• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık bıktım apikal rezeksiyon yapıldı disime

Gunay_aslan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
13
0
86
33
Yaptıranlardan bilgi alabilirmiyim? Yaptırdım. Kist değilde diş kancaliydi dişin kökünü kesip düzelttiler. 3 ay sonra kemik çıkıntisi oldu damakta sonra tekrar açıp torpulediler. Bu arada dişe kanal tedavisi yapılmıştı daha önce Ön üst diş bu arada. Köke baktılar MTA konulmamış takip etcez denildi. Bir ay oldu yine üst kemikte hafif çıkıntı oldu ve ara ara sızlama var normalmi çok kafaya taktım. 3 4 aya düzelir dediler ama hassasiyet ve ağrı var arada zonklama tarzında gidiyorum normal diyorlar. Röntgen temiz iltihap yok. Bilgisi olanlar yazsın lütfen. Artık psikolojim bozuldu bu 4. Doktor artık paramda bitti psikolojik olarakta bittim

Ben de yaptirdim ama cikinti vs olmadi 5 6 sene olacak ama hep birsey hissettim orda dis etimde disimde yani tamamen normale donmuyor paraniz varsa cektirip implant yapin daha karli derim ben de suan dis agrisi cekiyorum zirkonyum var onlerde disim yoktu erken kaybettim suan zirkonyum kaplama altindaki dislerim koklerinde sorun var biri curumus agriyla bekliyorum acmadan kirmadan yapilsin idareten sonra cektirip durum olunca implant yaptirmak niyetim allah bilir ne kadar diycekler

Yaptıranlardan bilgi alabilirmiyim? Yaptırdım. Kist değilde diş kancaliydi dişin kökünü kesip düzelttiler. 3 ay sonra kemik çıkıntisi oldu damakta sonra tekrar açıp torpulediler. Bu arada dişe kanal tedavisi yapılmıştı daha önce Ön üst diş bu arada. Köke baktılar MTA konulmamış takip etcez denildi. Bir ay oldu yine üst kemikte hafif çıkıntı oldu ve ara ara sızlama var normalmi çok kafaya taktım. 3 4 aya düzelir dediler ama hassasiyet ve ağrı var arada zonklama tarzında gidiyorum normal diyorlar. Röntgen temiz iltihap yok. Bilgisi olanlar yazsın lütfen. Artık psikolojim bozuldu bu 4. Doktor artık paramda bitti psikolojik olarakta bittim
Mta neden koymamis sizdirmamasi icin kanalin iyiyse korkma ama koysaymis keske

Çektirip implant yaptırdım ben malesef o dişim zamanla ölmeye başladı kendiliğinden kırıldı falan toparlayamadi bir türlü iyiki implant yaptırmışm

Nasil peki ben de yaptircam ama.benim bayagi sorunlu dislerim.cekilcek onler 10 12 tane korkuyorum da
Benim köpek disimdi köprü yaptırmak on dörtlüyü bozacağı için yanlarında boşluk olduğu için 3 implant 4 diş yapıldı üst cenemde çok dişim olmadığından köpek dişim ve yanındakini aynı gün çekip implant taktılar arka tarafada bir tane vida takıp kapattılar kemik iyileşene kadar bekleyip sonra kalıp sonra dişler geldi iyiki yaptırmışım keşke diğer tarafada implant yapsalardi kesilen dişlerimi çekip evet zor gibi ama çok dayanıklı sağlam acısız oluyor implant birde çekilen dişin yeri uzun süre dişsiz kalırsa damakta erime olabiliyor çekilirken yapılsa rahat edersiniz aynı gün üst çeneyi onlar iyileşince alt çeneyi yapan tanıdıklarım oldu herkes implanttan çok çok memmun

MTA neden koymadılar bilmiyorum takip etcez dediler ama sonu implant olacak bu gidişle. İmplant yaptıranlar vida kaynayana kadar geçici diş takiliyormu yoksa orası bosmu kalıyor

Back