Artık dayanacak gücüm kalmadı :(

designer23

Sadece gülmeye geldim
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2018
1.567
3.099
83
33
İstanbul
2.5.yıllık vajinismus hastasiyim. Buraya da yazmıstim. Aparatla tedavi oldum geçmedi . Botoks yaptırdım. Bugün günüm dolmuştu. Denedim.Yine olmadı. Hep güldüm tiye aldım kendimi yıpratmamak adına. Ama bugün patlama geçirdim.Ağla ağla durduramıyorum.kendimi
27 yasındayım kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim. Acaba olur mu 1 gün denedim sadece. Devam etsem diyorum denemeye ama yine ağlıyorum.ve pozisyon bile duramıyorum dualarınıza ihtiyacım var. Gerçekten o kadar zor bi sey ki. Allah kimseye yaşatmasın. Hiç birseye hevesim yok. Içimden hiç bisey gelmiyor.

Ov, hatırladım sizi.
Dediklerimi yaptınız mı, ağrı kesici alıp gevşemeye özen gösterdiniz mi?
Sizinli tamamen psikolojik, çünkü acıyla alakalı bir şey yok, acı yok ortada.
Buna rağmen kasılmanız zihninizde bir şeyleri değiştirmeniz gerektiğini gösteriyor.

Cok zordur eminim. Umarim asabilirsiniz bu sorunu. Neden peki bu kadar kasiyorsunuz. 2.5 yildir hic ilerleme olmadimi yavas yavas da olsa

Ben 4 yildan sonra yendim. Ve 3 gunde yendim. Aparatlarla tedaviyi istikrarli yapmaniz gerekiyor. Yani internetten alip kendiniz ugrasiyorsaniz bilemem ama ben terapist ve apart esliginde 3. Gun tamamen yendim. Bunun iicn ilk once muayeneyi ve bu isi iyi bilen birilerini bulmaniz şart. Benm kizlik zarim kalinmis bilmiyordm. O alininca daha kolay oldu. Yani tedavi yonetmelrinin birbirlerini tamamlamasi şart. Her duyulani yapmamak lazim. Ins ayni yastayiz sakin olun ve tedavinize devam edin. Hergun ders gibi yapmaniz sart.

Dedigin tedaviyi ben de aldim. Dr ve terapistler eşliğinde aparat calıştim. Ama olmadı. Yenemedim

Cok zordur eminim. Umarim asabilirsiniz bu sorunu. Neden peki bu kadar kasiyorsunuz. 2.5 yildir hic ilerleme olmadimi yavas yavas da olsa

Olmadı sanırım. Cok uğrastim ama. Bazen yarısı oluyordu. Bazen o da olmadı..böyle böyle 2.5 yiĺi bitirdim.

Yaptım ama geçmiyor

Olmadı sanırım. Cok uğrastim ama. Bazen yarısı oluyordu. Bazen o da olmadı..böyle böyle 2.5 yiĺi bitirdim.
Allah Allah. Bende ilm yaptigimda 1 hafta sabretmisti esim korktugum icin. Sonra sabrin sonuna gelmisti biraz zorkayarak bi sekilde oldu. Ilk aylar biraz kastigim icin agrim olurdu. Simdi 2 tane normal dogum yaptım. Acikcasi dogumlardan sonra cook rahat oluyor zevk almayi ogrendim. Seni cok iyi anliyorum esin icin de zor bir durum biraz sık disini. Eminim sonra sen kendin isteyeceksin

Dedigin tedaviyi ben de aldim. Dr ve terapistler eşliğinde aparat calıştim. Ama olmadı. Yenemedim
Sakinlesmen lazim ama ben mesela hergun gunduz ve aksam 1 saatj gecik aparat yapardjm ders gibi hic aksatmadjm. Hafif dinlendiri muzikte actim. Gerekirse daha uzun yaptim ki yapa yapa artik uyariliyo ve diger gun daha kolay oluyo canm. Aparatlari birakma bence. Terapistin verdigi derslere devam et. Ins biran once olur.

En büyük aparatla alıştırma yaptıktan sonra hemen eşinizle deneyin aparatla yapar gibi siz yerleştirin eşiniz yavaş yavaş ilerlesin. Bende de oldu bir ay sonra bu şekilde yendim. Uyuşturucu sprey de sıktım ilk etapta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…