artık dayanamıyorum.

Arkadaşımda zamlara banasının kredi kartlarını öderdi bır yıl,sonra ödemedi,adam bu defa anasını aç Bıraktı,elt kesildi,doğalgaz falan,arkadaşda evli,epide hep yolladı,adam zamlara lira devam,bu çift ödüyor beş Yıldır,ha arkdaşım annesine Kocasını tutuyor,yetmıyor ne yapsın adam Ayakları,bılıyor adamın kadınlara yedirdiğini,ah hu kadınlar kocanıza Köle olduğunuz yetmıyor gıbı evladınızı yakıyorsunuz,eşinın annesi nerde desen babasıdır bakacak der,ben anamdan bılıyom,buzu sokağa atan Adam'ı bakacaksan dıyor,bakmıyorum tabıkıde

Artik el ele tutusuo esinizle kendi derdinize bakin... adamda bi zahmet o parayi geri ödesin...
Kocaniza birakmayin ama bu isi ... ikinizde konusmalisiniz kp ile ... cünkü esiniz kadar sizinde kabahatiniz var bence :))

kira için para biriktirdiğimizi bilio ondan istio zaten nası olsa önümüzdeki ay ödiceimiz için ay sonu size ödicem diip istio en başında onun istememesi lazım zaten bu çocukların evinin parasıdır bebek bekliolar bi de gelin işsiz kaldı die kendisinin düşünmesi lazım ama yok malesef o ince düşünce biz para makinasıyız boş zamanlarımzıda para basıyoruz

Deki evsafınızın ıhtıyacım varmış,acil stedi verdik,ve aynaya bak önce kendıne söle hatta hemen yatır ver evsahıbıne

Artik el ele tutusuo esinizle kendi derdinize bakin... adamda bi zahmet o parayi geri ödesin...
Kocaniza birakmayin ama bu isi ... ikinizde konusmalisiniz kp ile ... cünkü esiniz kadar sizinde kabahatiniz var bence :))
aynen haklısınız. demin aradı eşim yazık ona patladım yine =( pzt itibariyle başlıorz zaten aramaya o para istemeye utanmıosa bende bana ait paramı geri istemeye hiiç utanmam banane

aynen haklısınız. demin aradı eşim yazık ona patladım yine =( pzt itibariyle başlıorz zaten aramaya o para istemeye utanmıosa bende bana ait paramı geri istemeye hiiç utanmam banane
Aynen öyle cnm! Kocaninda gönlünü al vallaha sen ikna olmusun o degil Yazik adamcagiza :))))

Haberlerini bekliyorum yanliz... o para geri alincak :))

aynen öyle çocuğunun rızkını ona yedirecek değilsiniz, bozulursa bozulsun kırılsın hatta. ki haklı olan sizsiniz zaten yeterince yardımcı olmuşssunuz önceliğin evladındır, kesinlikle yüz verme.

Deki evsafınızın ıhtıyacım varmış,acil stedi verdik,ve aynaya bak önce kendıne söle hatta hemen yatır ver evsahıbıne
ben 2 gündür fazla sinirliyim doğru tepki veremiorm biraz sakinleşiyim eşimle akşam sakin sakin konuşup nası bi yol izliceimize karar vercem zaten gerçekten olmuo böle çünkü

yerinizde olsaydım kirayı aylık ödüyoruz artık elimizde sadece ay sonunu getirecek para kalıyor çok masrafımız var derdim ne siz üzülün ne de babanız . Yoksa bunun sonu gelmez

Canim yok diyecektiniz...kendiniz edip kendiniz bulmussunuz...

Biz yeni evliyken asiri borclarimiz vardi...maas odemelere gidiyordu..10 tl ile bir hafta gecinirdik esimle dusun..
O durumda gorumcemin keyfi gittigi taril vardi..donus yol parasi bulamamis..bizden 300 tl istediler...gulluk gulistanlik geciniyoruz sanki.
Esimde birinden borc alip verdi..
Sonra esim gidip istedi o parayi..odemelerimiz cok o parayla bir ay geciniyoruz biz..kizkardesim de tatile giderken hesap kitap yapsin bundan sonra demis.dahada istemiyorlar..
Herkesin odemesi belli..kimse kimseye borc vermek zorunda degil.hayir demeyi ogrenin yada geri istemeyi bilin.yoksa basedemezssiniz

yok zaten 2 gün süre pzt den itibaren aramaya başlıyoruz ne oldu para diye de bundan sonra da yok hayır demeyi nası öğreniorm bilmiorm ama öğreniorm en acilinden ve bidaa da vermiorm çocuğumun rızkını kimseye

bence sıiz sık sık arayıp paranızı isteyin . o sizden isterken utanmıyorda siz kendi paranızı isterken mi utancaksınız !

Cnm sen vok iyi kalpli saygili birisin boyle bir davranis sergiledigin icin
Hic uzulme giddn gitti
Bundan sonra arkadasin dedigi gibi konu acildiginda siz para isteyin geri adim atmak zorunda kalir
İs olarak ise el becerilerinle evde para kazanabilecegin isleri arastir derim
Gecici olarak

Boyle konularda var da veremem demek olmuyor verip boyle kendi kendine dert etmek insanı bitirıyor.insan dusunyo bikere bende yapabilridim ben sagdan soldan kıstım biriktirdim bunun icin mi diye.en iyisi bizde bu ara cok sıkıstık sizden istemesini soyledim esime ama isteyemiyince ben ailemden istedim onlar yollıyacak bizede onlar destek oldular sagolsunlar diyip hep eksigini vurcaksın yuzune alttan alttan.oda buyuk olark bebiginiz olcagını bilerek kendi yapması gerektigini ve bunu beklediginizi anlıyacak.hemde siz kendiniz icin biriktirdiginiz parayı kurtarmıs olacaksınız.

O zaten sizden alabilceginden sizin hayır diyemiceginizden o kadar eminki esinizin lafı ustune ben konusurum onunla diyebilyo.ikinizin konusup olumsuz bi cevap vermenize fırsat vermeden size ulasıyor.hic birine diyip kotu olmaya gerek yok alttan alttan tatlı tatlı tepkinizi koyupmalısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…