• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama artık doğal rengim olan koyu kestaneye dönmek istiyorum.yardım

hatime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2011
331
2
68
şu anda saçım 7.0 kumrala boyalı .ilk boyadığımda biraz koyuydu ama aktı şimdi boyayalı 1ay oldu.ben 27 yaşındayım .henüz 5 beyazım var:)çok şükür şimdilik yani rahatsız etmiyo bellli olmuyo pek ama çıkmicak anlamaına da gelmez.nerdeyse 8 yıldır saçımı boyuyorum.artık boyamak istemiyorum ama denemediğim röfle ve çok açık kızıllar kaldı.esmerim zaten çok açık kızıl olmaz .ama bal renkleri yakışıyo bana.aralara ince ince bal rengi ışıltı attırasım var.ama bi yandan artık boyamaktan yoruldum sıkıldım.etrafımdakiler de ilerde saçın beyazlayınca bıkacaksın ,rahat bırak saçlarını artık yıprtma diyolar:) ben kararsızım.koyu kestaneye boyayasım var ama.saçımın uçlarına sarı gölge attırıp öyle bırakasım var yani belli belirsiz.ama direk koyuya geçersem açması zor oluyo diye korkuyorum..yani artık son kez neye boyatsam nasıl yapsam?hatta evde yapabileceğim bir şeyler öneren olursa sevinirim.:37:

Kararsızsın öncelikle istediğin bir renk belirle kafanda uçlarına sarımı attıracaksın yoksa kestaneye mi boyayacaksın net bir şey söylersen yardımcı olmaya çalışırım

evet biraz kararsızım.arkadaşım yaptırmış kahverengiydi saçı.ince ince bal renklerinde ışıltı attırmış.150 tl ye yaptırmış.ben hem daha uygun olsun istiyorum hem de uçlarıa bal rengi ışıltı attırmak istiyorum .dipleri de öyle uzasın istiyorum yani öyle bişey olsun ki bi kere boyayıp sonra bi daha boyamayim.maddi manevi zarar oluyo artık .şunu sorim o zaman kestane saç rengine bal rengi ıışıltı olu mu uçlarına?

Eğer bir kere boyatim daha kuaförlerle uğraşmim boyamı kendim alıp evde devam edeyim boyamaya diyorsan benim fikrim tek renk düşün kumral tonları güzel tonlardır risksizdir çok koyu bir saç istemiyorsan saçlarını bal köpüğü rengine de boyatabilirsin ama ışıltı veya balyaj tarzı işlemler de evde boyamayla aynısını elde edemeyebilirsin çünkü dibin geldiğinde komple boyayacaksın saçlarını o zaman uçlarındaki ışıltı da renk değiştirecek yada koyulaşacak

yada en kolay çözüm bu renk kestane hem doğal durur hem de yüzü canlı gösterir

$julia-roberts-koyu-kestane-saç-rengi.jpg

Son düzenleme:
evet bu renk çok hoş:)ben de bu renkler kullandım hep zaten.şu anda da kumral yani kahve duruyo.aslında direk koyu kestane yapsam siyaha yakın olur.geri dönmek istersem diye içimde uhde kalmasın diye ışıltı attırmk istyrm:)evet dediğin gibi kuaförde ii olur onu evde yapamam heralde .daha kötü olur.en iyisi kuaföre bi danışim.teşekkürler bu arada fikir verdiğin için

bu arada albüme koydum saç rengimi orda görebilirsiniz:49:

saçının rengi güzelmiş bence kestane rengi boya alıp vurursan siyaha yakın renk olur o saç üstüne bu saçın üstüne ışıltı attır kuaföre

saçının rengi güzelmiş bence kestane rengi boya alıp vurursan siyaha yakın renk olur o saç üstüne bu saçın üstüne ışıltı attır kuaföre

teşekkür ederim:)ben de seviyorum bu rengi.dediğin gibi en iyisi kuaföre danışarak bi ışıltı attırim ve öyle uzasın.artık sonra da bi daha boyatmayıp,:19::6: kendi saçım olan koyu kestaneye dönmesini beklerim kendi haline bırakırım yani :)

ışıltı atmaktan vazgeçtim de 7.73 bal rengine boyadım dün.daha tam anlayamadım da ne çok açık ne çokkoyu.ilk boyamam olduğu için heralde koyu biraz akınca daha iyi anlarım gibi geliyo.

Back