artık dayanamıyorum.

dedim zaten bebek yolda işsizim işe de bu gidişle hiçbiyerde giremicem falan dedim bebek kısmetiyle gelir sen telaş yapma hem ben size ödicem ele güne borç istettirmeyin bana dedi nutkum tutuldu

Bizde yok kimden istiyosan iste baba deyin.
Kusura bakmayin ama bu tavizi siz vermissiniz ona.
Oh ne ala kotu gelin, hayirsiz evlat olmayacaksiniz diye paranizdan oluyorsunuz.

Vermeyin. Net konuşun. Veremiyoruz baba kusura bakma deyin kapatin telefonu.

Bence siz kiranızı aylık ödemeye başlayın,, ozaman ayarlamak ve hayır demek daha kolay olur.. Yani biryerde bir ''hayır'' gerekiyor değil mi, ben sizin yerinize fazlasıyla sinirlendim

Paramiz yok deyin
dedik bi kez eşimden patronunda borç istemesini söledi bi kez de bana kredi kartından nakit avans çek ben sna yollarım çok zordayım cebimde 5 kuruş para yok bilmem ne die duygu sömürü yaptı yani para yok cevabı tatmin etmiyo ha bi kez de paramız yok dediğimizde kardeşi arayıp eşimi azarladı baban parasız kalmış nie para yollamıyosun diye kaba bi üslupla

sevgilisine yediriyordur lükse düşkünmüş birde, aynen söylemeyin bence her şeyi olduğu gibi, çünkü karşıdaki insan bunu fırsat biliyor, gereksiz yere siz ve eşiniz üzülüyorsunuz
zaten yemin ediyorum en çok da ona sinirleniyorum daha sevgilisi beni bi kez açıp tebrik etmedi bebek için ama düğünümüzde gelip oynamayı biliodu gönderdiğimiz paralar ona gidio ya daha çok üzülüorm zaten

Bence sinirlenmeyin siz ayin sonu olmadan 1 hafta once arayin baba ayip oluyor farkindayiz ama durumumuz cok sıkıştı beklemedigimiz bir seyler oldu bebek ihtiyaclari filan filan anlatip parayi 2 3 gun icinde gonder diyin. Yani verecegi tarihten biraz once isteyin. Ayip olacak ama odememe ihtimalime karsi onu erkenden sıkıştırın.
eşim akşam yemekte öle dio zaten pzt den itibaren başlıcam dio sıkıştırmaya inşalla bu sefer şaşırtır ya inşalla bu sefer beni utandırır da ben bu kadar laf ettim die vicdan azabı çekmeye razıyım cidden

Bizde yok kimden istiyosan iste baba deyin.
Kusura bakmayin ama bu tavizi siz vermissiniz ona.
Oh ne ala kotu gelin, hayirsiz evlat olmayacaksiniz diye paranizdan oluyorsunuz.

Vermeyin. Net konuşun. Veremiyoruz baba kusura bakma deyin kapatin telefonu.

çok haklısınız biz yaptık şimdi de ceremesini biz çekiyoruz yine giden gitti ama bundan sonra böyle yapmak gerek ama telfonu açıp benden isteyince bahanelere sıra sıra cevapları yapıştırınca ben kalıyorum hayır diemiorm en kötü huyum o zaten hayır demeyi bilmiyorum =(

Bence siz kiranızı aylık ödemeye başlayın,, ozaman ayarlamak ve hayır demek daha kolay olur.. Yani biryerde bir ''hayır'' gerekiyor değil mi, ben sizin yerinize fazlasıyla sinirlendim

bide beni düşünün zaten herşeye ağlar vaziyetteyim iyice harab oldum ama benim hatam hayır demeyi bilmiyorum hep bu yüzden de kaybediorm işte

Borç isteyip ilkini ödemeden,yeniden borç para isteyebilen birine verebileceğiniz cevap'aradığın iyi oldu önceki 1500TL'yi ne zaman vereceksin? Sıkıştık,bizde seni arayacaktık'minvalinde olmalıydı bence. Kendi kendinizi yemezdiniz böyle şimdi.

dedim zaten bebek yolda işsizim işe de bu gidişle hiçbiyerde giremicem falan dedim bebek kısmetiyle gelir sen telaş yapma hem ben size ödicem ele güne borç istettirmeyin bana dedi nutkum tutuldu

" O zaman sende ayagini yorganina göre denk alarak harcamalari yap,bizim verecek paramiz yok" diyecektin. Büyük diye sizi sömürmeye hakki yok! Olsun seni kötü gelin olarak bilsin, bir laf eder, iki laf eder sonra susar. O para kira parasidir, yuvan ve evladin icin. Hickimsenin o parayi almaya hakki yok!

Bir daha aradiginda ne zaman paranizi verecegini sor. Hatta kendiniz arayip sorun. Paranin pesine gitmezseniz, hep daima sizi arar para icin.

Borç isteyip ilkini ödemeden,yeniden borç para isteyebilen birine verebileceğiniz cevap'aradığın iyi oldu önceki 1500TL'yi ne zaman vereceksin? Sıkıştık,bizde seni arayacaktık'minvalinde olmalıydı bence. Kendi kendinizi yemezdiniz böyle şimdi.
onu sölemeye fırsat vermeden zaten sizden aldığım 1500tl de var daa bu ay sonunda ödeme gelcek onunla birlikte göndercem dedi herşeye hazır sölicek kelime bıraktırmıo zaten hayır diemedimizi bilio duygu sömürü yapıp kullanıo biz de kullandırttırıorz işte hata bizde zaten

" O zaman sende ayagini yorganina göre denk alarak harcamalari yap,bizim verecek paramiz yok" diyecektin. Büyük diye sizi sömürmeye hakki yok! Olsun seni kötü gelin olarak bilsin, bir laf eder, iki laf eder sonra susar. O para kira parasidir, yuvan ve evladin icin. Hickimsenin o parayi almaya hakki yok!

Bir daha aradiginda ne zaman paranizi verecegini sor. Hatta kendiniz arayip sorun. Paranin pesine gitmezseniz, hep daima sizi arar para icin.

giden gitti diye yansam mı artık bilemiorm bundan sonraki tavrım kesin ve sert olcak diorm ama yapamıyorum işte çok çabuk yelkenleri suya indiriyorum hata bende. eşim pzt den itibaren sormaya başlıcam dio ya sonunda biz birbirimizi yemeye başlıcaz ne kadar seversen sev maddiyat işin içine girdimi heleki başımızı soktuğumuz evden olma raddesine gelirsek ne sevgiye bakar o iş ne aşka biliorm en çokda ondan korkuorm

onu sölemeye fırsat vermeden zaten sizden aldığım 1500tl de var daa bu ay sonunda ödeme gelcek onunla birlikte göndercem dedi herşeye hazır sölicek kelime bıraktırmıo zaten hayır diemedimizi bilio duygu sömürü yapıp kullanıo biz de kullandırttırıorz işte hata bizde zaten
Uyanık adam,siz daha uyanık olmalısıniz demekki:KK66: Örneğin 'Ah baba bebek için bir oda beğendik ama ben çalışmıyorum biliyorsun,sipariş verdim,sende şu 3.600TL'yi yatirıverde ödeme yapalım deyin arayıp,size ödeyeceğim dediği tarihte. Peşini bırakmayın.

Uyanık adam,siz daha uyanık olmalısıniz demekki:KK66: Örneğin 'Ah baba bebek için bir oda beğendik ama ben çalışmıyorum biliyorsun,sipariş verdim,sende şu 3.600TL'yi yatirıverde ödeme yapalım deyin arayıp,size ödeyeceğim dediği tarihte. Peşini bırakmayın.
hakkaten de var 3600tl değil ama gerçek fiyatını bilmek zorunda değil 3 ayımın bitmesini bekliyorum cidden sipariş vermek için güzel bi fikir bi ben bi eşim arayıp arayıp sıkıştırırsak belki yollar geri

Kendini üzme, Allah iyi insanlarla karsılastırsın diye boşuna mı dua ederiz.. Onun az biraz utanması lazım..
eşimden yana bi sıkıntım yok ama bu durum artık beni çok yordu onun yaşında bi insanın işsiz gelininden hem de bebek beklerken en başta açıp borç istememesi lazım ama malesef olmuyo işte =(

giden gitti diye yansam mı artık bilemiorm bundan sonraki tavrım kesin ve sert olcak diorm ama yapamıyorum işte çok çabuk yelkenleri suya indiriyorum hata bende. eşim pzt den itibaren sormaya başlıcam dio ya sonunda biz birbirimizi yemeye başlıcaz ne kadar seversen sev maddiyat işin içine girdimi heleki başımızı soktuğumuz evden olma raddesine gelirsek ne sevgiye bakar o iş ne aşka biliorm en çokda ondan korkuorm

Hayir sakin esine yansitma. Sadece yaptiklarini izle. Baktin sadece lafta kaldi söyledikleri, o zaman tatli dille hatirlat "askim bak biz gercekten sikistik, hem kira, hem bebek masrafi :KK43: Babani arasan daha iyi olmaz mi?" diye konuyu ac. O adamin sizin huzurunuzu bozmasina izin vermeyin.

O para artik gitti, bosa kendi canini sikma canim. Bak stres bebegide kötü etkiler. Artik tek yapacaginiz sey, haftaya o parayi geri istemektir. Baktin olmuyor, o zaman kendine yemin et asla tekrar para yollamayacagini diye ve konuyu kapat. Sen esini ve bebisini düsün canim. Sakin huzurunu bozma, gercekten degmez.

X