• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Artık bende anne olmak istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hayatbu123

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2017
81
470
13
29
4 yıllık evliyim.çocuk istiyoruz i.ilk folic asit ile başladı bi faydası olmadı 6 ay sonra göğüsümden süt geldi hamileyim zannettim prolaktin 54.5 e yükseldi dostineks 5 mg 1 ay kullandım 3 Aydır değerlerim normal bu ay adetin 3 günü ile birlikte klomen 5 gün kullandım 1 yumurtam oluştu 19 mm çatlatma iğnesi oldu 6 saat sonra ve 1 hafta boyunca düzenli ilişki dedi dr bu yolla hamile kalan var mı uyguladığınız yöntemler hakkında ve bu süreçte ben ne hissedeceğim yardımcı olurmusunuz şuan kaşıklarımda ufak hareketler hissediyor gibiyim zaman Aman ateşim çıkıyo yardım edin lütfennnn

4 yıllık evliyim.çocuk istiyoruz i.ilk folic asit ile başladı bi faydası olmadı 6 ay sonra göğüsümden süt geldi hamileyim zannettim prolaktin 54.5 e yükseldi dostineks 5 mg 1 ay kullandım 3 Aydır değerlerim normal bu ay adetin 3 günü ile birlikte klomen 5 gün kullandım 1 yumurtam oluştu 19 mm çatlatma iğnesi oldu 6 saat sonra ve 1 hafta boyunca düzenli ilişki dedi dr bu yolla hamile kalan var mı uyguladığınız yöntemler hakkında ve bu süreçte ben ne hissedeceğim yardımcı olurmusunuz şuan kaşıklarımda ufak hareketler hissediyor gibiyim zaman Aman ateşim çıkıyo yardım edin lütfennnn
Benimde bebegim olmuyordu 3cu yilimda geldi insan oyle zannediyorki cok uzak birsey anliyorum seni ama insAllah olcak canim.catlatma iynesi olman cok iyi birsey iliskiye gir iliskiden sonra kalkma dus alma.cok uzan.simdiden sonra 1gunden 1 iliskiye gir ve 20ci gununden sonra girme bebek dollenmisse tutsun diye.agir falan kaldirma insAllah hayirlisiysa hamile olursun.Allah herseyi en dogru zamaninda verir uzulme.Allah hickimsenin kucagini bos birakmasin

Benimde bebegim olmuyordu 3cu yilimda geldi insan oyle zannediyorki cok uzak birsey anliyorum seni ama insAllah olcak canim.catlatma iynesi olman cok iyi birsey iliskiye gir iliskiden sonra kalkma dus alma.cok uzan.simdiden sonra 1gunden 1 iliskiye gir ve 20ci gununden sonra girme bebek dollenmisse tutsun diye.agir falan kaldirma insAllah hayirlisiysa hamile olursun.Allah herseyi en dogru zamaninda verir uzulme.Allah hickimsenin kucagini bos birakmasin
Teşekkür ederim inşallah canım

cnm biz de 12. ayımızda aldık mutlu haberimizi. 11 ay hiç bir doktor bir şey yapmadı bir yıl dolsun diye beklediler sonra ben özele gittim yumurta takibi yaptı dokturum ilaç kullanmadım ama o ay soğan kürü ve aslan pençesi yaptım tüm hormonlarım çok iyi oldu hatta hayıt hapı da içtim sabahları. Sonra doktorumun dediği günlerde sabaha karşı ilişki oldu ayaklarımın altına yastıklar koyup uyudum kalkmadım şükür hamileyim. Şifa senden Allah'ım diyerek yedim içtim inan o istedikten sonra hemen oluyor çok şükür. Sanki hiç hamile kalamayacakmışım gibi hissediyordum gönlünü ferah tut.

Bakalım nasipse tek duam sınavımız bu olmasın inşallah bu ay olur teşekkür ederim canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canım benim seni çok iyi anlıyorum dilerim ki isteyen herkese nasip olsun sıkmayın canınızı bende 1 buçuk yıl bekledim ağladım zorladım ama son 2 3 aydır boş verdim takmamak elde değil ama umursamadım sonuç mu yeni işyeri açtık ilaçlarla hergun ugrastim ağır masalari kaldırdım çok rahatsız oldum çok kötü oldum ben enfeksiyon sandım test bile yapmamıştım annem dedi yap ben adet bekliyorum bebek yok aklimda derken test yaptım 2 kırmızı çizgi inanamadım hemen esime koştum hemen gidip kan tahlili yaptık pozitif sonra dr gittik onu gördüm kalbini dinledim işte o an ben kendimden geçtim şimdi 2 aylık hamileyim yarın randevum var hem heyecan hem stres var yani demem o ki üzülmeyin zamanı gelince olur her gece dua ediyorum isteyene nasip et allah'ım diye ♡ çok uzun oldu lütfen üzülme zamanı gelince olur bak yarın bebegimin sagligi ile ilgili tetkitler yapılacak çok stresliyim dua et sende bizim için güzel bi anne olacaksın inşallah

ayyyyy çokkk teşekkür ederimmm asılsen mükemmel bi anne olucaksın iyi dileklerin duaların için teşekkür ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn hayırlı olsun canım :)

ayyyyy çokkk teşekkür ederimmm asılsen mükemmel bi anne olucaksın iyi dileklerin duaların için teşekkür ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn hayırlı olsun canım :)
Aminn canım senin içinde dua edicem gülüm insallah gelecek ay müjdeli haberi verirsin bizlere :anneadayı::KK15:

Aminn canım senin içinde dua edicem gülüm insallah gelecek ay müjdeli haberi verirsin bizlere :anneadayı::KK15:
canım bişey sormak istyrm çatlatma iğnesnden aonra dayanamadm 11. gün test yaptım 2. çizgi silik çıktı 2 gun sonra (13. günü )gene test taptım net tek çizgi bugun 16. gün smdı hafif çok açık pembe leke geldi bilgin var mı

canım bişey sormak istyrm çatlatma iğnesnden aonra dayanamadm 11. gün test yaptım 2. çizgi silik çıktı 2 gun sonra (13. günü )gene test taptım net tek çizgi bugun 16. gün smdı hafif çok açık pembe leke geldi bilgin var mı
Bir bilgim yok canım ama biraz daha bekle sonra yine test yap belki tutmuştur insallah yaaa:dua:

Benim 4 yıldır olmuyor tüp bebek hariç bütün tedaviler yapıldı. Çikolata kisti dediler ameliyat oldum 4 ay oldu. Hala bişey yok. İnsan nasıl umutlu olsun ki evet umut etmek güzel birşey tabi ilk çocuk için yaşın gencse. Yaş 32. İlişki sırasında takma düşünme dediler düşünmüyorum artık ama yok yine olmuyor. Hayalimde hep genç anne olmak vardı şuan gözlerim dolu dolu yaziyorum Vardır Rabbimin bildiği diyorum ama içim içimi yiyor

Back