Sivilceli Ciltler Artık cok sınır olmaya basladım utanıyorum ama nolur yardım edın:(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

unattainable

bitter
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
180
0
37
Kızlar merhaba,Uzun sureden berı bas etmeye calıstgm bı sorundan bahsetmek ıstıorum yardım lutfen..:1no2:

Vajına cevresınde boyle bır anda bır sısme oluyor sıvılce gıbı sonra buyuyor acımaya baslıyor kendılıgınden patlıyor sonrada canımı cok acıtıyor ve patladıktan sonra ıcınden beyaz sıvı cıkıyor sonrada leke alıyor ınanılmaz derecede kotu bır hal almaya basladı napıcam ben :nazar::çok üzgünüm:

canım öncelikle içindeki iltihaba sen sakın müdahale etme. sebamedin sabunuyla her banyoda vajina bölgeni iyice yıka. düzenli olarak bildiğin hijyenik bir yerde yada kendin yapabiliyorsan evde ağdanı yaptır. mümkün olduğunda jilet kullanmaktan kaçın. iltihap oluşumu gözlediğin anda bactroban diye bir merhem var ondan kullan. bu merhem iltihabı kurutur ve tedavi eder. iç çamaşırı temizliğine çok özen göster ve yıkandıktan sonra çamaşırlarını ütülemeden sakın giyme. en azından gün aşırı sebamed ile yıkanmaya çalış. ayrıca avon veya oriflame gibi markaların vajina bölgesi temizleyici jeli ve günlük kullanım için uygun spreyleri var. bunlardan da edinebilirsin. umarım faydalı olur.......

Canım agda yada jılet temızlıgınden kaynaklanmasın sivilceler ? kıl batmasıda olabılır oyle sısıp sıvılce gıbı oluyo acıyo fılan ?

Doktora gorunmende fayda var ıhmal etme en yakın zamanda gıt nolur nolmaz...

canım öncelikle içindeki iltihaba sen sakın müdahale etme. sebamedin sabunuyla her banyoda vajina bölgeni iyice yıka. düzenli olarak bildiğin hijyenik bir yerde yada kendin yapabiliyorsan evde ağdanı yaptır. mümkün olduğunda jilet kullanmaktan kaçın. iltihap oluşumu gözlediğin anda bactroban diye bir merhem var ondan kullan. bu merhem iltihabı kurutur ve tedavi eder. iç çamaşırı temizliğine çok özen göster ve yıkandıktan sonra çamaşırlarını ütülemeden sakın giyme. en azından gün aşırı sebamed ile yıkanmaya çalış. ayrıca avon veya oriflame gibi markaların vajina bölgesi temizleyici jeli ve günlük kullanım için uygun spreyleri var. bunlardan da edinebilirsin. umarım faydalı olur.......

Canım tşk ederım oncelıkle..Neredeyse hergun ıkı kez camasırımı degıstrym bırde duzenlı olarak agda yapıyorum cıldımde ıyıce alıstı ama ıste onlar cıkmazsa olmuyor:KK43: dgru soluosun bazı zamanlar ben mudahale edıyorum cok sısınce patlamazsa sıkıyorum bende kötükedihüso

Canım agda yada jılet temızlıgınden kaynaklanmasın sivilceler ? kıl batmasıda olabılır oyle sısıp sıvılce gıbı oluyo acıyo fılan ?

Doktora gorunmende fayda var ıhmal etme en yakın zamanda gıt nolur nolmaz...

walla bılmıyorum hayatım jılet hıc kullanmadım hep agda cokta temız tutuyorum ama neden bılmıorum bı ara karınca yagı sur dedıler kullandım baya bı gecmedı smdı dr a gıtcem cıldıyeye mı gıdıyımm jınekologa mı hanı belkı kadınsal bırseydır dıebenneyaptımki

walla bılmıyorum hayatım jılet hıc kullanmadım hep agda cokta temız tutuyorum ama neden bılmıorum bı ara karınca yagı sur dedıler kullandım baya bı gecmedı smdı dr a gıtcem cıldıyeye mı gıdıyımm jınekologa mı hanı belkı kadınsal bırseydır dıebenneyaptımki

canım jinekologa git, nolur nolmaz, muayeneni olmuş olursun.
o sana yapman gerekeni söyler zaten tatlım.kaydirigubbakcemile5

once jınekologa gıtmelısın canım... gerekırse o yonlendırır zaten cıldıyeye...

kız elınde sonunda gıdıcen :) utanıcak bırsey yok onlar hergun kac kısı muayene edıyo merak etme.... sadece senı değil.. naniknanik

böyle birinde daha duymuştum. cildiyeye gitmiş, bişeyler yapmışlar,bir tür uygulama, ne olduğunu bilmiyorum. ama çaresi var yani korkma. vede utanma. doktora herşey mübah sonuçta, senin sağlığın herşeyden daha önemli. lütfen çekinme git.

aynı şey bende de vardı küçük kistik yapılar oluşyor patlayacak gibi agrılı ama patlamıyor estetik cerrahına gittim hemen lokal anestezi ile aldı.beze oluşuoyrmuş devamıda gelebilr dedi.

X