Sivilceli Ciltler Artık bu durumdan çok sıkıldım siyah noktalar !

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Ne kadar doğru bilmiyorum ama birçok kişiden ve internetten de duydum su buharına yüzünü tut.Gözenekler için iyi geliyormuş.Siyah noktalar yumuşuyormuş sonra elinle çıkarabiliyormuşsun. :44:

Sabah ve akşam da dove sabunla yıkamaya devam et bence ben kullanıyorum diğerleri pek işe yaramazdı ama bunu yeni aldım hemen kuruttu ve cildim uzun süre yağsız kalıyor.Kurutması benim için iyi bir şey çünkü cildim yağlı. :34:

$dovesoap__29255_zoom.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki yaptık diyelim ertesi güne tekrar cıkmıyor mu siyah nokta? Muhakkak cıkar. :(

Tabiki çıkacak , sonunçta bunu vücut üretiyor önüne geçemeyiz , ama bir süre temiz bir burunla gezebilirsin , biz memnunuz , eşime birkaç ayda bir yapıyorum , hatta ilk denediğimizde herkes fark etmişti , etafımızakiler espiri yapmışlardı " parlamışsın xxxx " diye :D

benimde siyah noktalarım var.. nası cıkarlar bılmıorum.. 3-4 sene once kuaforde cılt bakımı yaptırmıstım yuzumu sıka sıka cıkarmıslardı .. ama acımıstı baya ...

tabı baya uzun zaman oldugundan sımdı gene var.. buna kolay cozum bulmak lazm..dogal yollardan cıkaran peelıng gıbı bişi bılen yokmu??

Back
X