- 18 Mart 2021
- 3.310
- 3.370
- 33
- Konu Sahibi Carpediem4
Merhaba arkadaşlar bu sene eylül ayından beri ben ve aaillem adına hastalıktan başımız kurtulmadı 21 aylik ve 6 yasinda cocuklarim var en son yılbaşında domuz gribi gecirdik hala tam düzelmedik oglum anasinifina gidiyor sinifta 5 6 adet suriyeli cocuk yuzunden sınıfta cocuk kalmadı hasta cocuklarini yolluyorlar herkes mafoluyor öğretmen söylüyor kusan ateşli cocukları yollamayın diye umurlarında bile değil .. 15 gundur domuz gribi varyantıyla ugrasiyoruz ve oglumu en az 2. Döneme kadar okuldan aldım ilkokul vs gitmiyor nasil olsa dusuncesi ile cunku ufak cocugumda surekli hasta oluyor bu virüslerden dolayi .. eşim nöbet usulu çalışan biri bakacak destek olacak kimsem yok ve cok yıprandım adam 10 gün rapor almak durumnda kaldi hatami ettim cocugu okuldan almakla inanin bilmiyorum artik saglikli dusunemiyorum
Siz bu kış vakti neler yapiyorsunuz nasil vakit geciriyorsunuz cocuklar cok sıkılıyorlar evde yapmadıgımız aktivite kalmıyor uzulmesinler eğlensinler diye ama yetmiyor parka götürmeye korkar oldum dün 20 dk götürdüm bugün kızım nezle oldu .. avmler zaten mikrop yuvası havalar soğuk .. kendimi cok sucluyorum evde tıkılı kaldiklari icin
Merak ediyorum sizler nasıl vakit geciriyorsunuz cocuklarla fikir verebilirmisinz acaba
Siz bu kış vakti neler yapiyorsunuz nasil vakit geciriyorsunuz cocuklar cok sıkılıyorlar evde yapmadıgımız aktivite kalmıyor uzulmesinler eğlensinler diye ama yetmiyor parka götürmeye korkar oldum dün 20 dk götürdüm bugün kızım nezle oldu .. avmler zaten mikrop yuvası havalar soğuk .. kendimi cok sucluyorum evde tıkılı kaldiklari icin
Merak ediyorum sizler nasıl vakit geciriyorsunuz cocuklarla fikir verebilirmisinz acaba