sıkıntımı burda paylaşmazsam artık kafayı yiyicem.3 aylık bi kızım var.son 15 gündür artık anne sütünü reddediyor.baştan beri doğru dürüst bi sütüm olmadı zaten.hiç doyuramadım bebeğimi açlıktan dolayı sürekli ağlayan huysuz mutsuz bi bebekti.bende mam vermeye başladım.çevremdekilerin ahkam kesmeleri benim psikolojimi bozdu.neymiş nasıl mama verirmişim.anne sütü gibisi yokmuş.ben kolaya kaçıyomuşum.en son aile hekimliğindeki hemşire resmen bana cani anne muamelesi yaptı.mama vererek bebeğinin ileride şeker hastası olmasına sebep olacaksın bilerek dedi.günlerdir ağlıyorum.hangi anne istemez yavrusunu emzirmeyi.çok direniyorum.kucağımda dakikalarca ağlatıyorum her seferinde.krize giriyo.ağlamaktan uğunuyo nefessiz kalıyo morarıyo korkup bırakıyorum.sonrada içini çeke çeke aç aç uykuya dalıyo.Şimdi böyle yaparak iyi anne mi olmuş oluyorum.
benimle aynı şeyleri yaşayanlar vardır mutlaka.çünkü kimsenin ağzı durmaz herkes konuşur.çok üzülüyorum çoookkk
benimle aynı şeyleri yaşayanlar vardır mutlaka.çünkü kimsenin ağzı durmaz herkes konuşur.çok üzülüyorum çoookkk
Son düzenleme: