Artik cok biktim,lutfen bilgilerinize ihtiyacim var

kama63

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2010
113
1
96
İstanbul
Merhabalar.arkadaslar ben okuldayken bile birazcik akintilarim vardi,anneme falan soylelemistim normal diye duydum.Neyse evlendim ve hatirlamiyorum dogumdan sonra mi cogaldi ama nerdeyse 3 sene asiri cok akintim var,kokuyor,ve gercekten cok oluyor,tuvalete ciktigimda b ile aktigini goruyorum,ve boylece gunde 3 jkere ic camasiri degistiriyorum ,fakat pantalonuma kokulari da siniyor.Cok gicik oluyoru.Bi kere doktora gittim,yogun iltihap nedeniyle diye bisiyler cikti ilac kullandim gecmedi,Bidaha gittim bidaha ilac verdiler gecmedi,Maydanoz suyu,sogan suyu ictim (eskiden yapiyorlarmis)o da fayda etmedi.Cok biktim.Bazen aniden kocam yaklasinca utaniyorum gidip hemen yikaniyorum.Lutfen yardim edin.......bilmiyorumkismile

canım bence sen tekrar doktora git ve iyice anlat derdini. Benim dea kıntım bir ara çok oluyordu doktor bana iki tane fitil verdi. Onları sadece birkaç kere kullandım. Bir de kendini sıcak tutmak çok önemli. Tuvalet temizliğini bile ılık suyla yapacakmışsın, soğuk suyla değil. Ona da dikkat ettim. Bir hafta sonra doktor bile şaşırdı baya azalmış diye. Ben fitili kullanmak zor deyince de haptan daha etkili, istersen hap yazayım ama fitil baya işe yaramış demişti.

Kendini üşütme canım, ayaklarına özellikle dikkat et. Çünkü ben kendimden biliyorum ne zaman üşütsem akıntım çoğalır.

canım o benimde 3 yılır falan sorunumdu bi aydır yok ama tuvaletten sonra suyla değil özel bi karışımla temizleniyorum doktorum yazdı eczanede hazırlatıyorum.ayrıca 2 tane fitil kullandım sonuç süper.önceden akıntı avuç avuçtu çamaşır dayanmıyordu.bir de bütün çamaşrıların ağlarını ütülüyorum.dert etme bak benim başka bir sorunum var o daha büyük.her ilişki sonraı idarda yanma ve lökosit oluyor.hastanelik oluyorum.seninki çözümlü benimki çözümsüz

canim gecmis olsun biranonce bi cozum bulunur insallah. gunde 3 kere camasir degistiriyorum demisinde onun yerine kokulu gunluk pedler var onlardan kullanmani tavsiye ederim. benim akintim cok olmamasina ragmen senelerdir gunluk ped kullanirim.

canım geçmiş olsun öncelikle sana asla günlük ped tavsiye etmiyorum çünkü günlük pedler bu tür bakteri yada iltihaplanmalarda kullanılmaz azaltacağın yerde akıntını çoğaltırsın.
benim sana tavsiyem vakıf gureba hastanesi oraya git bak gör 1 hafta içinde sorunun çözülcek.
doktorları hem çok iyi hem çok bilgili her sorunun üstesinden gelebiliyorlar.
istediğin gibi sana yardımcı olabilir....

hemn doktora gitmelisin. bi ilaç vericek ve 2. kullanmanda geçecek. ihmal etme:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…