Merhaba canim Rabbim buyuk Allahin izni ile bizimde bebeklerimiz olacak sen.korkma hic Rabbim zamanini yazdi kaderimize sen meraklanma ne zaman basladn tedaviye dostinex mi verdi prolaktin icin
dostinex vermedi canım parlodel verdi tam onu almaya gittim ilaç kullanımdan kaldırılmış oyüzden alamadım ama bana diana 35 ve glifor verdi geçen ayda orgametril verdi hastalığının ilk günü gel dedi anlamadım işte ama moralim çok bozuk kaç gündür ağlayıp duruyorum
Kiyamam kuzum aglama diane 35 i pko icin mi verdi peki o korumada sagliyor onu kullanirkan gebe kalma olasiligin cok cok dusuk prolaktin icin parlodel mi kullaniosn simdi yoks o mu kaldirilms onu anlayamadm canim kontrol etmek icin.kistleri ilk gun cagirmamstr tatlim aglama sen prolaktin dahada yukselir uzuntu etkiliormus ole okumustm ben
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kiyamam kuzum aglama diane 35 i pko icin mi verdi peki o korumada sagliyor onu kullanirkan gebe kalma olasiligin cok cok dusuk prolaktin icin parlodel mi kullaniosn simdi yoks o mu kaldirilms onu anlayamadm canim kontrol etmek icin.kistleri ilk gun cagirmamstr tatlim aglama sen prolaktin dahada yukselir uzuntu etkiliormus ole okumustm ben
parlodel piyasadn kaldırılmış kullanamıyorum ben doktora sordum diana için yok o doğumkontrol hapı değil dedi sen bunları içerkende hamile kalabilirsin dedi bende kist ve süt hormonu yüksek dedi pko yokki bende adetlerim düzenlidir kilolu değilim ve kıllanmada yok anlamadım bende canım ya ben agnucaston aldım bitkisel bir tedaviymiş onuda içiyorum ya ben evlenmeden önce hiçbir sorun yaşamıyordum kist mist hiçbişey yoktu evlendikten sonra herşey başladı
parlodel piyasadn kaldırılmış kullanamıyorum ben doktora sordum diana için yok o doğumkontrol hapı değil dedi sen bunları içerkende hamile kalabilirsin dedi bende kist ve süt hormonu yüksek dedi pko yokki bende adetlerim düzenlidir kilolu değilim ve kıllanmada yok anlamadım bende canım ya ben agnucaston aldım bitkisel bir tedaviymiş onuda içiyorum ya ben evlenmeden önce hiçbir sorun yaşamıyordum kist mist hiçbişey yoktu evlendikten sonra herşey başladı
Valla bence bi yanlislik var diane dogum.kontrol hapi bende kullanddim ordan biliyorum tatlim pko icinde veriyorlar ayrica kstleri kucultuyormus die prolaktn icinde baska ilac vermedi.mi sana
Valla bence bi yanlislik var diane dogum.kontrol hapi bende kullanddim ordan biliyorum tatlim pko icinde veriyorlar ayrica kstleri kucultuyormus die prolaktn icinde baska ilac vermedi.mi sana
bugünn telefonla arayacağım canım galiba bana kist için verdi ama glifor verdi oda bebek olsun diyeymiş anlamadım canım ya ben doktora dedim hamile kalmak istiyorum bana ona göre ilaç verin dedim bu ilaçlarla hamile kalabilirsin dedi bilmiyorum canım ya((
bugünn telefonla arayacağım canım galiba bana kist için verdi ama glifor verdi oda bebek olsun diyeymiş anlamadım canım ya ben doktora dedim hamile kalmak istiyorum bana ona göre ilaç verin dedim bu ilaçlarla hamile kalabilirsin dedi bilmiyorum canım ya((
Bence doktorunla gorus canim yanlislik olmasin
Ne zaman klomen kullanman bitti canım ne kadardır bekliyosun?
Cnm iki ay kullandim ama olmadi sonra tahlil istedi esimddende bendende bisi cikmayinca bu ay bekleyelim dedi. En son gecen ay kulla dim
teşekkür ederim canım benim bugün gideceğim doktora söyleyeceğim bakalım ne diyecek :)
teşekkür ederim canım benim bugün gideceğim doktora söyleyeceğim bakalım ne diyecek :)
Hadi hayirlisi canim benide haberdar et merak ettim bakalim ne dicek :)
ayy canım benim teşekkür ederim :)))
ayy canım benim teşekkür ederim :)))
Rica ederim tatlim
olmuyor, olmaz demiyorum isyan etmiyorum ben ama bu süreci yaşamaya başladığımdan beri etfarımdaki herkes hamile sanki üzülmemek elde değil cnm artık eşime haksızlık ettiğimi düşünüyorumşaşırıyorum ya insanların nasıl hemencecik oluveriyor. stres yapmayın diyo herkes ama olmuo işte ( bende sabredemedim adetimdem 10 gün önce test yaptım illa günün geçmesi mi gerekir ??
Canim ayni duygulari yasiyoruz bende de rezerv azligi var 6 ay oldu evleneli 4 aydir korunmuyoz olmadi.herkes pat pat hamile kalio.bi tek bana zor sanki diyorum.10 gun onceden idrarda asla cikmaz canim kan testi yaptir gecikirsen.
Canim ayni duygulari yasiyoruz bende de rezerv azligi var 6 ay oldu evleneli 4 aydir korunmuyoz olmadi.herkes pat pat hamile kalio.bi tek bana zor sanki diyorum.10 gun onceden idrarda asla cikmaz canim kan testi yaptir gecikirsen.
banada iki ay klomen verdi cnm ama olmadı sonrasında benden fsh falan tahliller istedi sıkıntı yok dedi eşimdende sperm tahlili istedi çok şükür o da iyi ama sürekli sana ilaç verip yumurtalıkları yormayalım bu ay deneyelim dedi bilmiyorum böle beklemek ne kdr doğru. kendi kendime olabilcekmiyim bilmiorumisyan etmiyorum tabiki örneklerimiz çok hamile olanlar çok ama sabretmek beklemek zor Allahım aratmadan versin
banada iki ay klomen verdi cnm ama olmadı sonrasında benden fsh falan tahliller istedi sıkıntı yok dedi eşimdende sperm tahlili istedi çok şükür o da iyi ama sürekli sana ilaç verip yumurtalıkları yormayalım bu ay deneyelim dedi bilmiyorum böle beklemek ne kdr doğru. kendi kendime olabilcekmiyim bilmiorumisyan etmiyorum tabiki örneklerimiz çok hamile olanlar çok ama sabretmek beklemek zor Allahım aratmadan versin
merhabalar henüz sekiz aylık evliyim ama bebek istiyoruz eşimde bende. bende adet düzensizliği vardı ilaçsız hiç adet göremezdim doktora gittim evlendikten sonra önce adet olmamı sağlayacak bir ilaç verdi sonra klomen sabah-akşam verdi ama yumurtalıklarım büyümediikinci ay gene aynı şey ilacı arttırdı fakat bi gelişme olmadı bu ay yine gideceğim dozunu arttırıcak ilacın ama o kdr çok üzülüyorum ki artık bu şekilde pco olup da hamile kalanlar var mı? benim için artık önemli olan adet olup olamamak değil bebek sahibi olmak istiyorum en üzücü tarafı da snki ben bu süreci yaşamaya başladığımdan beri etrafımdaki herkes hamile olmaya başladı Allah herkese hayırlısını versin çok özeniyorum ama kendime çok üzülüyorum bu ay doktora gittim eşimden de tahlil istedi bendende sıkıntı yok dedi bir ay deneyelim adet olursan gel dedi. bugün içimde bi kıpırtı adet günüm bile gelmedi daha ama gittim test aLDIM daha adetime 10 gün varken yaptım ama maalesef bişi yok gene ((
bende 2.5 yıldır evliym pko var tüp bebek yaptım dua eder misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?