- Konu Sahibi unattainable
-
canım öncelikle içindeki iltihaba sen sakın müdahale etme. sebamedin sabunuyla her banyoda vajina bölgeni iyice yıka. düzenli olarak bildiğin hijyenik bir yerde yada kendin yapabiliyorsan evde ağdanı yaptır. mümkün olduğunda jilet kullanmaktan kaçın. iltihap oluşumu gözlediğin anda bactroban diye bir merhem var ondan kullan. bu merhem iltihabı kurutur ve tedavi eder. iç çamaşırı temizliğine çok özen göster ve yıkandıktan sonra çamaşırlarını ütülemeden sakın giyme. en azından gün aşırı sebamed ile yıkanmaya çalış. ayrıca avon veya oriflame gibi markaların vajina bölgesi temizleyici jeli ve günlük kullanım için uygun spreyleri var. bunlardan da edinebilirsin. umarım faydalı olur.......
Canım agda yada jılet temızlıgınden kaynaklanmasın sivilceler ? kıl batmasıda olabılır oyle sısıp sıvılce gıbı oluyo acıyo fılan ?
Doktora gorunmende fayda var ıhmal etme en yakın zamanda gıt nolur nolmaz...
walla bılmıyorum hayatım jılet hıc kullanmadım hep agda cokta temız tutuyorum ama neden bılmıorum bı ara karınca yagı sur dedıler kullandım baya bı gecmedı smdı dr a gıtcem cıldıyeye mı gıdıyımm jınekologa mı hanı belkı kadınsal bırseydır dıebenneyaptımki
peki eski lekelerden iz kaldımı hiç yoksa geçiyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?