Sivilceli Ciltler Artık bu durumdan çok sıkıldım siyah noktalar !

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

s_nr_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2010
20
1
36
İstanbul
Kızlaaar ben ergenlıge girdiğimden beri yanii 6 senedir ! burnum ve yanaklarım göz altlarımda siyah noktalar var ve gözeneklerim acık...
pudrasız gezemıyorum bu durumdan cok sıkıldım... beyaz tenlıyım ve bu sebebten syh noktalar dahada dıkkat cekıyor. artık bende tertemız yuzum olsun istiyorum,yagdan arınmak için sabah aksam dove sabun kullanıyorum bundan önce kükürtlü sabun ,defne sabunu ,kil maskesi ,avon siyah nokta maskesi,siyah nokta temızleyıcısı falan kullandım ama yok tavsiye edebileceginiz biir ürün varmı ?

Kızlaaar ben ergenlıge girdiğimden beri yanii 6 senedir ! burnum ve yanaklarım göz altlarımda siyah noktalar var ve gözeneklerim acık...
pudrasız gezemıyorum bu durumdan cok sıkıldım... beyaz tenlıyım ve bu sebebten syh noktalar dahada dıkkat cekıyor. artık bende tertemız yuzum olsun istiyorum,yagdan arınmak için sabah aksam dove sabun kullanıyorum bundan önce kükürtlü sabun ,defne sabunu ,kil maskesi ,avon siyah nokta maskesi,siyah nokta temızleyıcısı falan kullandım ama yok tavsiye edebileceginiz biir ürün varmı ?

bu konuyla ilgili bir cok topic var. Benim tercihim gelatin ve sütla yapilan maske. Bir kasik gelatinle bir kasik sütü karistirip 10 saniye mikrodalga da istiliyor. Daha sonra siyah nokta olan bölgeye sürülüyor. Kuruduktan sonra kenarlardan cekilerek bütün bir sekilde cikartiliyor. Bu maskeden sonra tonikle gözenekleri sikilastirabilirsin. Gözeneklerin gercekten genis ise bu daha cok zamanini alir. Umarim isine yarar.

Son düzenleme:

eğer gözenekler çok açık ise bir doktora gözük derim kulaktan duyma şeyler yapma dahada kötü sonuçlar alabilirsin ki her cilt tipi farklıdır ama yüzünü tonik niyetine gül suyu ve maden suyu ile silebilirsin gözenekleri sıkılaştırır eğer siyah noktaların geçmiyor ise peeling yaptırmanı tavsiye ederim

eğer gözenekler çok açık ise bir doktora gözük derim kulaktan duyma şeyler yapma dahada kötü sonuçlar alabilirsin ki her cilt tipi farklıdır ama yüzünü tonik niyetine gül suyu ve maden suyu ile silebilirsin gözenekleri sıkılaştırır eğer siyah noktaların geçmiyor ise peeling yaptırmanı tavsiye ederim

bi doktora gözük bence kulaktan duyma işler yapma ki her cilt tipi farklıdır ama sana tavsiyem tonik yerine gül suyu ve soda kullan gözenekleri sıkaştırır soda gül suyuda cildi yeniler ferahlatır sabun olarakta black mud soap (siyah çamur sabunu) kullan sebum dengeliyici derinlemesine temizlik siyah noktalar için bire bir kesin dene cnm sabun biraz pahalı ama kesin sonuç alırsın

bence sabun kullanma cildin için.çünkü sabun hiç bi zaman tam arınmıyor.bende kullanmıştım dove.ilk yıkadığında cilldinde bi prürüzsüzlük ve beyazlama oluyo, sonradan farkettim ki tam arınmadığı için oluyormuş.onun yerine cildine uygun bi temizleme jeli kullanmalısın.

katılıyorum sabun vs. ürünler bir de cildi kurutuyor

yüzünüze yoğurt sürün 10 dakika bekletim ılık suyla yıkayın ben çok yararını gördüm :)

Mrb .

10 gün önce alnımdaki sivilceler için clinique nin sivilceli ciltler için sabun ve losyon setini aldım .
Sivilceler kurudu ve kabuk tuttu :23: bundan memnunum

Ama hiç aklımda olmayan birşey oldu , burnumda tek tük açık renkte siyah noktalar vardı , rahatsızlık duymuyordum ama onlarında tamamen yok olduğunu fark ettim :52:

İsterseniz clinique satan mağazalarda ki uzmanlarla bir görüşün faydası olur belki:7:

ya bende de siyah noktalar var dr a gittim deri altında oluşuyor dedi :( bende güzellik merkezindeki cilt temizliğine gittim 3 yıl önce bır seansı 75tlydi taa o zaman. ama sonu yok bi süre sonra yine oluyor :( o yüzden bana da bi yardım lütfeeeennnnn :'(

Mrb .

10 gün önce alnımdaki sivilceler için clinique nin sivilceli ciltler için sabun ve losyon setini aldım .
Sivilceler kurudu ve kabuk tuttu :23: bundan memnunum

Ama hiç aklımda olmayan birşey oldu , burnumda tek tük açık renkte siyah noktalar vardı , rahatsızlık duymuyordum ama onlarında tamamen yok olduğunu fark ettim :52:

İsterseniz clinique satan mağazalarda ki uzmanlarla bir görüşün faydası olur belki:7:

herkes uygun bir ürün ararken clinique :)
tabii ki ürün yarar çünkü adamlar bu işin ustası olmuş düşünsene fondoten kullanıyorsun yuzunu yaglandırmıyor.istediğin bütün ihtiyaçları karşılıyor üzerine bakım yapıor vitaminyse vitamin mineraliyse mineral :D fondoten yüzünde yok gibi..yağlanmayı kontrol falan ediyor o marka başlı başına bir mucize..

herkes uygun bir ürün ararken clinique :)
tabii ki ürün yarar çünkü adamlar bu işin ustası olmuş düşünsene fondoten kullanıyorsun yuzunu yaglandırmıyor.istediğin bütün ihtiyaçları karşılıyor üzerine bakım yapıor vitaminyse vitamin mineraliyse mineral :D fondoten yüzünde yok gibi..yağlanmayı kontrol falan ediyor o marka başlı başına bir mucize..

Gerçekten ya
Hele BB Kremi şaka gibi , fondoten kıvamında ama değil , kusurları örtüyor , olan ve olabilecek sivilce lekerini yok ediyor , yararlarını saysam hepsi aklıma gelmiyo şuan ,
İlk kullandığım günün etesi günü yüzüm değişti ya , ilk seferde ,
Fondotene son derece karşı olan ben , artık hergün kullanmasamda özel günlerde yada:21: bu kremi kullanıyorum .

Son düzenleme:
ben de siyah noktalar var özellikle burun üstü,beyaz tenli olunca cok kötü duruyor,acık renkteler ama sinir ediyorlar insanı... bebe pudrasıyla limon suyunu karıştırıp sürüyordum başlarda etkili oldu ama zamanla yne oluştu,geçiyor ama yne oluşuyor cok gıcıkklarr:41::41::41::41:

Aranızda hiç bi cilt doktoruna gidip siyah noktalarımı temizletmek istiyorum diyen olmadı mı.Onlar temizliyo diye duymuştum.Ama devlet hastaneleri yapmaz sanırım bu işi.

Bayanlar nivea'nın siyah nokta bantları da çok iyi , anında bütün siyah noktaları çıkarıyor , eşimin burnunda kullanıyoruz bir kaç ayda bir , deneyin derim:ssz:

Son düzenleme:
Ben de yakında denicem umarım etkilidir:17:

Umarım , aynen ağda nasıl kılları kökünden çıkarır , alınmış kılları tek tek görürüz (anlatıma bak :1: ) aynı o şekilde siyah noktaları diken diken o banta çıkıyo , birkaç kişidede yaptık temziledi onalrda kullanıyo artık , ama bir arkadaşımda aynısı olmadı ya derinden kaynaklı yada güzel uygulayamadı :44:

Arkadaşlar ben söye yapıyorum: akşam yatmadan bir saat önce aktardan aldığım taş halinde saf kili, ılık suda bekletiyorum çözülüyor. Sonra yüzüme buhar uygulayıp gözenekleri açıyorum. Kili sürüp bi saat bekletiyorum. Taş gibi olan kili yılamadan elimse ovalayarak soyuyorum, siyah noktalarda taşlaşmış kille gidiyor. Ilık suyla iyice temizleyip bepanten krem uyguluyorum ve yatıyorum. Sabah bebek poposu gibi oluyo yüzüm. Çok kolay ve doğal. Deneyin teşekkürleri sonra kabul ederim :)

Arkadaşlar ben söye yapıyorum: akşam yatmadan bir saat önce aktardan aldığım taş halinde saf kili, ılık suda bekletiyorum çözülüyor. Sonra yüzüme buhar uygulayıp gözenekleri açıyorum. Kili sürüp bi saat bekletiyorum. Taş gibi olan kili yılamadan elimse ovalayarak soyuyorum, siyah noktalarda taşlaşmış kille gidiyor. Ilık suyla iyice temizleyip bepanten krem uyguluyorum ve yatıyorum. Sabah bebek poposu gibi oluyo yüzüm. Çok kolay ve doğal. Deneyin teşekkürleri sonra kabul ederim :)

çok yaptım bunu hiç bir işe yaramadı bu maskelerin ciltten cilde etkisi değişiyor kimi memnun kiminede etki etmiyor

Back
X