• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık Bitsin Dediğiniz Diziler Var mı???

Küçük kadınlar mı hayır o bitmesin ben o diziyi seviyorum.. Bitsin diyeceğim tek dizi var "dudaktan kalbe" o da bitiyor zaten :D :D

Arka sokaklar,yaprak dökümü,dudaktan kalbe şükürki bitiyor,kavak yelleri,adanalı,küçük kadınlar kalkmasını istediklerim

arka sıradkiler-arka sokaklar-asi ha bide stv de yayınlanan yüm diziler kalksın...

Yaprak Dökümü´den ginaa geldi artik..
Ne dökülmez yapraklari varmis mübarek dökül dökül bitemedi.. :bbo:

yaprak dökümü :enbuyukkk:

içime daralalr geldi ..
herkeş herkeşle oldu ..

bi o küçük kız kaldı..
onunda oğuzla bi macerası olunca bitcekmiş gibi geliyo bana..
hakkımızda hayırlısı..

yaprak dökümü
kavak yelleri
asi

bu üçü çok saçmaladı artık yeter sıktılar :delphin:

kavak yelleri kimin kime aşık olduğu belli deil ya
kurtlar vadisi
yaprak dökümü puf sakız gibi uzdıherşeyi tadında bıraksalar olmuyor sanki

evet katrılıyorm kesinlikle bunlar kaklsın ama yaprak dökümü için hala devam edecek diyenler vardı:uhm:

aynen ve hala devam ediyorsa gece sesleri. yaprak dökümü bu sezon son diyorlar.

Evet kızlar gelecek sezonda devam malesef halbuki bu bahar son baharımız olacak diye bas bas bağırıyolardı yalanmış demekki keşke bitseydi Reşat nurinin kemikleri sızlıyodur valla adam hemen dökmüş romanda yaprakları bunların döke döke yaprakta kalmadıdelikafadulden

yaprak dökümü (izliyorum fakat sıktı artık)
kavak yelleri (kim kime aşık belli degil)
asi (nedense hiiiç sevemedimm)

Evet kızlar gelecek sezonda devam malesef halbuki bu bahar son baharımız olacak diye bas bas bağırıyolardı yalanmış demekki keşke bitseydi Reşat nurinin kemikleri sızlıyodur valla adam hemen dökmüş romanda yaprakları bunların döke döke yaprakta kalmadıdelikafadulden

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back