-
- Konu Sahibi SmthngSmthng
zaten yaşını başını almış adam bebek bekleyen oğlundan para istemeye çekinir isteyemez ve bu istediği para oğlunun ve ailesinin başını soktukları evin kirası ya şaka değil yani ama umrunda değil ki biz nası olsa bi yolunu buluruz yeter ki o sevgilisiyle ele güne rezil olmasın ne ala memleket yemin ediyorum saygım kalmadı artık =(
kira için para biriktirdiğimizi bilio ondan istio zaten nası olsa önümüzdeki ay ödiceimiz için ay sonu size ödicem diip istio en başında onun istememesi lazım zaten bu çocukların evinin parasıdır bebek bekliolar bi de gelin işsiz kaldı die kendisinin düşünmesi lazım ama yok malesef o ince düşünce biz para makinasıyız boş zamanlarımzıda para basıyoruzSakın verme,ölüm döşeğinde olsa hasta olsa anlıcam,varsayki sende yok ne yapacaksın,şu kenara koyduğunuz Paraları yok Say'ın,yok öle bir para,yok,veremezsınız olmayan parayı ,eşine hem aferın hemde kızdım,eşine sırtına gerek yoktuki,paramız yok baba desın olsun bıtsın
Deki evsafınızın ıhtıyacım varmış,acil stedi verdik,ve aynaya bak önce kendıne söle hatta hemen yatır ver evsahıbınekira için para biriktirdiğimizi bilio ondan istio zaten nası olsa önümüzdeki ay ödiceimiz için ay sonu size ödicem diip istio en başında onun istememesi lazım zaten bu çocukların evinin parasıdır bebek bekliolar bi de gelin işsiz kaldı die kendisinin düşünmesi lazım ama yok malesef o ince düşünce biz para makinasıyız boş zamanlarımzıda para basıyoruz
aynen haklısınız. demin aradı eşim yazık ona patladım yine =( pzt itibariyle başlıorz zaten aramaya o para istemeye utanmıosa bende bana ait paramı geri istemeye hiiç utanmam bananeArtik el ele tutusuo esinizle kendi derdinize bakin... adamda bi zahmet o parayi geri ödesin...
Kocaniza birakmayin ama bu isi ... ikinizde konusmalisiniz kp ile ... cünkü esiniz kadar sizinde kabahatiniz var bence :))
Aynen öyle cnm! Kocaninda gönlünü al vallaha sen ikna olmusun o degilaynen haklısınız. demin aradı eşim yazık ona patladım yine =( pzt itibariyle başlıorz zaten aramaya o para istemeye utanmıosa bende bana ait paramı geri istemeye hiiç utanmam banane
ben 2 gündür fazla sinirliyim doğru tepki veremiorm biraz sakinleşiyim eşimle akşam sakin sakin konuşup nası bi yol izliceimize karar vercem zaten gerçekten olmuo böle çünküDeki evsafınızın ıhtıyacım varmış,acil stedi verdik,ve aynaya bak önce kendıne söle hatta hemen yatır ver evsahıbıne
inşalla canım alır almaz yazcam buraya zaten paramızı geri aldık diye =) çok teşekkür ederimAynen öyle cnm! Kocaninda gönlünü al vallaha sen ikna olmusun o degilYazik adamcagiza :))))
Haberlerini bekliyorum yanliz... o para geri alincak :))
zaten bundan sonra yıllık ödesem bile aylık diicem o kesinyerinizde olsaydım kirayı aylık ödüyoruz artık elimizde sadece ay sonunu getirecek para kalıyor çok masrafımız var derdim ne siz üzülün ne de babanız . Yoksa bunun sonu gelmez
kendi kirasını ödicekmişBir kere sorun adama baba parayı ne için istiyorsun diye. Belki utanır da istemez..
Canim yok diyecektiniz...kendiniz edip kendiniz bulmussunuz...
Biz yeni evliyken asiri borclarimiz vardi...maas odemelere gidiyordu..10 tl ile bir hafta gecinirdik esimle dusun..
O durumda gorumcemin keyfi gittigi taril vardi..donus yol parasi bulamamis..bizden 300 tl istediler...gulluk gulistanlik geciniyoruz sanki.
Esimde birinden borc alip verdi..
Sonra esim gidip istedi o parayi..odemelerimiz cok o parayla bir ay geciniyoruz biz..kizkardesim de tatile giderken hesap kitap yapsin bundan sonra demis.dahada istemiyorlar..
Herkesin odemesi belli..kimse kimseye borc vermek zorunda degil.hayir demeyi ogrenin yada geri istemeyi bilin.yoksa basedemezssiniz
Cnm sen vok iyi kalpli saygili birisin boyle bir davranis sergiledigin icinhayır demeyi beceremiyorum ya ona çok sıkılıyo canım ama olan da bana oluyo işte karnımda bebeğime kıyamıyorum o da benim yüzümden üzülüyo farkındayım ama her seferinde bundan sonra vermicem diip verioruz ya insan en çok ona üzülüyo. kp'in büyük amcaları burda bugün kafayı bozuk gidip anlatasım geldi sonra yine tuttum kendimi sustum. yine ben kendi kendimi yedim bitirdim yani =(