çevremixde olan bir erkeği hayal ederek kendimi tatmin ediyorumBaşkasını düşlemek derken
Bu da çok sağlıklı bir durum değil.çevremixde olan bir erkeği hayal ederek kendimi tatmin ediyorum
Ne kadar süredir evlisiniz , bi de bu zamanla sizi geliştirdi mi tabi en fazla kaç dkya kadar uzattınız böyle yaparak. Teşekkür ediyorumİlişkiyi iki evreye bölün. Biz öyle yapıyorduk günde iki kere yapıyorduk ilki çabuk boşaldığı için 7-9 dk falan sürüyordu aradan yarımsaat Bi saat geçince ikinciye başlıyoduk ikinci daha uzun sürüyordu 20 30 dk kadar uzayabiliyor bir de boşalayım mı diye soruyor istemezsem geri çekilip bekliyo biraz gitsin geri diye. Eşinle konuş veya ilişkiye yön ver kötü şeyler getirme aklına bence..
Bu da çok sağlıklı bir durum değil.
+1 katılıyorum.Başkasını düşlediğiniz için eşiniz yetersiz geliyor çok normal
7 ay oldu ona rahatsızlığını dile getirmelisin ama diğer söylediğin hoş değil sil at kafandan gerekirse her gün yapın az sürsün ama düşünme öyle şeyler çok yanlış kendini onun yerine koy. Çok aşağılayıcı bi hareket.Ne kadar süredir evlisiniz , bi de bu zamanla sizi geliştirdi mi tabi en fazla kaç dkya kadar uzattınız böyle yaparak. Teşekkür ediyorum
Hem de hiç sağlıklı değil. Fantazi desen o da değilBu da çok sağlıklı bir durum değil.
Fantazi kurulacaksa ünlü birileri filan seçilir ne bileyim daha bilindik vücutlar hayal edilir. Ama tanıdık birileri anormal.Hem de hiç sağlıklı değil. Fantazi desen o da değil
Bencede. Adam tanıdık bır kadını hayal etse adamın cinsel organını kopartırlar vallahiFantazi kurulacaksa ünlü birileri filan seçilir ne bileyim daha bilindik vücutlar hayal edilir. Ama tanıdık birileri anormal.