Oy canım ya hadi hayırlısı bakalım seni çok iyi anlayabilirim ben bu şekilde ailemden gizli 4 sene yürüttüm ilişkimi hep idealim vardı annem babam emekli olmadan evimizin borcu bitmeden evlenmicem diyordum çok şükür hepsi bitti.. boshayallersmile 2 senedir çalışıyordum elime mesleğimi almıştım artık.. bende senin gibiydim babam söz konusu olunca konuşamam hayatta diyordum bilmiyorumkismile bir gün cesaretimi topladım dedim bugün babamla konuşucam annemden duyacağına benden duysun dedim bir cafeye gittik babamla herşeyi adabına uygun anlattım ve babam o kadar sessiz kaldıki anlattıklarıma ismi ne bile demedi :sinifsinif: o zaman çok üzülmüştüm aradan 8 ay felan geçti babam hiç birşey demiyor du bana annemlede konuşmuyordu.. sonra bir gün annem geldi baban yarın bursa ya gidiyor çocuğun evini yerini öğrenicekmiş dedi :jeyyar: O anda yaşadığım heyecanı anlatamam size kaydirigubbakcemile3 Benim babamda ilk önce çok tepkiliydi biz trakyalıyız onlar arnavut felan ben üniv.mezunuyum sözlüm ortaokul olmaz yürümez felan dediler yol yakınken ayrıl dediler ama ben direttimklava: 10 ekimde sölendik hihoyyyt hiçbir şey kolay olmuyor ama önemli olan kararlı olmak canım boshayallersmile ve emin ol asıl acı &tatlı sıkıntılar şimdi başlıyor :icecream:
aminnnnnnnnnn cok tsk ederim canimmHayırlısı olsun canım. Biliyorum o heyecanları ve hala yaşıyorum... İnan bana ne olduğunu bile anlamıyorsun. Ben sözlendim aradan biraz zaman geçti nişanlandım şimdi ise 3 ay sonra düğünüm var...
Bana sorarsan herşey hayal gibi. Kaptırmışız kendimizi telaşa... Sürüklenip gidiyoruz. Heyecan dorukta... Düşünceler, mutluluklar, sıkıntılar, üzüntüler hepsi aynı anda yaşanıyor...
Bazen durup düşünüyorum herşey ne çabuk gelişmiş diyorum. Aylar sonra başka bir dünyada kendimi bulacağım... Gerçekten çok tuhaf. Dilerim doğru kişiyi bulmuşsundur...
Dilerim çok mutlu olursun...
Hakkında hayırlısı olsun Allah her şeyi gönlüne göre versin
yorumun icin cok sagoll...
allah tamamini erdirsin CANIM
babam su an susuyor ama tepki göstermedi, o tepki de o soktandi aklinialirimsmile
zorluk cikaracagini sanmiyorum...
bende meslegimi aldim, 20 yasindayim.
askimin meslegi seneye bitiyor. babam birtek buna tepki göstermis. tepki terken ohoohooo demis kaydirigubbakcemile3
zaten seneye evlenmeyi düsünüyoruz, meslegini alinca.
simdi degil sositososito
bakalim neler olucak...
umarim anlasmazliklar olmaz....
annesi sözü kücük biyerde yapmak istiyor. bende sinir oldum. söz ve nisan kiz tarafina ait.
birsürü akrabaga cagiricakmis. olmazki. en yakinlarini cagir yeter....
bizim sülale allahtan kücük...
onlarin tarafindan bi 25-30 kisi gelirmis sempatiksalakcinni bizim taraf 15 kisi toplam...
bukadar insan nasil sigcak salona bilemiyorum :hulya:
Bizim sözde bir odada 60-70 kişi vardıBol sandalyeyle baş ediliyor.
aylincim mrb naslsın hatırladnmı benı
cok sevındm cnm dılerm guzel seyler olr
oo hemso bulmussun kızzz hayırlı olsun :)
bnmde hemsom ve aynı zmnda uzaktan bı akrabmla sozlendm gormussndr belkı albumler bolumunde topıgımde resmlerımızı
canm okurken gozlerm doldu
bnm babamda ılk baslarda oyleydı
anneme sorardı hep
sonradan kabullendı ama zor oldu tabı
bı kac kez geldıler benı ıstemeye falan :)
duzelıyo ve hersey rayına oturuyo guzel bı sekılde mrk etme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?