artık çift çizgi görmek istiyorumm :(

ben 21 yaşındayım 2 yıllık evliyim gecen sene haziranda karnımda 7 aylık bebeğim öldü . bebeğimi normal doğumla doğurtup aldılar kalan parçayıda kürtajla aldılar ... ve 2 ay sonra tekrar hamile kaldım ama onuda 6 haftalıkken düşürdüm şimdi tam 9 ay oldu ve artık bi bebeğimin olmasını çok istiyorummm
en son adetim aralıkta olmuştu ondan sonra 2 ay olmadım o iki ay sonunda oldum şimdi gene 2 aya yaklaştı olmadı doktara gittim tarlusal verdi kullandım ama halen düzelmedi ne olur yardım edin

Son düzenleme:

Canim ayni duygulari yasiyoruz bende de rezerv azligi var 6 ay oldu evleneli 4 aydir korunmuyoz olmadi.herkes pat pat hamile kalio.bi tek bana zor sanki diyorum.10 gun onceden idrarda asla cikmaz canim kan testi yaptir gecikirsen.

Canim ayni duygulari yasiyoruz bende de rezerv azligi var 6 ay oldu evleneli 4 aydir korunmuyoz olmadi.herkes pat pat hamile kalio.bi tek bana zor sanki diyorum.10 gun onceden idrarda asla cikmaz canim kan testi yaptir gecikirsen.

Snin yine az olmus cnm bnm dokuz ay oldu mesele o degil gerci artk ben anne olmak istiyorum gercekten.esimin kuzeni evlendi benden uc ay snra hamile simdi karisi agladim duyunca b neyim eksik dedim. Isyan etmiyorum hep okuyorum Allah hayirlisini versin ama cok zor esimin de ne kdr istedigini gorunce uzulmemek elde degil(sen nasil tedaviler oldun ben bursada doktora gidiyorum sen nerdesin cnm

Cnm bi umut yaptim iste ama yok tabi senin yne alti ay olms benm dkuz ay oldu.birde esimin kuzeni benden uc ay snra evlendi hamile simdi karisi agladim duyunca. Helede esimin ne kdr istedigini gorunce cok zor gercekten. Sen nasil tedaviler oldun cnm hangi sehirdesn

mesajlarınızı okudum forumun yeni uyesiyim 3.5 yıl bekledim cift cizgi için
bende sizin gibi ne olur artık olsun diyodum
ama hanımlar hayırlısıyla saglıkla olsun dıye dua edin
ben 3.5 yıl sonra hamile kaldım ama bebeginde ense kalınlığı var hasta yada engelli olabilir hemde büyük bi ihtimalle dediler
down sendromu ve birsürü hastalığı olabilir dediler
dun bi operasyon geçirdim arastırıyolar sonucları bekliyorum yatıyorum düsük ihtimalim var operasyondan dolayı
yani beklediğim günlerden daha zor gunler geciriyorum
allah hepinize saglıklı evlatlar nasip etsin bana ve bebeğimede dua edin lütfeen

mesajlarınızı okudum forumun yeni uyesiyim 3.5 yıl bekledim cift cizgi için
bende sizin gibi ne olur artık olsun diyodum
ama hanımlar hayırlısıyla saglıkla olsun dıye dua edin
ben 3.5 yıl sonra hamile kaldım ama bebeginde ense kalınlığı var hasta yada engelli olabilir hemde büyük bi ihtimalle dediler
down sendromu ve birsürü hastalığı olabilir dediler
dun bi operasyon geçirdim arastırıyolar sonucları bekliyorum yatıyorum düsük ihtimalim var operasyondan dolayı
yani beklediğim günlerden daha zor gunler geciriyorum
allah hepinize saglıklı evlatlar nasip etsin bana ve bebeğimede dua edin lütfeen

cnm çok haklısın tabi bende her zaman hakkımızda hayırlısı diyorum kendim için değil isteyen herkes için dua ediyorum ama çok zor beklemek. doktor bana menogon igne verdi 10 tane yaptırdım yumurta oluşturdu 1-2 tanesi büyümüş dedi ilişki günleri söyledi ama o günlerde denk getirmek de çok zor bu ay da denicez bakalım olmazsa devam yine Allahım mübarek 3 aylarda hepimizn dualarını kabul etsin inş

bende 2.5 yıldır evliym pko var tüp bebek yaptım dua eder misiniz

bende 2.5 yıldır evliym pko var tüp bebek yaptım dua eder misiniz

Allah hayırlısını versin cnm neler kullandın bu zamana kdr tedavi sürecinden bahsedermisin biraz. tabi herkesin durumu farklı ama . doktorum bana bu ay menogon iğnelerinden verdi 10 tane yaptırılcak kullanan varmı bunlardan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…