- 14 Nisan 2022
- 718
- 704
- 33
- Konu Sahibi Sadecebenbb
Kizlar lutfen basina gelen varsa beni bi aydinlatsin. Bende dogustan demir eksikligi var yani degerim 20 nin uzerine cikmaz. Ilac kullanirdim cocukken ise yaramazdi sonradan da zaten ilaclar sindirim sistemime dokunmaya basladi her seferinde hastanelik oldum. Yeme icme duzeniyle alakasi yok cunku cok kez dpktor yonlendirmesi ile beslendim ama ide yaramiyor demirim yukselmiyor. Inanir misiniz kolumu kaldirinca kolum agriyor, surekli halsizim, gundelik yasamimi mucadele edercesine surdurmeye calisiyorum. Hamileyken kan serumu taktilar ise yaradi 2 ayligina ama sonra yine aniden dusuyor tekrsr taktirmam gerekiyor. O kadar doktora gittim hepsinin soyledigi ayni sey kilo ver, iyi beslen. Ama yok bu sekilde kiloda veremiyorum. Profesyonel yardimda olsa vucudum resmen enerji yakmiyor, gozlerimi acamiyorum ki spor yapayim. Bu demir eksikligi hayatimi bitirdi. Bu arada adetlerim cok kanamali olur ama bir saglik sorunundan degil sadece oyle, hemoroid kanamamda olur adet oncesi 3-4 gun kadar ama bu kadarla olmamali. Basina gelen var mi hastalik cikmadi sadece vucudum demir emilimi yapmiyor genetik bir durummus anneden gecisli sadece soyledikleri bu gercekten annemde benim gibi bu konuda. Ama cozumu yok sadece takviye veriyorlar oda ise yaramiyor beni ictigime pisman ediyor. Serumda her zaman olmuyor. Yorgunluk hissi yillardir bitirdi artik beni. Tarif edemedigim turden birsey. Cok zor cook.