artık bir karar vermem lagzım

Buraya yazarak dahi zaman kaybedıyorsunuz, bu haftada alınsa birşey olmaz merak etme. Nasıl riske atabiliyorsunuz şu aklım almıyor inanın. Normal doğum da yapsan illa ki sancın olacak eee o zaman kim bakacak bebeğe?

arkadaşlar şu bir iyi biri kötü kıyaslaması yapmayın ikisinin de iyisi kötüsü var Allah bütün hamilelere sağlıklı doğumlar nasip etsin. ben de normal doğum taraftarıyım ve normal doğum yaptım, doktorum da öyleydi fakat riskli bir durum olsaydı sezaryeni mecburen kabul ederdim hiç istemesem de, şimdi sizin tek riskiniz yazdıklarınız ise suni sancı vererek doğumu başlatabilir doktor. bende öyle oldu su azalmıştı ve enfeksiyon riski sebebiyle suni sancı verildi. ama bir arkadaş da başka konuda çatınızın dar olduğunu söylüyor bu durum sezaryen için gerekli mi bilemiyorum çatısı dar olup normal doğum yapan kadınlar da var. sancı beklenmek zorunda değil doktorunuzun bu konudaki fikrini öğrenmeniz gerek. çünkü kimisi de normal doğum riskiyle uğraşmak istemiyor ameliyat gibi görüyor doğumu.
aslında ilk öncelik tabii ki bebeğin sağlığı ama annenin kararı da çok önemli, istenmeyen bir doğum şekli süreci olumsuz etkileyebilir o konuda tercih yapma hakkı varsa anne iki seçenekte de kararının arkasında durursa zorlukları daha rahat göğüsler
hakkınıza hayırlısı olsun...

Plasentanın yaşlanması ve kireçlenmesi normal bir durum
bazı doktorlar bu şekilde söyleyip korkutabiliyorlar
unutmayın 41 haftalık doğum yapanda var
rutin takibinizi yaptırın
içinizin rahatlaması için başka bir doktorada gidebilirsiniz

bir doktora daha danış, diğer doktorun söylediklerinden bahsetme aynı şeyi söylerse sezaryene gir. sezaryen yapmak için mesleğini kötüye kullanan dr lar da var

Doktor sezeryan demiş biz hayır bekle desek bekleyecek misin? 38 hafta takibini yapmış söylediğini dinlesen çok iyi olur.

Dedgim gibi bi karar vermem lagzım ama doktorlar insanin kafasini karistiriyor baska doktorda iyi dedi suyun sinirda acillik birsey yok dedi

Eski konunu okudum zaten çatısı dar olan normal doğum yapamaz ki. Yapar ama zorlanır hatta yapamayıp sezeryana alınan çok var. Sağ böbreğinizde genişleme varmış Bir sürü sorun var. Doktor neden yanlış yönlendirsin? Çatısı dar olup normal doğum diye ısrar edenlerin çoğu hemoroid oluyor yalnız onu da belirteyim. Benim yengemde bu inatları yüzünden doğduktan 3 gün sonra bebeğini kaybetti.

Canım doktorunu dinle bence.Mesela ben doktoruma çok güveniyorum inşallah güvenim boşa çıkmaz.o ne diyorsa onu yaparım yani.

Doktor seni sezeryan etmek için yalan mı söylüyor da inanmıyorsunuz?
Bence de çocuğa birşey olmadan karar vermeniz laĞzım.

ay bebeğin hayatını niye tehlikeye atıyorsunuz alsınlar. ya anlık birşey olsa.

Evet dediğiniz gibi.. Doğuma kadar günlük kullandığım iğneden dolayı çatım dar olmasına karsı normal doğum yaptım. Hala hayret ederim kızımla nasıl sağ çıktık diye, sizin de dediğiniz gibi hemoroid de cabası oluyor.

Doktor seni sezeryan etmek için yalan mı söylüyor da inanmıyorsunuz?
Bence de çocuğa birşey olmadan karar vermeniz laĞzım.
Oda onun vicdanina kalmis. Esim olmami istiyor.. kurtulmak icin benden bir an once.. yagrin devletin kadin dogumcusuna randevu aldim son kez gostericem ve karar vericem artik

Neden sezeryana karşı bu kadar önyargılısınız anlamak mümkün değil. Hiçbir sorun olmadan önerseler tamam ama kireçlenme var suda, bir de azalma var daha neden riske atıyorsunuz değer mi yani ya bir şey olsa nasıl dayanacaksınız buna. Yaşınız küçük tam idrak edemiyorsunuz sanırım ama dr size bunu önerdiği için bebeğe bir şey olursa tüm sorumluluk sizde.

Ön yargili degilim sezeryan bakım isdeyen birsey.. vede ilk dogum esimle zaaten problemlerim var birde annesi gelicek zaten piskolojik sorunlari var.. yani trip atyor herseye omu gelip bana bakacak

Ön yargili degilim sezeryan bakım isdeyen birsey.. vede ilk dogum esimle zaaten problemlerim var birde annesi gelicek zaten piskolojik sorunlari var.. yani trip atyor herseye omu gelip bana bakacak
eşinle problemleri çözmeyi deneseniz?
artık doğuma ne kaldı şunu şurasında, ikinize ait bi can geliyor dünyaya, hem de böyle bi durumunuzda çıktı ortaya artık
ne olacak yani doğumda da mı yalnız bırakacak sizi
bi an önce eşinizle derdiniz neyse konuşun
ne anneniz ne kayınvalideniz ne kimse size eşinizden başka kimse yardımcı olamaz en iyi destekçiniz eşiniz olsun, birlikte yaşayın zorluğunu da mutluluğunu da

lütfen bu kaçınncı uyarışım sizi. konu tekrarı yapmayın. konunuzu yerine açın diye. ama beni hiç kaale almıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…