Artik delirecegim :(

Sizin aileniz razı gelmiş onun ailesi gelmemiş bu durumda onun ailesini ikna etmesi gerekiyor. Daha önceden ayrılmıssınız tekrar barısmıssınız belki bu bir hataydı fakat çok sevmişsinizdir barısmıssınızdır buna dencek söz yok fakat o sizden kaçmanızı istiyor sakın boyle bir sey yapmayın evde tutmucak nabcaksınız ya istenmeyen gelin olarak onun ailesinle mi yaşayacaksınız. Sakın diyorum ben. Ailenizi düşünün ve gercekten ben boyle dusunuyorum eger sizi gercekten isteseydi ailesini alir gelirdi annesinin sizin annenizi aramasina izin vermezdi . lutfen dusunun akıllı mantıklı kararlar verin . Sele aldanip gitmeyin hayatınızı mahvetmeyin .

Öyle bir cikmazdayim ki ne yapsam bu sorunu cözemiyorum. Benim sorunum eski sözlümle yani simdiki sevgilimle ilgili. Baristik barisali sorunlar pesimi birakmiyor. Eskiden sözlüydük ayrildi benden. 1 bucuk sene sonra barismak istedi baristik. Simdi aileler istemiyordu ta ki aksam annem istedigini söyleyene kadar. Sevgilime gidip annem izin verdi gelip isteyin dedim. Konusdu ailesinle sonuc Gelmiyorlar. Sevgilim bana kac diyor. Bende kacsam bile ailenin yanini istemiyorum dedim. Baska ev tutacaz dedim. Hayir diyor. Sen gel annemle konus dedim. Yine hayir diyor. Bosver ailen istemesin sen bide benim ailem dügünü yapariz dedim. Yine hayir diyor. Napicagimi sasirdim yarin dogum günüm var ve bulusmak istiyor. Ama korkuyorum annesi tekrar arayip anneme hakaret eder diye. Artik korkudan telefonun kablosunu cikartiyorum ulasamasin diye. 6 ay önce annemi arayip kizinizi istemiyoruz falan demisdi. Ve sevgilim seyirci kaliyor. Benim ailem arkamda onunki degil ama yinede ailesine sözünü geciremiyor. Ben napicam :KK43: bana akil verin lütfen artik sorunlarin bitmesini istiyorum
Ve sen her şeye rağmen, arkanda duramayan adama geri döndün ve ne yapacağını bilmiyorsun.
Şimdi nasihat işlemiyor, fikir vermek olmuyor, musubet oluyor tecrübe ediyorsun olmuyor. Biz ne yapalım sana? aileni harcamaya hayatını karartmaya gönlün varsa kaç gitsin..

Ailesi gelmeyeceği halde kaçmayı kabul etmenizden sonrasını okumadım.Ailesine sözünü geçiremeyen adam sana ailesinden uzak bi hayat kurarmı anasının babasının götünü yer ısrarla.İllle söyleticeksiniz bu nedir ya ananız babanız sizi yoldamı buldu bu ne kıymetsizlik.

Onu terk edeme aileni terket, oldu..

Sen neden kacasin ki, zaten annen verecek. Kaçman için sebep yok. Kadın istemiyorum diyor, oğlu seviyorum gidip isteyecegiz diyemiyor ama sen bu adamla bir yola çıkmayı düşünüyorsun.

Evlerden ırak Allahim, sen Yaşatma..

E yani. Aynende oyle.
Kizim sen iyimisin? Oruc basinami vurdu?
Yoksa hepmi boyle oksijenden yoksundu o beyin?
Annenden yana derdinmi var? Hayir yok.
Annen gelsin istesiinler diyor.
Yeni bi hobby ciktida benimmi haberim yok: isleri sarpa sarma hobisi.
Ortada sorun yokki neyjne dertleniyosun sen?
Oglan neden gelmiyomus annene? Nazi kimeymis?
Gelicek annenin karsisina dikilecek, ben kzinizi seviyorum diycek.
Ailem bana destek cikmiyor ama herseyi pasa pasa ben yapicam onlarlada bagimi kesiyorum diyecek. Tamamdir.
Sen sag ben selamet ya.
Su oruc gununde beyin hucrelerimi yaktim yavrucum ya.
Razi olan kiz tarafi,terkedilen yine kiz tarafi. Senin zorun kime ya?
Onlari terketmek icin cesaret ariyorum diyor bide. Hey Allahim ya.
Iyi git terket ya. evde beyine oksijen pompalamaya calisirken ananin babanin oksijen hakkindan alma. Sende zaten 90% i israf olarak geri cikiyor. Bari bi hayrin olsun senin askina saygisi olan anan babana.
Hos ne kdr farkediyosun bunu bilmiyorumda.

Her hangi bir özrünüz mu var? Yani ne bilim zihinsel ya da fiziksel?hakaret etmek değil asla niyetim yanlış anlamayın ama burdan bakınca bu ihtimal geldi aklıma bir tek.yani bir sürü helal sütü emmis erkek evladı varken bu adam!lütfen aklını başına al canım sen ucuz değilsin.

adam annesine gık diyemiyor senin hayatının cehenneme döneceğini bile bile annesinin burnunun ucuna getirtmeye çalışıyor
sen gelsin konuşsun diyen uyumlu annene bu kötülüğü yapmayı içinden geçiriyorsun
ne diyeyim bilemedim
anasının sözünden çıkamayan ,onunla karşı karşıya gelmeyi bir yerleri yemediği için al kaçırdım diyip işi bitirmeye çalışan ,
bilmem kaç yaşına gelmiş anasının dibinde ki evden başka evde yaşamayı dahi düşünmeyen adam var karşında
çok ayrılmaya yer arayıp bulamıyorsan gel sen bana kaç benim ailem seni kabul ediyor de nasıl olsa kabul etmeyecek
hoş neden bulmana bile gerek yok ya neyse

Eger kaçarsan;
1.Bedavaya gideceksin, doğru dürüst birşey yapmayacaklar.
2. Ailesine hizmetçilik yapacaksın ve asla memnun edmeyeceksin.
3.Şu an annene hakaret ettiğine göre kayınvaliden, işitmediğin hakaret kalmayacak .
4. Muhtemelen dayak yiyeceksin.
5.Eşin herzaman annesini tutacak ,hep haksız olacaksın.
6.Çok pişman olacaksın.

sana yukarda yazdıklarımın olacağını garanti veriyorum.Sen hala nasıl ayrılacağım ondan diyorsun.İnsanın kendine yaptığını yedi cihan bi araya gelse yapamazmış.Biran önce ayrıl .Kurtar kendini

Yahu senin annen istiyo zaten sen niye kacasin? Kizin ailesi istemiyosa kacar. Ayrica sevgilinin ailesi seni istemiyo nasi onlarla ayni evde yasayacaksin? Ayrica senin icin zorlugu yani insanlari ikna etmeyi goze almayan kolayci adam sana ne kadar sahip cikacak? Bu kafayla gidersen basina cok belalar acarsin

Her hangi bir özrünüz mu var? Yani ne bilim zihinsel ya da fiziksel?hakaret etmek değil asla niyetim yanlış anlamayın ama burdan bakınca bu ihtimal geldi aklıma bir tek.yani bir sürü helal sütü emmis erkek evladı varken bu adam!lütfen aklını başına al canım sen ucuz değilsin.

Allaha sükür özürlü veya hasta degilim. Ehliyetimi yaptim meslegim bitti calisiyorum.

Zorla kaşınıyorsun sen...
Oğlan bulunmaz Hint kumaşımı aileni hiçe sayıp kaçacaksın seni istemeyen anasının yanına.
Kızcağızım sen oğlana kapıyı göster sırf senin hatrına karşı tarafı kabul eden ailenin dizinin dibinden ayrılma evlenince de mutlu olamayacaksın...

Tum yorumlara ragmen sen yine de kacacaksin aileni ayaklar altina alacaksin sonrasi malum zaten ...

Ben annene cok uzuldum beni boyle birinin ayaklari altina verecek bir kizim olsaydi inan kahrolurdum rabbim evlatlarimiza akil versin ana baba sevgisi versin

Senin annen kabul etti, onunki kabul etmedi ve sana kaç diyor, evlendiğinizde de annesinin yanında kalacaksınız, dalga mı geçiyor bu? Hata yapmışsın dönmekle, ayrıl gitsin bu kadar zayıf karakterli birinden zaten hiç bir şey olmaz.

Ailenin önemini, hakkını vs geçtim, burada sizin aileniZden kaçıp sözlünüzün. Ailesiyle yaşamanizin en ufak bir mantığı yok. Istemeyen onun ailesi, nasıl kaçıp onlarla yaşamanızı önerebiliypr ki sözlünüz. Yol yakınken vazgeçin vaktinizi harcamayın boşuna. Ortada sizin için çaba harcamayan bir adam ve sizi istemeyen ailesi var.

X