artık çift çizgi görmek istiyorumm :(

_derya

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
513
61
323
merhabalar henüz sekiz aylık evliyim ama bebek istiyoruz eşimde bende. bende adet düzensizliği vardı ilaçsız hiç adet göremezdim doktora gittim evlendikten sonra önce adet olmamı sağlayacak bir ilaç verdi sonra klomen sabah-akşam verdi ama yumurtalıklarım büyümedi ikinci ay gene aynı şey ilacı arttırdı fakat bi gelişme olmadı bu ay yine gideceğim dozunu arttırıcak ilacın ama o kdr çok üzülüyorum ki artık bu şekilde pco olup da hamile kalanlar var mı? benim için artık önemli olan adet olup olamamak değil bebek sahibi olmak istiyorum en üzücü tarafı da snki ben bu süreci yaşamaya başladığımdan beri etrafımdaki herkes hamile olmaya başladı Allah herkese hayırlısını versin çok özeniyorum ama kendime çok üzülüyorum bu ay doktora gittim eşimden de tahlil istedi bendende sıkıntı yok dedi bir ay deneyelim adet olursan gel dedi. bugün içimde bi kıpırtı adet günüm bile gelmedi daha ama gittim test aLDIM daha adetime 10 gün varken yaptım ama maalesef bişi yok gene ((

bende 9 aylık evlıyım canım hıc bır sorun olmamasına ragmen olmuyo evlendıgımız gunden berı ıstıyorz her sey allahın taktırı 12 gunluk gecıkmem var ama testler hep negatıf oysakı hep gununnıne gelırdı 1 hafta daha bekleyıp tekrar gıdıcz bakalm gec dollenmedır dıe dua edıyrm bende

olmuyor, olmaz demiyorum isyan etmiyorum ben ama bu süreci yaşamaya başladığımdan beri etfarımdaki herkes hamile sanki üzülmemek elde değil cnm artık eşime haksızlık ettiğimi düşünüyorum şaşırıyorum ya insanların nasıl hemencecik oluveriyor. stres yapmayın diyo herkes ama olmuo işte ( bende sabredemedim adetimdem 10 gün önce test yaptım illa günün geçmesi mi gerekir ??

.ceros34.kullanıcısından alıntı.Adetlerim duzenlidir 26-27 gunde bir.. Son adet tarihim 19 mart adetime 3 gun var yarin dr a gitsem gebelik varsa ogrenme sansim olur mu ?

canım kan testı kesın sonuc ben yaptırdım pazartesı 0.6 cıktı btahcg sıfırlanıyo da olabılır cıkadabılır takdırı ılahı ama gelmezse cok buyuk sıkıntı hamıle degılsın ama gecıkıyosun ozamanda sınır sıtres kırsmı var acaba kotu bırseymı dıye bırde etrafdakı ınsanlar yokmu daha cocuk dıye sormuyolarmı ınsan kendını kısır zannedıyo sankı oluyo da bız yapmıyoz

.ceros34.kullanıcısından alıntı.Adetlerim duzenlidir 26-27 gunde bir.. Son adet tarihim 19 mart adetime 3 gun var yarin dr a gitsem gebelik varsa ogrenme sansim olur mu ?

ogrenırsın tabı canım 1 gunluk dahı olsa bellı oluyomus gec dollenme degılse eger sımdı saglık ocakları kan testı yapıo 4 5 ustu cıkarsa hamıle oluyosun ınsallah hamılesındır yaptır ıcın rahatlasın bedava sonucda

henüz çevrenin baskısı olmadı tabi ama geçen gün kaynanamlara gittik küçük bi kız bebek yeleği örmüş biz gitiiğimizde koltuğun üstündeydi. canım sıkıldı yaptım fln dedi bişi demese de msj vermeye çalışıyorlar işte eve gelip ağlamamak için zor durdum ayın sonun a doğru adet olmam lazım bnmde inş olmam ALLAHIM nolur bu ay da hayallerimiz hepimizin gerçek olur rabbim yaşatmayacağı şeyin hayalini kurdurmazmış ama sabretmek çok zormuş en kötüsü de eşimi bekletmek onun da babalık sevgisine engel olmak

Merhaba canim bende 9 aylik evliyim ve pko bendede var bende cok ilac kullandim en son.prolaktn cok yuksek cikti iki ay onun icn ilac kullandm sonra gittm doktora cok sukur duzelms hemen gebelik tedavisi dedi ve bu adetmde klomen ictm sali gunu gittm yumoslar buyums catlatma ignesi verdi ve dun ignemi oldum uc gun iliski dedi bizde deniyoruz insallah tutar ama pko olup hamile olan cok 10 kadindan 7 snde varms bendd cok korkuya kapilmistm ama inan yeter Rabbim yardim eder sadece stres olma hepsi duzelir Allah in izniyle bende cok ozeniorum Allah biliyor ya ama herseyin.hayirlisi diyorum sende oyle dusun zamani gelince meleklerimize kavuscaz belki zorlanicaz ilac kullanicaz ama olacak sn icini ferah tut....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sorma canm ya bende testlerdekı negatıf ı gordum adetım gelsın dıye beklıyorum oda gelmıyo hıc bır belırtıde yok oysakı

banada iki ay klomen verdi cnm ama olmadı sonrasında benden fsh falan tahliller istedi sıkıntı yok dedi eşimdende sperm tahlili istedi çok şükür o da iyi ama sürekli sana ilaç verip yumurtalıkları yormayalım bu ay deneyelim dedi bilmiyorum böle beklemek ne kdr doğru. kendi kendime olabilcekmiyim bilmiorum isyan etmiyorum tabiki örneklerimiz çok hamile olanlar çok ama sabretmek beklemek zor Allahım aratmadan versin

Gunaydinn Evet sabretmek cok zor ama yapcak.bisi yok elimizden gelse keske bnde cok korkuyorum ya olmassa die zaten o yuzden yogun bir sekilde bebis istiyoruz ya olmassa korkusu cok buyuk bendede ama Rabbim buyuk insallah hamis haberleimizi en.kisa surede alicaz canim ben saglikli eli ayagi duzgn bir evladimiz olsun baska bisi istemem herseyim hayirlisi arkadasim

Merhaba bende aranıza yeni katıldım ve durumumu paylaşmak istedim 2.5 yıllık evliyim 1 yıldır korunmuyoduk ve 2 aydır doktor kontrolündeyim klomen kullandım 5 gün ve 36 saat sonra birliktelik oldu ve sabahı sol kasığımda ağrı hissettim yarım saat kadar doktrumu aradım yumurtan çatlıyo dedi ve ben tekrar birliktelik olmalı mı diye sordum 1 gün sonrasını söyledi fakat ben internette yumurta çatladıktan sonra en fazla 12 ile 24 saat canlı kalabildiğini okudum bu yüzden kafam karışık sizce ne yapmalıyım:s
Rabbim isteyen herkese versin

Merhaba canim bende klomen kullandm cumartesi bitti sali doktora gittm cok iyi dedi.catlatma ignesi verdi cars oldum ve uc gun iliski dedi ama igne oldgm gunden beri sol kasik agrim var ve bugun siskinligim var her doktor farkli soluyor benimki uc gun iliski dedi yani mesela bende o tam catlama.donemini kacirmayaym die doktorum ne dedyse onu yapiorum cok karisik zor isler bunlar Rabbim hayirlisini versin

GüZel haberlerini bekliyoruz canım

Ben bu ay beklemedeyim kizlar doktorum ilacta vermedi klomeni arttircakti aslinda ama tahlilleri iyi gorunce bekleyelim dedi. Adet olursan 4.gunu olmazsan on gun sonra gel dedi nolur olmiyim da bebisimle gdeyim artik ((

Ben bu ay beklemedeyim kizlar doktorum ilacta vermedi klomeni arttircakti aslinda ama tahlilleri iyi gorunce bekleyelim dedi. Adet olursan 4.gunu olmazsan on gun sonra gel dedi nolur olmiyim da bebisimle gdeyim artik ((

Ne zaman klomen kullanman bitti canım ne kadardır bekliyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…