Artık canıma tak etti

Ezzgi0880

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2020
3
-3
26
Sevgili arkadaşlar öncelikle iyi geceler . Derdim büyük , ve bu sorunu çözmek için bu siteye üye oldum. İnşalalh da çözeceğim . Bir yıllık harika evliliğim var . Kocamla da severek evlendik . kocamın vücut ölçüleri ve penis boyu da bana göre harikadır ama performans öyle değil . Olmuyor ,tatmin edemiyor bir kaç dkkada boşalıyor . Çevremden duyuyorum,forumlarda okuyorum insanlar çok ateşli ve uzun süreli yapıyor ama bizde bu yok. Bir kaç yıla çocuk sahibi olunca hiç kalmayacak cinsel hayatımız . Ve ben artık başka insanları düşleyerek kendimi tatmin etme noktasına kaydım . Bundan ise utanç v epişmanlık duyuyorum. Evlilikte eşinix tarafından tatmin olmasaydınız siz neler yapardınız veya bunu yaşadınız mı ? Şimdiden teşekkür ediyorum dönüşleriniz için.

Eşiniz tedavi olsun. Bu bir şeyler tarif etmekle düzelecek bir şey değil.

İlişkiyi iki evreye bölün. Biz öyle yapıyorduk günde iki kere yapıyorduk ilki çabuk boşaldığı için 7-9 dk falan sürüyordu aradan yarımsaat Bi saat geçince ikinciye başlıyoduk ikinci daha uzun sürüyordu 20 30 dk kadar uzayabiliyor bir de boşalayım mı diye soruyor istemezsem geri çekilip bekliyo biraz gitsin geri diye. Eşinle konuş veya ilişkiye yön ver kötü şeyler getirme aklına bence..

İlişkiyi iki evreye bölün. Biz öyle yapıyorduk günde iki kere yapıyorduk ilki çabuk boşaldığı için 7-9 dk falan sürüyordu aradan yarımsaat Bi saat geçince ikinciye başlıyoduk ikinci daha uzun sürüyordu 20 30 dk kadar uzayabiliyor bir de boşalayım mı diye soruyor istemezsem geri çekilip bekliyo biraz gitsin geri diye. Eşinle konuş veya ilişkiye yön ver kötü şeyler getirme aklına bence..
Ne kadar süredir evlisiniz , bi de bu zamanla sizi geliştirdi mi tabi en fazla kaç dkya kadar uzattınız böyle yaparak. Teşekkür ediyorum

Ne kadar süredir evlisiniz , bi de bu zamanla sizi geliştirdi mi tabi en fazla kaç dkya kadar uzattınız böyle yaparak. Teşekkür ediyorum
7 ay oldu ona rahatsızlığını dile getirmelisin ama diğer söylediğin hoş değil sil at kafandan gerekirse her gün yapın az sürsün ama düşünme öyle şeyler çok yanlış kendini onun yerine koy. Çok aşağılayıcı bi hareket.

Gün geçmiyor ki yeni şok yaşatmayan konu açılmasın...
Elin adamını düşlemek ve onu düşünerek tatmin olmak ne demek ya.. bir de diyorsunuz ki 1 yıllık mükemmel giden bir evliliğim var ve onu düşte bile olsa aldatıyorsunuz... hayret ediyorum artık burda açıklan konulara nolur gerçek olmasın..

Başkasını düşlemek düşünüldüğü gibi sağlıksız bir durum değil. Mühim olan bu durumun fantezi alanına ait olduğunun ayrımı yapabilmektir. Eşinden ya da sevgilisinden başka hiç kimseyi düşünmediğini söyleyen kişilerin samimiyetine çoğunlukla inanmıyorum, ayrıca söylediklerinde samimi olsalar bile büyük ihtimalle bir bastırılmışlık söz konusu. Fakat sizin sorduğunuz şey bu değil zaten, dolayısıyla bu konu üzerinde fazla durmakta bir mânâ olduğunu sanmıyorum.

Öncelikle, eşinizle bu konu hakkında konuştunuz mu? Konuşmadıysanız konuşmanızı öneririm, sizi seviyor ve değer veriyorsa mutlaka sizi tatmin etmek için çaba harcayacaktır. Merak ettiğim başka bir konu: tatmin olamadığınız halde orgazm taklidi yapıyor musunuz?

Eşinizle birlikte bir çözüm bulmaya çalışın. Önce sizi farklı yolla tatmin etsin sonra ilişkiye girin mesela.

Erkekler de kadınlar gibi evlilikte cinselliğiyam olarak yaşıyorlar, ilk zamanlar erken boşalma çok sıra dışı değil. Erkekler için de kegel egzersizleri var onları yapsın, sık birlikte olarak kemdini kontrol etmeyi öğrenebilir. Gerekirse doktor yardımı alınabilir. Yeter ki siz bunu kalp kımadan kibarca ifade edin. Bunu uzatabilsen daha çok zevk alacağım gibi bir girişle başlanabilir mesela. Evliyken masturbasyon yapıp başkasını hayal etmek kişi için çok üzücü. Bence çözebilirsiniz

X