Artık deliricem

hanabirina

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2024
1
0
20
Biz erkek arkadaşımla 25 26 eylülde iç çamaşırlarımızla sürtünme ve el ile tatmin etme gibi şeyler yaşadık.Daha önce cinsel ilişkim olmadı bakireyim.Bundan sonra normal reglimden 1 gün önce 1 ekimde regl oldum kanamam normaldi ama bu Reglim 9 gün gecikti regl belirtileri ve hamilelik belirtileri çok benziyor o yüzden çok korkuyorum göğüslerde hassasiyet ve dolgunluğum var koyulaşma yok pelvis ağrım var çok korkuyorum sizce olabilir mi?

Başlık ve konunun bağlantısı nedir ?

Çamaşır üstünden sürtünme ile hamile kalmak.. Litaratüre geçecek bi vaka..

Bu denli endişe ediyorsan kan testi var.

Biz erkek arkadaşımla 25 26 eylülde iç çamaşırlarımızla sürtünme ve el ile tatmin etme gibi şeyler yaşadık.Daha önce cinsel ilişkim olmadı bakireyim.Bundan sonra normal reglimden 1 gün önce 1 ekimde regl oldum kanamam normaldi ama bu Reglim 9 gün gecikti regl belirtileri ve hamilelik belirtileri çok benziyor o yüzden çok korkuyorum göğüslerde hassasiyet ve dolgunluğum var koyulaşma yok pelvis ağrım var çok korkuyorum sizce olabilir mi?
Yavrucuğum sen Nevriye Budak mısın bakireyken hamile kalıyorsun? Biraz araştırın biraz beyninizi kullanın artık bıktık sizin ergen fantezilerinizden.

O döneme göre aşırı iyi bir programdı gerçekten, aşk doktoru da harika ona da çok gülüyorum. Bir de klip yorumluyordu Metin Arolat'lı bir bölüm vardı ay ne günler :))
Şahan ın ilk işleri zirveydi. Çok zeki ve komik dialoglar, çok yaratıcı zamanıydı. Sonra da onun üstüne çıkamadı. Tarkan ın “karma” albümü misali..

Valla canim asilamadan asilama ya tup bebek ten tup bebege kosuyoruz ovulusyon testleri yapiyor uz gun asiri iliskiye giriyoruz daha neler neler ha direk iliski yasadik desen anlarim seninki kolay hamile kalan bayanlar varya ona dondun soz gelimi derlerya ceketimi atsam hamile kalir diye ama malasef oyle bisey yok guzelim

merhaba bende aynı şeyi yaşadım üstümde çamaşır vardı boşalma olmadi ama bi temas oldu belki kaydiysa degdiyse diye korkuyorum reglim zaten cok duzenli değildir bu sefer de tam regl tarihimde sevdigim birinin ölümü haberini aldim ve gecesinde camur gibi gelmeye basladi sabah uyandigimda kan geliyordu az da olsa ama sonra yine çamur gibi oluypdu bazi zamanlar yine kan sonra yine camur gibi oluyordu regl agrimi da çektim ama ilk defa böyle bisey yasadigim icin cok korkuyorum suan bu durumun 6. gunu muhtemelen daha regle cevirmez sizce neden olur cok korkuyorum

X