• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık bebeğim olsun istiyorum.

elifveelif

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
28
1
6
Sivas
merhaba arkadaşlar uzun zamandan üye olmadan izleri takip ediyordum artık anne olmayı düşündüğpüm için bende üye olmaya karar verdim birsoru sormak istiyorum.
adetim biter bitmez ertesi gün hapı lamıstım ama daha sonra eşimi ikna ettim ve kounmadan birlikte olduk bu ay hala adet olmadım 10 gün geçti doktora gittim teste çıkmıyor ama rahim kalınlaşmış olbilirsin diyor acaba olma ihtimali var mıdır. pazartesi testi tekrar yaptıracağım. rahim kalınlığı 12 ye ulaşmış dedi doktor.

merhaba arkadaşlar uzun zamandan üye olmadan izleri takip ediyordum artık anne olmayı düşündüğpüm için bende üye olmaya karar verdim birsoru sormak istiyorum.
adetim biter bitmez ertesi gün hapı lamıstım ama daha sonra eşimi ikna ettim ve kounmadan birlikte olduk bu ay hala adet olmadım 10 gün geçti doktora gittim teste çıkmıyor ama rahim kalınlaşmış olbilirsin diyor acaba olma ihtimali var mıdır. pazartesi testi tekrar yaptıracağım. rahim kalınlığı 12 ye ulaşmış dedi doktor.

Canım bazen geç döllenmede değerler düşük çıkabiliyor. Testler negatif çıkabiliyor. Bi kaç gün daha bekle bakalım. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşAllah.

ilaç aldığım için biraz umutsuzum ama iyi niyetin için teşekkür ederim inş olur.

en son ertesi günü hapı almadıysan hamilelik düşüncesi olabilir arkadaşın da dediği gibi geç döllenmeler hemen kanda çıkmaz ama bu ay hamile kalmamış olsan bile üzülme çünkü bu kadar uzun süre adet gecikince rahim kendini hamileliğe hazırlıyo derler ayrıca bende de öyle olmuştu 17 günüm geçmişti adet oldum bi sonra ki ay hamile olduğumu öğrendim hayırlısı neyse o olsun

Back