Kızlar ben hep barfiks çekmek istemişimdir , kollarım ve sırtım çok güçsüz hatta kollarım yağlı pilates videolarımı takip edenler bilir özellikle kola çalışmaya özen gösteriyorumm,nette dolaşırken bir video buldum , uzun zamandırda evde duruyordu bu resmini koyduğum kapı barfiksi aletim.Dedim ki şimdi tam sırası başla kızımmm ..hep birliktee aleti olanlar veya görüp merak edip alacak olanlarla barfiks çekmeye başlayalımmm bu arada kızlar ben kiloluyum balık etli ama balinaya benzeyeni ,kilo sorun olmaz dedi herkes , kas gücü gerekiyormuş,bakalım güçlendikçe nasıl olacak haydi bakalımmmmm deneyimlerimizi paylaşalımmmmm
bunlarda barfik çektiğimizde çalışan kaslarımız , tabi ki tutuş şekline göre farklı kas grupları çalışıyor , ama bence ugraşmaya değer baksanıza ne kadar çok kas grubu çalışıyoorrr
kızlarrr merhabaaaa bugün barfiks in ilk günündeyimmm kendmi hazır hiisedene kadar videodaki ilk hareketi tekrarlayacağımm ün deneme için biraz yapmııştım şu an size şöyle soyleyebılırım bılgısayar basında durmaktan sureklı agrıyan sırtım bugün agrımıyor , bugün sabah bu rahat ve konforlu hiissi keşfettiğim için diğer hareketlere geçemesem bile bu ilk hareketi devam ettireceğim herkese bol şans
kızlr bu ılk hareket bıle sırtımda farkedılebılır bı etkı yarattı, resmen agrım hafıfledı ve daha rahat hıssedıyorummm bugunde ılk harekete devam edıcem,hala kendımı cekebılecek kıvamda degılım cunku.olsun gec olsunda guc olmasınnnnn