Artik delirecegim :(

Nası yani yaa seni istemeyen onun ailesi neden sen kaçıyor muşsun ki? Bir arkadaş demiş ya nereden tutsan elinde kalıyor diye. Aynen öyle. Kendi ailesini ikna edeceğine seni istemeyen aileye seni mi götürecekmiş. senin ailenin günahı ne?

Sen bencede kaç ama arkana bile bakmadan bu adamdan kaç bence.

Özür diledi cok naifim biliyorum
Ailesini ikna edebilir
o işin kolay yanını seçiyor
herşey hallolur
evlendikten sonra öyle olaylar yaşanabiliyor ki sizinki bunun yanında çok basit bir sebep
yapacakları size gelip birbirlerini seviyorlar bize de onları evlendirmek düşüyor
deyip isteyecekler ve bu zamana kadar ne yaşandıysa evlat hatırına unutulacak

Öyle bir cikmazdayim ki ne yapsam bu sorunu cözemiyorum. Benim sorunum eski sözlümle yani simdiki sevgilimle ilgili. Baristik barisali sorunlar pesimi birakmiyor. Eskiden sözlüydük ayrildi benden. 1 bucuk sene sonra barismak istedi baristik. Simdi aileler istemiyordu ta ki aksam annem istedigini söyleyene kadar. Sevgilime gidip annem izin verdi gelip isteyin dedim. Konusdu ailesinle sonuc Gelmiyorlar. Sevgilim bana kac diyor. Bende kacsam bile ailenin yanini istemiyorum dedim. Baska ev tutacaz dedim. Hayir diyor. Sen gel annemle konus dedim. Yine hayir diyor. Bosver ailen istemesin sen bide benim ailem dügünü yapariz dedim. Yine hayir diyor. Napicagimi sasirdim yarin dogum günüm var ve bulusmak istiyor. Ama korkuyorum annesi tekrar arayip anneme hakaret eder diye. Artik korkudan telefonun kablosunu cikartiyorum ulasamasin diye. 6 ay önce annemi arayip kizinizi istemiyoruz falan demisdi. Ve sevgilim seyirci kaliyor. Benim ailem arkamda onunki degil ama yinede ailesine sözünü geciremiyor. Ben napicam :KK43: bana akil verin lütfen artik sorunlarin bitmesini istiyorum
ailesi istemeye gelmiyor aama kaçınca ailesiyle oturtucak nasıl bir mantık bu. zorla siz istemesezseniz bende evinize yerleşirim demek bu.sakın yapma sakınnnnn.. acayip ezerler hiçbir değerin kalmaz zaten istemiyorlar birde kaçarak gidersen hepten bunalıma girersin anandan emdiğin sütü burnundan getirirler.ki hiçbirşey olmasa da kaçmak çok saçma.

Öyle bir cikmazdayim ki ne yapsam bu sorunu cözemiyorum. Benim sorunum eski sözlümle yani simdiki sevgilimle ilgili. Baristik barisali sorunlar pesimi birakmiyor. Eskiden sözlüydük ayrildi benden. 1 bucuk sene sonra barismak istedi baristik. Simdi aileler istemiyordu ta ki aksam annem istedigini söyleyene kadar. Sevgilime gidip annem izin verdi gelip isteyin dedim. Konusdu ailesinle sonuc Gelmiyorlar. Sevgilim bana kac diyor. Bende kacsam bile ailenin yanini istemiyorum dedim. Baska ev tutacaz dedim. Hayir diyor. Sen gel annemle konus dedim. Yine hayir diyor. Bosver ailen istemesin sen bide benim ailem dügünü yapariz dedim. Yine hayir diyor. Napicagimi sasirdim yarin dogum günüm var ve bulusmak istiyor. Ama korkuyorum annesi tekrar arayip anneme hakaret eder diye. Artik korkudan telefonun kablosunu cikartiyorum ulasamasin diye. 6 ay önce annemi arayip kizinizi istemiyoruz falan demisdi. Ve sevgilim seyirci kaliyor. Benim ailem arkamda onunki degil ama yinede ailesine sözünü geciremiyor. Ben napicam :KK43: bana akil verin lütfen artik sorunlarin bitmesini istiyorum

tum bu olanlarin karsisinda hala bana akil verin demenize cok sasirdim.
kendi ailesine isteklerini geciremeyen bi "adam"in kacma teklifini kabul mu edeceksiniz?
aileniz sizin arkanizda ise onlarin guvenini bosa cikarmayin, kacmakta ne demekmis ole.
kendine guveni olan "adam" cikar ailesi ile ailenizin karsiniza ister sizi. onun amaci evlenmek degil gibi geldi sizin dugun yapma teklifinizi bile reddetmis.
ayrilin gitsin oyle birinden madem dogum gununuz yeniden dogmus gibi olursunuz, firsat bu firsat.

kardeş niye ne yapacağını şaşırıyorsun ki .
ne yapacağın ayan beyan ortada.
adam sana seni istemeyen ailesinin yanına kaç diyor.
sende ailenin güvenini sarsıp ona kaçacaksın arkanda aile desteği de olmayacak
yarın öbür gün onlar sana eziyet ettiklerinde nereye gideceksin.
kırıcı olmakta istemiyorum ama azcık saksıyı çalıştırın yahu.

Basta anlamadigim icin tekrar okudum.
Dogrumu anladim?
Senin annengil istiyor ve onjn ailesi istemiyor.
Senin annen razi yani senden yana bi sorun yok.
Kafam karisti.
Kizin annesi babsi razi degilse kacilmazmiydi ya?
Anneden babadan uzaklara gidilirdi bizi ayirmasinlar diye.
Simdi diyosunki oglan tarafi istemiyor.
Tm, kactiniz diyelim.
O zaman oglan sana kacmasi lazim degilmi?
Kacmak derken: anne babadan uzaklasmak.

Ama senin sevgilin diyoki annem seni istemiyor, annemin ayirmasini engelleyelim gel bana kac.
Bunu basarmak icinde annemin evine yerleselim evlenip.

Iyide desteklemeyen onun annesi, neden geri anneye siginiyorsunz.
xenoro-smilies-kk51.gif

Bazen mantik ucuupp gidiyor.
Orucdayizya, iste bunlar hep vitaminsizlikten :KK51:

Sakin biyere kacmaaaa

1. Ayrilikta hata onlarn affdden sen ve ailen
2. Barismada magdur alttan aliyor ve suclu hala burnundan kil aldirmiyor
3. Kactin sevistin ailenden de oldun su an bile herseye hayir diyen adam ve seni dusman ilan eden ev halki ,,= cehennem cukurunu kazarsin benden demesi

inanki çok sinir oldumm sevgiline.. ne münasebet hem istenmeyeceksinn.. hemde kaçacaksınn.. olduu canımmm başkaa bir istediği var mı sevgilinin.. kendi erkek gibi davransın elini taşın altına koysunn çok istiyorsa ailesini o karşısına alsın sen değill.. kaçmak bir sonuç fakatt istenmediğin bir yere kaçmak saçmalık aklını başına al ve bu tür erkek gibi görünen erkeklerin sözüne inanma ... :KK12:

Sozluyken hem o senden ayrildi hem geri dondu. Ustelik 1bucuk yilda naptigi belli degil. Hem belki hastalik kapti evde kalicagini anladi o yuzden dondu ne malum yani. Vardir bisey. Sevse ayrilmazdi ve o kadar ayri kalmazdi. Bi dr o seni avcunun icind ee goruyo cunku kabul etmissin hemen herseyi unutup. O rahatlikla kac diyo. Simdi kacarsan ne ailen sana sahip cikicak ne kocan. Nolcak biliyo nusun. Ailesi seni istemiyo ya. O evin icinde hizmetci muamelesi gorceksin. Bi yerfe toz olsun ustune yuklencekler. Kocan da ses cikarmiycak duzgun yapsaydin isini diycek. Oldu da cocugun olmadi adin kisira cikicak. Cocuga yeni kiz ayarlamaya kalkicaklar. Hic bi degerin olmiycak. O seni aldaticak hamileyken. Gizliniz sakliniz kalmiycak herseyi bilcekler. Hep sana yuklenicekler. Gorumcen kardesiyle kavga etse arayi sen bozdun diycekler. Sana iftira atsalar kocan seni dovcek. Sonra da bosanmak istiyorum ama cocugum icin katlaniyorum intihari bile dusundum diye konu acicaksin. O adam seni kaybetmekten hic korkmuyo. Boyle bi adamdan ayril. Daha iyisini bulucahin kesin. Ayril da pesinden kopek olsun surunsun pislik. Ama asla bi daha affetme

Bu ne Yaman çelişki böyle
Seni istemeyen ailesinin evine mi kacircakmis doğru mu anladım

Bu adamdan bir yol olmaz. İzin veren aileyle düğün yapmıyor izin vermeyen aileye gelin kacirmaya çalışıyor

X