• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık cidden yoruldum doktor araştırmaktan :'(

Aclockworkorange_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
38
10
1
Resmen 1 yıldır burun estetiği için doktor araştırıyorum ama bir türlü içime sinen olmadı.Birilerinden tavsiye alınca da devlet olsa orası kasaptır ucuza burnunuzu mahvetmeyin diyorlar üniversite hastanesi olsa asistanlara yaptırıp burnu rezil ediyorlar diyorlar özel için de orası ticarethane insanın hayatını hiçe sayıyorlar diyorlar.Her şeyden vazgeçip hiç estetik olmamayı düşünüyorum bu sefer de psikolojimi kötü etkiliyor.Yandan burnum kötü diye saçlarımı samara gibi yapıp sokakta yürüyorum :D .Artık ne yapacağımı cidden bilemiyorum.Keşke burnum güzel ve sağlıklı olsaydı da bu sorunları hiç yaşamasaydım.Ya da burun yerine kepçe kulak felan olsaydım onun ameliyatı daha kolay :D

Ne güzel eskiden hiç kafama takmıyordum.Hatta estetik lafı geçse hayatta olmam felan diyordum.Ama bu millet var ya bu millet ağızları torba değil ki büzesin.Yok burnun olmasa çok güzelsin yok gargamel yok burnunu yaptırsana yok bilmem ne Allah hepsinin toptan belasını versin!

Seninle aynı durumdayım. Güvenebileceğim bir doktor bulsam hemen olucam ameliyatı ama yok :110: ameliyat olmayı istiyorum kararlıyım sağlığım içinde olmam lazım ama pişman olmaktan korkuyorum:110:

Seninle aynı durumdayım. Güvenebileceğim bir doktor bulsam hemen olucam ameliyatı ama yok :110: ameliyat olmayı istiyorum kararlıyım sağlığım içinde olmam lazım ama pişman olmaktan korkuyorum:110:
Bende istiyorum olmak hem sağlık için hemde estetik acısından fakat özeller gerçekten sadce paraya bakıyor fakat devlet hatanelrinun iyi olduğunu ama hepsinin bu ameliyatı yapmadığını duydum ben devlete araştırıyorum elbette para ödeyecez devlete ama çok fazla değil ve çok iyi dr lar var arkadaşlar

Aynen eski burnumu bana aratacak dereceye getirmesinden korkuyorum.

Bende istiyorum olmak hem sağlık için hemde estetik acısından fakat özeller gerçekten sadce paraya bakıyor fakat devlet hatanelrinun iyi olduğunu ama hepsinin bu ameliyatı yapmadığını duydum ben devlete araştırıyorum elbette para ödeyecez devlete ama çok fazla değil ve çok iyi dr lar var arkadaşlar
Nerede yaşıyorsunuz?

Resmen 1 yıldır burun estetiği için doktor araştırıyorum ama bir türlü içime sinen olmadı.Birilerinden tavsiye alınca da devlet olsa orası kasaptır ucuza burnunuzu mahvetmeyin diyorlar üniversite hastanesi olsa asistanlara yaptırıp burnu rezil ediyorlar diyorlar özel için de orası ticarethane insanın hayatını hiçe sayıyorlar diyorlar.Her şeyden vazgeçip hiç estetik olmamayı düşünüyorum bu sefer de psikolojimi kötü etkiliyor.Yandan burnum kötü diye saçlarımı samara gibi yapıp sokakta yürüyorum :KK70: .Artık ne yapacağımı cidden bilemiyorum.Keşke burnum güzel ve sağlıklı olsaydı da bu sorunları hiç yaşamasaydım.Ya da burun yerine kepçe kulak felan olsaydım onun ameliyatı daha kolay :KK70:
ümit taşkın

Back