- 15 Haziran 2015
- 22
- 31
- 24
Kızlar selam. Bu pazartesi kırık ve ağrıyan dişim için dişçiye gittim. Röntgen çekildi. Altında lezyon olduğunu ama kolayca alınabilecek bir diş olduğunu söyledi. Diş çekimine aldı beni. 2 iğneye rağmen diş uyuşmadı altındaki lezyondan ötürü. Çekimi çok acılı bir şekilde gerçekleştirdi. Buraya dek her şey normal gibi. Fakat eve dönüp de uyuşukluk geçtiğinden beri öncesinde yaşadığım ağrının 100 katı bir ağrı yaşamaya başladım. Yüzümün full sağ tarafı ağrımaya acımaya ve sıcaklamaya başladı. Kaç gündür 5 saatte bir arveles yutuyorum da ayakta durabiliyorum. Böyle olunca korkup salı günü diş hastanesi acile gittim. Bakan doktor biraz iltihaplandığını birkaç gün çektireceğini söyledi ve zaten kullandığım arveles ile 1000lik antibiyotik verdi. Bugün çekimin 4. günü. Gerçekten çok yıprandım. Normalde migrene bile ilaç almazdım dayanırdım.
Başına böyle bir şey gelen var mı? Ağrı ne zaman geçecek?
Acaba gittiğim dişçiler mi beceriksiz? Başka bir tedavisi olur mu ?
Mesela ilk gittiğimde lezyon vardı madem neden önce antibiyotik kullandırtmadı, normali bu değil midir? Diş hekimimize de güvenemeyeceksek artık...
Lütfen tecrübeleyen, bilgisi olan yardım etsin. Ayın 28ine dek iyileşmem gerekiyor
Başına böyle bir şey gelen var mı? Ağrı ne zaman geçecek?
Acaba gittiğim dişçiler mi beceriksiz? Başka bir tedavisi olur mu ?
Mesela ilk gittiğimde lezyon vardı madem neden önce antibiyotik kullandırtmadı, normali bu değil midir? Diş hekimimize de güvenemeyeceksek artık...
Lütfen tecrübeleyen, bilgisi olan yardım etsin. Ayın 28ine dek iyileşmem gerekiyor