Artik delirecegim :(

Napicagimi Bilmiyorum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
799
369
31
Öyle bir cikmazdayim ki ne yapsam bu sorunu cözemiyorum. Benim sorunum eski sözlümle yani simdiki sevgilimle ilgili. Baristik barisali sorunlar pesimi birakmiyor. Eskiden sözlüydük ayrildi benden. 1 bucuk sene sonra barismak istedi baristik. Simdi aileler istemiyordu ta ki aksam annem istedigini söyleyene kadar. Sevgilime gidip annem izin verdi gelip isteyin dedim. Konusdu ailesinle sonuc Gelmiyorlar. Sevgilim bana kac diyor. Bende kacsam bile ailenin yanini istemiyorum dedim. Baska ev tutacaz dedim. Hayir diyor. Sen gel annemle konus dedim. Yine hayir diyor. Bosver ailen istemesin sen bide benim ailem dügünü yapariz dedim. Yine hayir diyor. Napicagimi sasirdim yarin dogum günüm var ve bulusmak istiyor. Ama korkuyorum annesi tekrar arayip anneme hakaret eder diye. Artik korkudan telefonun kablosunu cikartiyorum ulasamasin diye. 6 ay önce annemi arayip kizinizi istemiyoruz falan demisdi. Ve sevgilim seyirci kaliyor. Benim ailem arkamda onunki degil ama yinede ailesine sözünü geciremiyor. Ben napicam bana akil verin lütfen artik sorunlarin bitmesini istiyorum

Guzel arkadasim boyle bi birliktelikten mutluluk bekleme ne bu aileden ne bu adamdan sana huzur gelmez yol yakinken birak hoc sonunu goremedim ben
Ailesinin sana yaklasimi belli bastan biyl3yse evlenince paspas kadar degerin olmaz aileni sakin ezip gecme sonra cok ararsin bunlar seni cok ezer ben soyleyim lutfen biraz diygularini birakip mantikli ol aklin yolu bir

Bak onca insan ayni seyi soyluyor cunku aklin yolu bir...sen onla gidersen hem gururunu hem aileni hice sayacaksin ailesi belliki acik net istemiyor isteseler sana deger verseler gelir isterler gecmiste olanlardan dolayi oglanin annesi tukurdugunu yalamiyo gelmiyo e sen niye gururunu hice sayiyosun hic degerin olmaz tekrar barismakla hata etmissin ama gec deil herkes yoluna baksin

sakın kaçmak gibi bir gençlik hatası yapma, o zaman ailesi hayatınızı karartır.olaylar ailene daha fazla hakarete bile varır.
benim fikrim kaçamayacağını düşündüığü için kaç diyor, sen yalandan kabul et bak nasıl yan çizer. (asla kaçma)
bir kere ayrılmışın keşke tekrar başlamasaydın.

Ailesi seni istemiyor, ailesinin yanına kaçırıyor seni? Kaçarsan zorla kabul ederler diye düşünüyorum sanırım. Oldukça zekiymiş çok aramadın umarım. Kendi ailesine gık diyemiyor, ona hayır buna hayır diyor ama sen kaçacakmışsın. Başka bir isteği var mı paşa beyin acaba? Bi' yürü git işine diyemiyor musun sen de?

Bu yazdıklarını en başından birde kendin oku o hayvanla evlenirmiydin acaba. Arkana bakmadan kaç öyle telefon kapatmanada gerek yok mertçe karşısına çık ve bitti seni sevmiyorum istemiyorum de ayrıl ona da iyi bir ders olur

guzel kardesım aılenı sakın bırakıp gıtme...senı ıstemeyen bi aılenın yanında ne ısın var sakn kaçmak gibi bı hata yapma aynı evın ıcıne gırınce o adamda sana el gıbı olur.cok pişman olursun ana gıbı baba gıbı kımse olmaz bu konuyu kapat.o zamanunda senden vazgecmıs bırakmıs sımdıde sen kapat o konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…