Artik delirecegim :(

bu çocuğa bu kadar yapışmanın bir sebebi var mı?
neresinden tutsan elinde kalıyor yoksa annene babana mı düşmanlığın var adamları bitirme planların falan mı var?
yok yok ben algılayamıyorum.

Hata yapmamak icin düsünüyorum ama vikar yol bulamiyorum 6 aydir. Ayni konu illa o evi istiyor baska evede gidemezmis. Annemlede konusmaya gelmiyor.

Karşınıza alıp nasıl ki sen aileni bırakıp beni istemeye bile gelemiyorsun ben nasıl ailemi tamamen yok sayıp seninle evleneyim diyeceksiniz. senle ayrıldık eskiden o kadar üzüntü çektim hepsinde onlar vardı yanımda. kaçıp onlara bu acıyı yaşatamam deyin. Erkek sensin aileni ikna edemiyorsun şimdiden ilerde kim bilir benim hakkımı da arayamazsın falan diyerek konuşun.ailesini ikna etti ise ne ala yoksa ipini salın gitsin.

not :birde kızın ailesi istemeyince kaçılır diye biliyorum ailenizin suçu yok istemeyen karşı taraf sevgiliniz size kaçsın

Son düzenleme:

Tesekür ederim

Burdaki bu kadar olumsuz yoruma rağmen ve bu konuda akıllı bir kızın ne yapacağı çok belliyken sen hala bilmiyorum diyorsan ben sana git bir doktora görün derin... Sen ya çok safsın ya da çok cahilsin...ne yalan söyleyeyim ben sadece Ailen için üzüldüm... Onlara böyle bir utancı yaşatmaya hakkın yok...

Allah sana akıl fikir versin ne diyim. Boyle bi adamla tekrar baristin aileni birakip kacmani isteyecek hem de senin ailen arkanda oldugu halde. Gunah o insanlara. Aklin varsa uzaklas dicem ama sanmiyorum. Kacarsin sen ona belli ki cesaretlendirecek birilerini ariyorsun.

Pardonda safmısın sen ailesi istemiyor ayrı ev tutmam diyor ailene hakaret ediliyor sen gene gelip beni isteyin diyorsun.

Dur tamam seni zorla istediler evlendiniz ayrı ev tutmicanıza göre hiç birşeye karışmayan sevgilin annesi sana eziyet ederken bakarken karışmazken sen ne yapmayı düşünüyorsun ya beyniniz az kullanın ne istiyorsunuz rahatmı batıyor

Onu birakabilmek icin cesaret ariyorum desem daha dogru olur. Terk edemiyorum cünkü

Onu birakabilmek icin cesaret ariyorum desem daha dogru olur. Terk edemiyorum cünkü

Onu terk edeme aileni terket, oldu..

Sen neden kacasin ki, zaten annen verecek. Kaçman için sebep yok. Kadın istemiyorum diyor, oğlu seviyorum gidip isteyecegiz diyemiyor ama sen bu adamla bir yola çıkmayı düşünüyorsun.

Evlerden ırak Allahim, sen Yaşatma..

evli değilsin aileler zaten istemiyor karşı taraf geçimsiz zaten
cesaret arama
bile bile üzdürtme kendini
evet boşluğa düşersin çünkü her hayaline onu koymuşsundur ama ne ayrılıklar okudum
senin ki kurtuluş
senin ki esaretten kaçış
kendin önce olacakları gör kapatma gözlerini, kalbini, beynini
biraz olsun düşünmeye çalış gözün de ki perdeleri kaldır, mutlu olma ihtimalin var mı? şu tablo da
çocuk ayrı ev olmaz demiş, annesi hakaretler edebilen biri çocuk ana kuzusu annesine söz geçiremiyor... daha ayrılmak için ne arıyorsun seni dövmesini mi?

Var sayalım bu erkek müsveddesine kaçtı.

Ailenin yüzüne nasıl bakacaksın ? Çünkü onlar senin mutluluğun için geri adım atmışlar kabul etmişler evlenmenize razı olmuşlar. Ailenin yanına dönmen gereken olaylar yaşasan nasıl geri döneceksin
Seni başta istemeyen hakaret eden insanlar sana güzel gün gösterir mi sanıyorsun. Uzakta olsalar seni mutsuz etmek için çok yakınlar. Daha evvel yaşadıklarından neler yaşayacağını düşün.
Dayak , hakaret , ihanet hepsini yaşayabilirsin.
Seni bir kere yolda bırakan tekrar bırakır.

SENİ GERÇEKTEN SEVSE İDİ AİLENİ ÇİĞNEYİP KAÇMANI İSTEMEZDİ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…