artık dayanamıyorum.

Kimseye çocuğumun rızkını yediremem.

Bir de önceki borç! aldıklarını da vermediyse kredisi bitmiştir bende o kişinin kp değil-kendi babam da olsa.
borç olarak almak ayrı kişinin yardım etmesi ayrı.
O kadar cok kiziyorum ki kendime hayir demiorm diemiorm die ama bundan sonra yok zaten o parayi alana kadar da esim aricak ama bidaa da yok kimse kusura bakmasin cok kararliym

iyi babasını aç bırakmamak için karısını çocuğunu aç bırakmaya raz gelir bundan sonra, bugüne kadar aldıklarını ödememiş, bundan sonra da ödemeyecek belli, hala daha vermeye kalkarsa bence eşinizi alın karşınıza konuşun, siz onun babasının dostunun, çocuklarının hayatını idame ettirmekle mükellef değilsiniz, sizi sadece sizin çocuğunuz bağlar, babası da ayağını yorganına göre uzatıp yaşasın bundan snra bi zahmet, bu ne ya
Dun aksam konustuk zaten ben o parayi istiorm nasi alirsin bilmem ama bundan sonrada benim cocugumun parasi onun sevgilisinin bogazindan gecmicek dedim daha dogmadan karnimdaki cocuk dedesinde nefret edio cnk anlio adam olan bebek bekleyen oglundan para istemeye utanir istemez istiosada onu saymayan bi geline onu sevmeyen bi toruna sahip olur dedim haklisin dedi bundan sonra da kurus gondermem ama bana da acip sormasin onu da sen engelliceksin dedim tamam dedi

Hayır diyemiyorsanız bizde borçlandık karta size en fazla 500 gönderebiliriz diyip o kadar gönderecektiniz
Ay sonu da utanmayı kenara bırakıp baba nerede bizim para çok sıkıştık diye her hafta arayacaksınız.
Simdi pzt ona baslicaz zaten vergi kredi karti borcu doktor kontrolleri bebegin besigi falan die aramaya baslicak esim ben bundan sonra muhattap olmicam ayin 30unda hala hesabimda para gormezsem o zaman aricam karnimdaki torununuzla beni bu kadar strese soktuunuz icn tesekkur ederim diip kapatcam

Dun aksam konustuk zaten ben o parayi istiorm nasi alirsin bilmem ama bundan sonrada benim cocugumun parasi onun sevgilisinin bogazindan gecmicek dedim daha dogmadan karnimdaki cocuk dedesinde nefret edio cnk anlio adam olan bebek bekleyen oglundan para istemeye utanir istemez istiosada onu saymayan bi geline onu sevmeyen bi toruna sahip olur dedim haklisin dedi bundan sonra da kurus gondermem ama bana da acip sormasin onu da sen engelliceksin dedim tamam dedi
en azından eşin sana hak veriyo ve destekliyo, bence sende boşuna üzlme atık, olan olmuş, parayı geri alamazsanız da bu iş artık kocanın sorumluluğunda, düşünüp kendini harap etme, bebeğine stres yüklüyosun yazık ona

bence siz kayın pederinize kirayı artık aylık verdiğinizi bi laf arasında söyleyin. O, o şekilde bilsin. Para biriktirdiğimizi de sakın çaktırmayın. Sorarsa birikmişimiz yok diyin.
Bundan sonra yillik neymis zaten aylik dicem. Biz de sizden isticektik nasi sorsak die dusunuoduk falan dicez ancak oyle önünü kesebilirz gb gozukuo

en azından eşin sana hak veriyo ve destekliyo, bence sende boşuna üzlme atık, olan olmuş, parayı geri alamazsanız da bu iş artık kocanın sorumluluğunda, düşünüp kendini harap etme, bebeğine stres yüklüyosun yazık ona
Aynen oyle topu eşime attim artik o düşünsün madem evin geliri artik ona bagli paranin pesine de o duscek bebegimin sagligi herseyden daa onemli benim icn

kp gitsin bankadan kredi çeksin aylık öder emeklisinden kimseden borç istemesine gerek kalmaz
bankalar ona kredi vermediği için geçen sene bizim onun için kredi çekmemizi istemişti de nasıl olduysa onda olmaz demeyi başarabilmiştik malesef negatif listede olduğu için kredi çekemio bırak krediyi kredi kartı bile çıkaramıo

X