artık gerçekten bıktım.

gri00

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
271
5
118
29
öncelikle şunu belirtmek istiyorum. benim kadinlar kulübü hesabım olmadığı için annemin hesabından yazıyorum..

Ben 17 yaşında bir genç kızım. Yüz bölgemdeki ince tüylerden o kadar rahatsız oluyorumki. Bir kere aldırdım suratım sivilcelendi. Bir kere sararttım kıl kökümü güçlendirdi. Eldivenle aldım o da çok uğraştırıyo ve tahriş ediyo. Artık gerçekten o kadar yoruldumki. Saç toplamak ne demek bilmiyorum. En son saçlarımı 2 sene önce toplamıştım. Ev haricinde hiçbir yerde toplayamıyorum. Biri bişey söylediğinde falan çok üzülüyorum. Özgüven eksikliği başladı. Biriyle ışıklı ortamda konuşurken suratımı aşağı eğerek konuşuyorum.

Çevremde bir sürü kişi çok güzel bir kız olduğumu söylüyor. Erkekler dahil. Ama bu yüz tüylerinden dolayı sevdiğim erkeğin arkadaşlık teklifini bile reddetmek zorunda kaldım. O kadar özgüvensizleştimki erkek arkadaşım olsa konuşurken nasıl suratına bakarım diye düşünüyorum.

Tamamen kurtulma gibi bi derdim yok, azalsa bile kafidir. Ben çok rahatsız oluyorum. Lütfen kullandığınız tüy azaltıcı yöntem ya da ürün varsa bana yardımcı olun. Denenmişleri olan büyüklerim olarak size yalvarıyorum.

Bu kadar olur aynılarını yaşadım aynı yaşlardayız üstelik o lanet olası ilk ağdayı vurmicaktım ve asla sarartıcı sürmicektim, ağdadan önce sivilce tek tük çıkardı ve iz bırakmadan giderdi ağdadan sonra yüzüm ne hal aldı bilmiyorum... Üzerine artık ağdaya dokunmam diyip sararttım oda uzattı tüyleri güneşte sarı sarı iğrenç duruyo napsam bilmiyorum çok araştırdım bi çıkar yol bulamadım. Şimdi birazdan tekrar lazere sormaya gidicem aylık uğraştırsada olur rahat ediyim yeter ayda bi giderim temizlensin sivilcelenmede yapmıyo bildiğim kadarıyla. Ha bide geçenlerde bi kremin adını gördüm sitede yüzdeki tüyler için pahalı bi kremdi alıp onu sürünce azalıyo ve inceliyomuş onuda araştırdım ama bilmiyorum... Varsa çözüm bulan yardım lütfenn

ay canım yaa bende aldırıp yüzümü sivilcelerle doldurmuştum, sonra sarartıp tüyleri kıl yaptım. hatta çenemde 15-20 kıl oluşmuştu. sonra dolunay epilasyonunu keşfettim ve bu benim için bir milad oldu yüzümü artık iple alıyorum, dolunay zamanlarında alıyorum, o kıllar artık tüy oldu ve inceldi iple almak çok iyi. nedeni ise sivilce sıcağı sever. ağda sıcak olduğu için sivilcelenme yapar ne yazık ki. fakat iple alınca kaşıntı bile olmuyo. olunca da buzluktan soğuk birşey gezdiriyorum yüzümde ve kaşıntı kalmıyo dolunay tarihlerini öğrenmek istersen http://www.kadinlarkulubu.com/istenmeyen-tuyler/592422-dolunay-epilasyonu.html bu sayfaya gel canım

çok teşekkür ediyorum :) bu dolunay gerçekten işe yarıyor mu? bilimsel olarak kanıtlanmış mı yoksa insanların keşfi falan mı ?

çok teşekkür ediyorum :) bu dolunay gerçekten işe yarıyor mu? bilimsel olarak kanıtlanmış mı yoksa insanların keşfi falan mı ?

annelerimiz, anneannelerimiz keşfetmiştir canım. önce bi dene de gör benim 2 haftada çıkan tüylerim 3 ay da anca çıkıyor artık. bölgesel azalmalarımda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…