artık dayanamıyorum.

Geri alana kadar hergün arayın hiç utanmayın
vermezse hiç utanmayıp bütün aile büyükleriyle konuşurum hatta çeker ailemin yanına dönerim bi süre tabi eşimlede anlaşarak sırf biraz vicdan yapsın oğlumun ailesini dağıttım die kafamdan bin türlü senaryo geçio

haklısın bebeğimin sağlığı herşeyden önemli hiçbişi umrumda değil burda dertleştikçe biraz daha kafam rahatladı gibi ama umarım bu sefer o utandırır bizi biz sölemeden gönderir de ben ne sölendim arkasınadn die suçluluk duymaya razıyım. çok teşekkür ederim yorumların için.

Çekip gitme sanmaki utanır umrunda olmaz üstelik daha fazla oglunu doldurur bak para için evi terk etti diye. Yanlıs adım atarsam ters teper

Bisey degil canim, bende umarimki parayida geri alirsiniz diye ve bebeginizide sag salim kucaginiza alirsiniz diye. Canin sikildikca gel bu topikte yaz, rahatlarsin :)

bebeğin icin Hayır demelisin yarin öbür gun bebek gelince masraflarin artacak artik dur de çünkü sonrasinda hiç önüne gecemezsin olan olmus artik bari bundan sonra yedirmeyin

Hah iste tam da benim su anki sozlumun babasi. Ben sirf bu yuzden ayrilik karari aldim cunku 20bin alip 1 ay dediler 1 yil oldu odemediler ustelik sozluyken. Ve cok skntiya soktular bizi. Ama siz artik evlenmissiniz yapabilceginiz tek sey esinizle konusmak...

Eger esiniz sizi anlamazsa da birsey deme luksunuz bulunmuyor malesef... o yuzden takmamaya calisin... bebisi dusunun. Saglikla kucaginiza almanizi dilerim :)

yollamayın artık..eşin açıkça konuşsun babasıyla artık bebek olcak ve senin çalışmadığını kirayı zor denklediğinizi falan söylesin..

paraların gelmeyeceğini bile bile niye veriyorsunuz o zaman hatalı siz ve eşinizsiniz..bırakın kötü evlat olun adam sevgilisi ile yiyorsa madem..evet baba git başkasına el aç diyin.

Kaynanayı ve kayınpederi kapı dışarı ettiğime bir kez daha şükrettim

paraların gelmeyeceğini bile bile niye veriyorsunuz o zaman hatalı siz ve eşinizsiniz..bırakın kötü evlat olun adam sevgilisi ile yiyorsa madem..evet baba git başkasına el aç diyin.
hata zaten en başından beri bizde biz alıştırdık bu kadar para göndermeye bilmem ne ama artık hamileyim kaldıramıyorum cidden çocuğumun boğazından geçmicekse para kimsenin boğazından geçmesin modundayım resmen ama kendim ettim şimdi kendim çekiyorum hala içim soğumadı hala çok sinirliyim hala ağlamak gelio içimden sürekli

Demissiniz... yanliz esiniz napsin? O siz sormadan parayi vermemis ki. Esime bi sorayim demis .... siz ikna olmussunuz esiniz degil. Hayir demeyi ögrenmelisiniz....
onun da suçu yok farkındayım aslında hata en başında bizdeydi biz hep para göndermeye hayır dememeye alıştırdık ondan oluyo bunlar hatanın en büyüğü bizde yani

bebeğin icin Hayır demelisin yarin öbür gun bebek gelince masraflarin artacak artik dur de çünkü sonrasinda hiç önüne gecemezsin olan olmus artik bari bundan sonra yedirmeyin
en çok korkutan konulardan biri bu zaten. yarın öbür gün çocuk gelince de isticek o zaman napcaz die. hayır demeyi acilen öğrenmem lazım

Sakın verme,ölüm döşeğinde olsa hasta olsa anlıcam,varsayki sende yok ne yapacaksın,şu kenara koyduğunuz Paraları yok Say'ın,yok öle bir para,yok,veremezsınız olmayan parayı ,eşine hem aferın hemde kızdım,eşine sırtına gerek yoktuki,paramız yok baba desın olsun bıtsın

bundan sonra o adama bir kirik igne yok... simarmis resmen.... ne kadar bencil bir insan
zaten yaşını başını almış adam bebek bekleyen oğlundan para istemeye çekinir isteyemez ve bu istediği para oğlunun ve ailesinin başını soktukları evin kirası ya şaka değil yani ama umrunda değil ki biz nası olsa bi yolunu buluruz yeter ki o sevgilisiyle ele güne rezil olmasın ne ala memleket yemin ediyorum saygım kalmadı artık =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…