Bu hayat boyu unutulmayacak ve insanın hayatın da yaşayabileceği bence en müthiş olaydır.Oğlum 20 gün önce geldi.Ben vaktimiz var diye rahattım ve iyi de oldu.Bilmediğin bir zaman da doğurmak çok daha iyi doktorumun verdiği tarihi beklemek zor olacaktı benim için.Sabah uykumdan suyumun gelmesiyle uyandım ve olamazdı doğum başlamıştı.Ben hüngür hüngür ağlıyordum. Hemen eşimi aradım oda çok şaşırdıve kısa bir zaman da geldi onu beklemek zor oldu hem korku hem sevinç ikisi bier arada.araba da doktorumuza haber verdik.Ve benim belimde sancılar başlamıştı.Hastaneye gittiğimiz de beni bekliyorlar dı hazırlıklar yapılmış beni sandalyayle doğum odasına çıkardılar ve doktorum bebeğin karnım da kakasını yaptığını söyle bunu fazla bekletemeyiz biraz normal doğumu dener olmassa sezeryana geçeriz dedi.Ardından suni sancı takıldı aslında sancılarım iyiydi ama hızlanması için ve ben o sancıyla ne yapcağımı şaşırdım inanılmaz bişe o çıldırmış gibisancı gelince kendimi kaybediyordum hemşirelere bağırıyordum onalar da bana eşime anneme bu arada onlar hep yanımdaydılar.Eşim doğuma asla girmem dedi ama napalım kader.Veben geliyo geiyo demeye başladımve bir anda doğum da buldum kendimiıkın ıkın sıkma kendi hadi şimdi diye diye ve bir de o ne oğlum dünya ya geldi. ben tabi o anda acılar içindeydim ama yine de o mutluluğu yaşadım ve bütün bunların kamera da olması en güzel şey o an hayatta ki en güzel an. Sonra oğlumu kucağım da görünce onun kokusu yüzü herşeye değerdi.İyiki doğdun oğlum.Artık ben bir anneyim.