ümidini kaybetme bende 4,5 yıllık evliyim üç yıldır bebek istiyordum gerçekten çok bitmiştim artık bu konudan bi türlü tüp bebek meselesine kafa veremiyordum konduramıyordum kendime vs.
İstanbulde bi şehir hastanesine başvurdum bütün tahlilleri istediler gittiğim özellerin hiç biri bişeyin yok kalırsın diye sadece tahlil yaptırıp gönderiyordu. Bu hastanede pcos olduğumu öğrendim amh yüksekliği nedeniyle yumurtalarımın büyüyemediğini kiste döndüğünü söyledi doktorum. Hemen aşılamaya yönlendirdi tüp bebek için 6 aşılama hakkınız var dedi.
Neyse ben yaptım ilkinde tutmadı üzüldüm, ikincide tutmadı çok etkilenmemiştim biliyodum zaten. Neyse iki üç ay ara verdim üçüncü aşılamayı yaptırdım. Ama o kadar umutsuzdum ki tamamen tüp bebeğe başlamak için sayıyı doldurmaktı artık niyetim. Sallamasyon bi şekilde yattım masaya aşılamamı oldum aşılama öncesi ilaçlarımı vitaminlerimi bile doğru dürüst kullanmadım zaten olmayacak kasamam diye damacana bile kaldırdım o kadar hüsran yaşadım ki 3 yılda. Neyse doktor 25 ekiimde beta hcg ver dedi ona göre 4. İşleme başlayalım dedi. Prosedür gereği gittim yaptırdım orda bekledim ama bi heyecanlandım anlatamam yüreğim kalkıyordu heyecandan ne oldu bana diye düşündüm derken sonuç çıktı doktor görebiliyordu ilk onların kayıt ekranına düşüyordu girdim içeriye dedi ki beta 215 ben hocam şaka yapmayın nolur kaldıramıyorum artık dedim ne şakası dedi ben başladım ağlamaya
pazartesi tekrar ver dedi 1063 çıktı ben yine başladım hüngür hüngür ağladım şaka gibi hala inanamıyorum. Eşim asla inanmadı. O kadar ümitsizliğin arasında geldi bana bu gebelik.
Bu arada hala diyorum ki kendini ümitlendirme ya düşerse vs. Ama diyorum hayatımda ilk defa hamile kaldım bu bile bana yetti. Demekki kalabiliyorum diye düşünüyorum hani olurda nasip olmazsa yine umutsuzlanmayacağım koşacağım peşinden.
Nolur üzülme bir gün elbet olacak de işine başla gerisini Allah a bırak o yardım edecek