- 4 Ağustos 2014
- 2.230
- 798
-
- Konu Sahibi SmthngSmthng
araştırıyorum zaten ufak tefek şeyler, özel ders veriyorum 1 tane öğrencim var ama aktif çalışmak gibi olmuyor tabi idare etmeye çalışıyorum. bundan sonra hayır demeyi kırmadan söylemeyi becermeye çalışacağım. çok teşekkür ederim.Cnm sen vok iyi kalpli saygili birisin boyle bir davranis sergiledigin icin
Hic uzulme giddn gitti
Bundan sonra arkadasin dedigi gibi konu acildiginda siz para isteyin geri adim atmak zorunda kalir
İs olarak ise el becerilerinle evde para kazanabilecegin isleri arastir derim
Gecici olarak
evet benimde aklıma sonradan geldi bu fikir iş işten geçtikten sonra ama bundan sonrası için güzel bi bahane olabilir hemde anlarsa güzel de bi mesaj olurBoyle konularda var da veremem demek olmuyor verip boyle kendi kendine dert etmek insanı bitirıyor.insan dusunyo bikere bende yapabilridim ben sagdan soldan kıstım biriktirdim bunun icin mi diye.en iyisi bizde bu ara cok sıkıstık sizden istemesini soyledim esime ama isteyemiyince ben ailemden istedim onlar yollıyacak bizede onlar destek oldular sagolsunlar diyip hep eksigini vurcaksın yuzune alttan alttan.oda buyuk olark bebiginiz olcagını bilerek kendi yapması gerektigini ve bunu beklediginizi anlıyacak.hemde siz kendiniz icin biriktirdiginiz parayı kurtarmıs olacaksınız.
dünden beri zaten içim içimi yiyo sürekli kafayı yicem düşünmekten giden gitti diip sakinleşmeye çalışıyorum ama olmuyo içim soğumuyo resmen =(eşinizde sizde yok demeyi. Hayır demeyi bilmelisiniz.
Yoksa başınızı duvarlara cok vurursunuz.
ona tepki koymadıkça bu böyle devam etcek zaten bu da bizi etkilicek zaten o yüzden artık bi yolunu bulmamız gerekioO zaten sizden alabilceginden sizin hayır diyemiceginizden o kadar eminki esinizin lafı ustune ben konusurum onunla diyebilyo.ikinizin konusup olumsuz bi cevap vermenize fırsat vermeden size ulasıyor.hic birine diyip kotu olmaya gerek yok alttan alttan tatlı tatlı tepkinizi koyupmalısınız
sadakanız olsn aziz mübarek günler için.dünden beri zaten içim içimi yiyo sürekli kafayı yicem düşünmekten giden gitti diip sakinleşmeye çalışıyorum ama olmuyo içim soğumuyo resmen =(
Koca adam kira için size mi güvenmiş.. parayı alırsın veya alamazsın onu bilemem de bundan sonra siz her ay borç isteyin baba biliyorsun çalışmıyorum diye. Alabilirsen borçlarından düşersin. Alamazsan da hiç olmazsa sende para olmadığını bilir..kendi kirasını ödicekmiş
Canım benim eşim ana kuzusu değildi kaynana çok kötü davranırdı benim eşim kendi annesini istemedi çünkü sırf beni sevdi diye oğlunu öldürmeye kalktı. Eşimi öldürmeye kalkan kadını tabiki evden kovarım kaynana ne kadar uzak olursa o kadar iyidirnası başardın peki? kalp kırmadan mı oldu yoksa artık görüşmüo musunuz?
12 haftalık hamileyim, hamileliğim sebebiyle 1 ay önce işten ayrılmak zorunda bırakıldım yani işsiz ve gelirsizim ve tabiki ne kadar kalifiye olursam olayım hamileyken kimse işe almak istemiyor yani muhtemelen doğurup hatta bir süre büyütene kadar çalışamayacağım. buna mı taktın derseniz hayır tabi ki. eşim çalışıyo, evimiz kira yıllık ödüyoruz dolayısıyla para biriktirip topluca veriyoruz ama biz ne zaman para biriktirsek bizden ayrı büyükşehirde sevgilisi ve sevgilisinden olma çocuklarıyla yaşayan kayınpederim paranın kokusunu mu alıyo napıosa para istiyo. önceleri az az istiyodu 100 200tl falan gönderioduk tabiki büyüğümüzdür deyip. ilk geçen sene 1500tl geri ödemek üzere istedi büyük mebla olarak yolladık yine. bizim kirayı ödeyeceğimiz aya yakın sanki hesaplayıp istiyor biz kira zamanı sıkışıyoruz o sefasını sürüyo. hadi geçen sene bende çalışıyordum hamilelik falanda yoktu ortada yolladık kendimizde idare ettik. bu sene yine eşimden istemiş eşim de ben tek başıma karar verip bu kadar yüksek meblayı yollayamam demiş eşimle konuşayım demiş tamam sen dur ben arar isterim ondan demiş beni arıyo ay sonuna kadar vercem 2100 tl yollarmısın die. işsizim bebek yolda kira vercez sıkışmak istemiyorum falan dedim sen telaş yapma o zaten kısmetiyle gelcek hem ben sana göndercem o parayı falan dedi beni ele güne el açtırtmayın bu yaşımda bilmem ne die allem etti kallem etti yine gönderdik parayı anlıcaınız. zaten sinirlerim aşırı bozuk 8 senedir aktif çalışıyorum işsiz kalmışım büyüdüğüm şehrimden arkadaşlarımdan uzaktayım kafayı yiyorum bi de üstüne bu. büyüğündür yolla diyebilirsiniz de benim çocuğumun rızkı ya o para sabahtan beri ağlamaktan helak oldum, o para gelmezse geri düşüceğimiz sıkıntıyı düşünmek bile istemiyorum. ve o para gelmezse artık bu kadar birikmişlikle ben bu evliliğe tutunabilirmiyim bilmiyorum. fazla tepki veriosun diebilirsiniz ama artık gerçekten yetti bu ne ilk para isteme olacak ne de son ben hayır desem kötü gelin olcak eşim hayır dese zaten hayırsız diye yaftalamaya meraklı ailesi kesin reddederler yemin ediyorum ailesinden soğudum ters bişi söleip eşimin kalbini kırmamak için konuşmamaya çalışıyorum ama artık kafayı yicem. yolculuk yasağım var ailemin yanına da gidemiyorum hoş onların yanına gitsem bu durumları bi öğrenseler ya kayınpederle ilişiği keserler ya da yine kopacak olaylar evliliğimi etkiler. gerçi zaten evliliğim etkilendi ve etkileniyo zaten ama umarım bebeğim negatif etkilenmiyodur zaten düşük tehlikesi atlattım korkuyorum ama elimde değil şimdi bile yazarken sinirden ağlıyorum.biliyorum hiçbirinizin burdan yapabileceği hiçbişi yok ama içimi dökmek dertleşmek istedim belki benim göremediğim yanlış düşündüğüm şeyler vardır da siz yol gösterirsiniz. şimdiden teşekkürler.
Bugun randevum vardi zaten doktor hersey yolunda dedi 2li taramamiz vardi sonuclari haftaya ct cikcak gerci ama en azindan bebeimin sagligi niyetine ramazan ayinda sadakamiz olsun cidden onun sagligi hepsinden herseyden belkide artik herkesden de daha önemli. Bundan sonra hayir demeyi ogrenirsek dediiniz gb biz de rahat ederz bidaa da bole stres yasamak zorunda kalmam istesadakanız olsn aziz mübarek günler için.
bebeğini düşün. oda etkileniyodur.
eşinlede açıkça konuş. oda hayır demeyi bilsin artık. sizde karşısında sert durun
Temmuzda kira var vergi var doktor kontrollerim var vs vs die haftaya pztden itibaren eşim aramaya baslicak bundan sonra borc icn ararsada ah bizde sizden isticektik ya da biz de benim ailemden istedik bilmem ne die oyalicam valla Allah da günah yazmasin yapcak bisi yok malesef o bu hale getirttiKoca adam kira için size mi güvenmiş.. parayı alırsın veya alamazsın onu bilemem de bundan sonra siz her ay borç isteyin baba biliyorsun çalışmıyorum diye. Alabilirsen borçlarından düşersin. Alamazsan da hiç olmazsa sende para olmadığını bilir..
Amanin beterin beteri varmis canim gecmis olsun sizden de olabildiince uzak olsun gercekten o nasi bi anaymis cidden sevindim sizin icnCanım benim eşim ana kuzusu değildi kaynana çok kötü davranırdı benim eşim kendi annesini istemedi çünkü sırf beni sevdi diye oğlunu öldürmeye kalktı. Eşimi öldürmeye kalkan kadını tabiki evden kovarım kaynana ne kadar uzak olursa o kadar iyidir
Bugun dr randevum vardı zaten bebegimi gördüm cok sukur hersey yolunda gozukuo onu görünce dedim artik benim icn blkide en onemli varlik artik o hicbisi umrumda degil esime de soledim ben o parayi geri istiorm evladim icn istiorm sen alcaksin o parayi geri ben bebimi düşünüyorum bundan sora dedim artik gelmezse de sadakam olsun ne diimbırak eşin düşünsün sen kendini neden üzüyorsun ki hamileliğinin tadını çıkart ..kafayı takma..
Tek başına bana sormadan gonderio olsaydi haklisinz derdim ama hata malesef para gonderme konusunda ikimizde en basindan biz alistirdik gondermeyePara göndermek zorunda değilsiniz. Artık ayrı bir ailesiniz eşiniz bunu farkında değilse ve ortak paranızı ailesine gönderiyorsa eşiniz daha olmamış
Kotu gelin ol el ustunde tutarlar mi diosunuz yaniBen anladım ki yaşadıklarımdan kötü gelin gibi kıymetlisi yok arkadaş.
iyi babasını aç bırakmamak için karısını çocuğunu aç bırakmaya raz gelir bundan sonra, bugüne kadar aldıklarını ödememiş, bundan sonra da ödemeyecek belli, hala daha vermeye kalkarsa bence eşinizi alın karşınıza konuşun, siz onun babasının dostunun, çocuklarının hayatını idame ettirmekle mükellef değilsiniz, sizi sadece sizin çocuğunuz bağlar, babası da ayağını yorganına göre uzatıp yaşasın bundan snra bi zahmet, bu ne yadiyo ama dayanamıyo sonunda yolluyo sonuçta babam biliorm sorumsuz ama aç mı bırakayım dio bende kalıorm ne diim? kp harici eşimin aile büyükleri burda valla sonunda kafayı yiip gidip konuşcam sonuçta kötü gelin ben olcam ama belki rhatlarım