• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık bende çalışan ve evli bir bayanım

_citygirl_

hiç bitmeyelim..
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.341
1.057
133
Arkadaşlar ben üniversite okuyan biriyim okulumun tatile girmesiyle çalışmaya karar verdim (tatil boyunca) ve yarın başlıyorum kısmetse. Bu konuyu çok kafama takıyorum. Sizden evi, işi, eşinizi nasıl bir arada idare ettiğinizi öğrenmek istiyorum. Ramazanda geliyor benim için biraz zor olacak acaba evdeki işleri nasıl yetiştiriyorsunuz bana birkaç öneri verebilir misiniz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

okulla evliliği bir arada nası idare ediyosan öyle canım..yani hem öğrenci olup hem evli olmak da zor bence..

Arkadaşlar ben üniversite okuyan biriyim okulumun tatile girmesiyle çalışmaya karar verdim (tatil boyunca) ve yarın başlıyorum kısmetse. Bu konuyu çok kafama takıyorum. Sizden evi, işi, eşinizi nasıl bir arada idare ettiğinizi öğrenmek istiyorum. Ramazanda geliyor benim için biraz zor olacak acaba evdeki işleri nasıl yetiştiriyorsunuz bana birkaç öneri verebilir misiniz?

Zaten öğrenciymişsin, okula gidip geliyormuşsun. Pek fark olacağını zannetmem şimdide işe gidip geleceksin.. Akşamdan planladın mı sıkıntı olmaz

Evet ama okula alışkın olduğum için çok önemsemiyorm fakat iş öyle değil birde okul vakitlerim kısaydı şimdi daha bi uzağım evden yemek, temizlik hepsi karıştı

Kendi adıma;

Bir metodu yok aslında bu işin. Elin çabuk olacak. Pratik ve besleyici yemekler yapacaksın. Evini mümkün mertebe düzenli tutmaya çalış ki sonradan başına bela olmasın.

En önemlisi eşin anlayışlı olmalı.

İlk zamanlar zor olacak elbette ama kendin bile fark etmeden alışacaksın. Selamlar...

Back