Artık dövme yok

Nxnckdjck

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
766
307
Kızlar dün dövme yaptırmıştm hint kınasıyla
adam bana 15 dk da kurur dedi. Nese bekledm fln kurumuştu. Akşam yattm bir kalktım ne göriyim bütün çarşaf nevresim takımı kına kızlar bana yardım edin neyle çıkar bu kına lekesi

Çünkü onu bir güzel yıkaman lazımdı. Yıkayıp üstündeki pütürcükleri çıkarman lazımdı. Boyar tabi öyle su değdirmezsen.

yıkasada fark etmezdi yine de iz çıkıyor deneyimle sabit :)
Bende yaptırdım adam şu dakika yıka diye uyardığı an çok güzel yıkadım hiç ne leke bıraktı ne bir iz. Belki kınanın kalitesine göre değişiyor da olabilir.

Bende yaptırdım adam şu dakika yıka diye uyardığı an çok güzel yıkadım hiç ne leke bıraktı ne bir iz. Belki kınanın kalitesine göre değişiyor da olabilir.
belki de..benimde otelde olmuştu iyiki otelde oldu beyaz çarşaf bildiğin kahverengi kedi desenleriyle doluydu

Yıkarsın; çıktığı kadar çıkar; çıkmayan kalır yani ne olacak ki

yıkandıkça da açılır zaten lekeleri

kınanın zararı olmaz çıkmasa bile..çok çok değerli deilse at çöpe gitsin...

Hiç bişey ile çıkaramazsan Aspirin diye fısfıs var marketlerde onu dene derim. 3-4tl gibi fiyatı renkli gömleğim leke olmuştu kosla falan denedim çıkmadı atacaktım en son bunu denedim çıktı, kumaşın kendi rengine hiç zarar vermedi fakat başka Arkadaşımın eteğinin rengini açmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…