- Konu Sahibi designer23
-
Ben 4 yildan sonra yendim. Ve 3 gunde yendim. Aparatlarla tedaviyi istikrarli yapmaniz gerekiyor. Yani internetten alip kendiniz ugrasiyorsaniz bilemem ama ben terapist ve apart esliginde 3. Gun tamamen yendim. Bunun iicn ilk once muayeneyi ve bu isi iyi bilen birilerini bulmaniz şart. Benm kizlik zarim kalinmis bilmiyordm. O alininca daha kolay oldu. Yani tedavi yonetmelrinin birbirlerini tamamlamasi şart. Her duyulani yapmamak lazim. Ins ayni yastayiz sakin olun ve tedavinize devam edin. Hergun ders gibi yapmaniz sart.
Cok zordur eminim. Umarim asabilirsiniz bu sorunu. Neden peki bu kadar kasiyorsunuz. 2.5 yildir hic ilerleme olmadimi yavas yavas da olsa
Ov, hatırladım sizi.
Dediklerimi yaptınız mı, ağrı kesici alıp gevşemeye özen gösterdiniz mi?
Sizinli tamamen psikolojik, çünkü acıyla alakalı bir şey yok, acı yok ortada.
Buna rağmen kasılmanız zihninizde bir şeyleri değiştirmeniz gerektiğini gösteriyor.
Allah Allah. Bende ilm yaptigimda 1 hafta sabretmisti esim korktugum icin. Sonra sabrin sonuna gelmisti biraz zorkayarak bi sekilde oldu. Ilk aylar biraz kastigim icin agrim olurdu. Simdi 2 tane normal dogum yaptım. Acikcasi dogumlardan sonra cook rahat oluyor zevk almayi ogrendim. Seni cok iyi anliyorum esin icin de zor bir durum biraz sık disini. Eminim sonra sen kendin isteyeceksinOlmadı sanırım. Cok uğrastim ama. Bazen yarısı oluyordu. Bazen o da olmadı..böyle böyle 2.5 yiĺi bitirdim.
Sakinlesmen lazim ama ben mesela hergun gunduz ve aksam 1 saatj gecik aparat yapardjm ders gibi hic aksatmadjm. Hafif dinlendiri muzikte actim. Gerekirse daha uzun yaptim ki yapa yapa artik uyariliyo ve diger gun daha kolay oluyo canm. Aparatlari birakma bence. Terapistin verdigi derslere devam et. Ins biran once olur.Dedigin tedaviyi ben de aldim. Dr ve terapistler eşliğinde aparat calıştim. Ama olmadı. Yenemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?