Merhaba kendimi aşırı çaresiz hissediyorum. İlk adetimden beri düzensiz adet görüyorum 30-40-50 gün. Dört farklı doktora gittim. Hepsinde bişey yok deyip yolladilar. Yalnızca birinde hormon testi yapıldı fsh5 lh9 burdan okuduğum kadarıyla pko teşhisi konulmuş çoğuna. Ben de hiç ultrason görüntüsünde bisye çıkmadı. Fakat aşırı derecede belirtilerini taşıyorum saç dökülmesi kistik sivilce bel bölgesinden kilo alma düzensiz adet erkek tipi tüylenme. Doktora söylediğim halde hormonların normal deyip dgk hapı verip yollladi. Evlendim 2 yıl olcak çocuğum olmuyor. Doktora gidip aynı şeyleri duymaktan yoruldum eşim sperm testi verdi bu hafta onun sonuçlarını bekliyoruz ama ben zaten adetim düzensiz olduğu için sağlıklı olduğumu düşünmüyorum evlendikten sonra baya bir kilo aldım adetimde lekelenmeler uzun sürmeye başladı. Özel doktorla şansımı deneyim dedim ultrason ve alt ultrasonda yine baktırdım ve temiz bişey yok dedi hormon testi için yüksek fiyat olduğu için baktiramadim bu pko da kistler belirli zamanlarda mi görünür sadece dördünde de denk gelemedim mi acaba. Bu arada ovulasyon testi denedim onunda görüntüsünü bırakmak istiyorum buraya çatlamış görünen zamandan 14 gün sonra adet gormedim nerdeyse bir ay sürdü yumurtam catlamiyor mu acaba benim. Bu ay yine 7 sine randevu aldım bu kez yumurta takibi isteyeceğim. Ama kendimi aşırı kötü hissetmeye başladım artık sanki hiç olmayacakmış gibi hissediyorum