Artık bende İngilizce öğrenmek istiyorum lütfen yardım edin

mavimsi97

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2017
18
3
28
Ankara’da yaşıyorum ve öğrenciyim harçlığımı kazanmak için hafta içleri mecburen çalışmalıyım ancak eğitimim içinde İngilizce bilmem şart. Dedem sen dil kursu bul ben ödeyeceğim parasını dedi. Kendime şimdi iyice dil öğrenebileceğim yazın hafta sonları gidebileceğim fiyatı makul (dedeme fazla yüklenmek istemem) bir kurs yeri arıyorum yardımcı olursanız sevinirim (reklam olmasın lütfen)

Merhaba, kurs önerisinden ziyade başka bir öneri için geldim C1 seviye ingilizcesi olan biri olarak. Kurslar yalnızca grammer bilgini geliştirecektir, gerçekten ingilizce öğrenmek istiyorsan imkanın varsa yurt dışına git bir süreliğine. Gidemezsen de konuşma kulüplerine katıl, Ankara'da mutlaka vardır. İnternetten yabancı arkadaşlar edin. İngilizce çocuk kitaplarıyla başlayarak kitaplar oku. Basit dili olan ingilizce dergiler oku. Filmleri ingilizce alt yazılı izle vs. Olabildiğince hayatına sokmaya çalış, yalnızca kursa bağlı kalma :)

Direk turizme gir kursta grammer biraz zor ogrenirsin ancak mantigini kavrarsin sdc cumle kurma vs. Grammer bilmen icin surekli konusman lazim bunun icin de dil okulu gerek o da nerdrn baksan 10binden basliyor

Bir kursa gitmekten ziyade internet üzerinde birçok faydalı video bulabilirsin. Hatta bildiğim kadarıyla yabancı dil öğreten anadili öğreneceğiniz dil olan youtuberlardan öğrenebilirsin. Kursa da gittim, yurtdışına da, özel ders de aldım. Yurtdışına gitmek pratik açısından en iyisi tabiki.
Grammar öğrenmekten ziyade speaking, pronouncing, listening gibi konular üzerinde durun. Grammar zaten zamanla oturacaktır. Sadece kursa giderek yabancı dil öğrenmek bence çok zor, eğitimlerin yanlış olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…