Gebeliğe Hazırlık Artik bunaldim , ne zaman hamile kalacagim 😢

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Durutuna21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2019
315
236
53
Her ay hamile kalır mıyım, acaba hamilemiyim , yok geç döllenme mi acaba , yok test mi bozuk acaba ya da testte mi çıkmadı acaba , ilaç içersem bişey olurmu ....vs . Bu sorular artık beynimi kemiriyor benim. Allah'a inancı olan biriyim ama çok yoruldum , ne yapacağım bilmiyorum ...

Eger ikinizde de tibbi bir rahatsizlik yoksa, bir de ovulasyon testiyle takip ederek deneyin yumurtlama gunun netkesince en azindan kesin o gun birlikte olursunuz. Gerisi takdiri ilahi nasip

ben 1 sene aynı şeyleri yaşadım.
test negatif acaba geçmi döllendi ağrı kesici içsem bişi olurmu dişçiye gitsem bişi olurmu diyet yapıcam detoks içecek içsem zararı olurmu vs. vs. uzuyor gidiyor
bakkma biz çok hassas oldugumz için böyleyiz rakı içip aynı ay hamile kalan oluyor umursamıyor bile
belkide öyle davranmak gerek ama biz yapamayız
ne hisssetttiğini iyi anlıyorum ne kadar süre oldu bekleyeli bilmiyorum ama bak benim tam 1 sene sonra geldi bebişim :)
adetlerim düzensiz demişsin kesinlikle ovulasyon testi yapmalısın laboquick kullandım ben gayet memnundum.
2 ay kullandım ovu testi 2. ayda hamile kaldım :)

bide eşin eğer yaptırmadıysa sperm testi yaptırsa iyi olur.

arkadaşlar Allah hakkımızda hayırlsını versin. birşey danışmak istiorum baş ağrısı gebelik belirtisi olabilir mi? adetten önce ağrır benim genelde adete bir hafta var. canım sıkıldı

Çok tesekkur ederim size , içim ferahladı sayenizde. Hemen ovulasyon testine baslicam . Hayirlisibakalım
Arkadaşın söylediği labopuick marka ovulasyon testini internette 50li paket halinde satıyorlar daha ucuz oluyor öyle al adetten 5-7 gün sonra başla. Bende ovulasyon testiyle gebe kaldım. Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz

Ayy insallah valla çok rahatlattiniz beni, insallah olursa buradan haber veririm size

Burda evlilik suresi degil gerci 1 ay bile olsa hemen istemeye basliyor insan, haklisin canim. Kimyasal dusuk ne oluyor bu konu hakkinda hic bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…