• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Artık Babam da Biliyor...

aylin90

9.Takm•Bşlgç 128kg•Gncl 103.3kg•hdf 80kg•boy 168
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
8.660
3.741
373
Insanin ailesinden saklamasi insana öyle bir yük veriyorki anlatamam....
Annem biliyordu.... dün de halam ve babam ögrenmis iliskimizi...
,,Kayinvalidem'' hazirana dogru söz keselim diye tutturdu eyvahedigeldismile
ikimize öyle heycan basti ki, rüya gibi sanki hersey....

BABAM söz konusu olunca icim bi hos oluyor...
Ben babamla Baba Kiz iliskisi yasarim, kardesim gibi ARKADAS degil..
Ikisi arkadas gibidir... ben cekinirim, daha olgun takilirim babama karsi,,,

Dün hic acmadi konuyu, normal davrandi, ama terslenmedi bana.
Kabullenmeye calisiyor sanirim...
Kimmis neymis napiyormus ailesi nasilmis diye sorular sormus anneme...
kaynana kaynanalik yapmasin sakin demis, korkuyor tabi mutsuz olurum diye...

allahima bin sükür ailesi cok iyi insanlar... kayinvalidem de öyle...
yaslari uygun bizim aileye uygun... onlarda zonguldakli biz de :lepi:
moderen bizde öyle... :lepi:

babamla bas basa konusmusdur annem bugün.....
bakalim babam ne dicek... gelsinler tanismaya diyecekmi bakalim.....
heycandan ölüyorum ya......

paylasmak istedim sizle...

ben de mi sözleniyorum yakinda :kedi:

8 mart 2010

söz yüzügümü aldi askimmm, nasil buldunuz kizlarr

nasilll????

Son düzenleme:
Oy canım ya hadi hayırlısı bakalım seni çok iyi anlayabilirim ben bu şekilde ailemden gizli 4 sene yürüttüm ilişkimi hep idealim vardı annem babam emekli olmadan evimizin borcu bitmeden evlenmicem diyordum çok şükür hepsi bitti.. boshayallersmile 2 senedir çalışıyordum elime mesleğimi almıştım artık.. bende senin gibiydim babam söz konusu olunca konuşamam hayatta diyordum bilmiyorumkismile bir gün cesaretimi topladım dedim bugün babamla konuşucam annemden duyacağına benden duysun dedim bir cafeye gittik babamla herşeyi adabına uygun anlattım ve babam o kadar sessiz kaldıki anlattıklarıma ismi ne bile demedi :sinifsinif: o zaman çok üzülmüştüm aradan 8 ay felan geçti babam hiç birşey demiyor du bana annemlede konuşmuyordu.. sonra bir gün annem geldi baban yarın bursa ya gidiyor çocuğun evini yerini öğrenicekmiş dedi :jeyyar: O anda yaşadığım heyecanı anlatamam size kaydirigubbakcemile3 Benim babamda ilk önce çok tepkiliydi biz trakyalıyız onlar arnavut felan ben üniv.mezunuyum sözlüm ortaokul olmaz yürümez felan dediler yol yakınken ayrıl dediler ama ben direttim :oklava: 10 ekimde sölendik hihoyyyt hiçbir şey kolay olmuyor ama önemli olan kararlı olmak canım boshayallersmile ve emin ol asıl acı &tatlı sıkıntılar şimdi başlıyor :kahve: :icecream:

Oy canım ya hadi hayırlısı bakalım seni çok iyi anlayabilirim ben bu şekilde ailemden gizli 4 sene yürüttüm ilişkimi hep idealim vardı annem babam emekli olmadan evimizin borcu bitmeden evlenmicem diyordum çok şükür hepsi bitti.. boshayallersmile 2 senedir çalışıyordum elime mesleğimi almıştım artık.. bende senin gibiydim babam söz konusu olunca konuşamam hayatta diyordum bilmiyorumkismile bir gün cesaretimi topladım dedim bugün babamla konuşucam annemden duyacağına benden duysun dedim bir cafeye gittik babamla herşeyi adabına uygun anlattım ve babam o kadar sessiz kaldıki anlattıklarıma ismi ne bile demedi :sinifsinif: o zaman çok üzülmüştüm aradan 8 ay felan geçti babam hiç birşey demiyor du bana annemlede konuşmuyordu.. sonra bir gün annem geldi baban yarın bursa ya gidiyor çocuğun evini yerini öğrenicekmiş dedi :jeyyar: O anda yaşadığım heyecanı anlatamam size kaydirigubbakcemile3 Benim babamda ilk önce çok tepkiliydi biz trakyalıyız onlar arnavut felan ben üniv.mezunuyum sözlüm ortaokul olmaz yürümez felan dediler yol yakınken ayrıl dediler ama ben direttim :oklava: 10 ekimde sölendik hihoyyyt hiçbir şey kolay olmuyor ama önemli olan kararlı olmak canım boshayallersmile ve emin ol asıl acı &tatlı sıkıntılar şimdi başlıyor :kahve: :icecream:

yorumun icin cok sagoll...
allah tamamini erdirsin CANIM :nazar:

babam su an susuyor ama tepki göstermedi, o tepki de o soktandi aklinialirimsmile
zorluk cikaracagini sanmiyorum...
bende meslegimi aldim, 20 yasindayim.
askimin meslegi seneye bitiyor. babam birtek buna tepki göstermis. tepki terken ohoohooo demis kaydirigubbakcemile3
zaten seneye evlenmeyi düsünüyoruz, meslegini alinca.
simdi degil sositososito

bakalim neler olucak...
umarim anlasmazliklar olmaz....

annesi sözü kücük biyerde yapmak istiyor. bende sinir oldum. söz ve nisan kiz tarafina ait.
birsürü akrabaga cagiricakmis. olmazki. en yakinlarini cagir yeter....
bizim sülale allahtan kücük...
onlarin tarafindan bi 25-30 kisi gelirmis sempatiksalakcinni bizim taraf 15 kisi toplam...
bukadar insan nasil sigcak salona bilemiyorum :hulya:

Hayırlısı olsun canım. Biliyorum o heyecanları ve hala yaşıyorum... ınan bana ne olduğunu bile anlamıyorsun. Ben sözlendim aradan biraz zaman geçti nişanlandım şimdi ise 3 ay sonra düğünüm var...
Bana sorarsan herşey hayal gibi. Kaptırmışız kendimizi telaşa... Sürüklenip gidiyoruz. Heyecan dorukta... Düşünceler, mutluluklar, sıkıntılar, üzüntüler hepsi aynı anda yaşanıyor...
Bazen durup düşünüyorum herşey ne çabuk gelişmiş diyorum. Aylar sonra başka bir dünyada kendimi bulacağım... Gerçekten çok tuhaf. Dilerim doğru kişiyi bulmuşsundur...
Dilerim çok mutlu olursun...

Hayırlısı olsun canım. Biliyorum o heyecanları ve hala yaşıyorum... İnan bana ne olduğunu bile anlamıyorsun. Ben sözlendim aradan biraz zaman geçti nişanlandım şimdi ise 3 ay sonra düğünüm var...
Bana sorarsan herşey hayal gibi. Kaptırmışız kendimizi telaşa... Sürüklenip gidiyoruz. Heyecan dorukta... Düşünceler, mutluluklar, sıkıntılar, üzüntüler hepsi aynı anda yaşanıyor...
Bazen durup düşünüyorum herşey ne çabuk gelişmiş diyorum. Aylar sonra başka bir dünyada kendimi bulacağım... Gerçekten çok tuhaf. Dilerim doğru kişiyi bulmuşsundur...
Dilerim çok mutlu olursun...
aminnnnnnnnnn cok tsk ederim canimm
allah bi yastikda kocatsin seni, allah tamamini erdirsinn

Hakkında hayırlısı olsun Allah her şeyi gönlüne göre versin :D

aminnnnnnnnn cümlemize

hayırlı olsun canım umarım herşey çok iyi olur ömür boyu mutluluklar dilerim..:asigim:boshayallersmile

senin adına cok mutlu oldum Allah tamamına erdirir ins cünkü benimde öyle bir sorunum var :(
..umarım bende paylaşabilirim burda babama söylediğimi.sıkıldım artık saklamaktan saklanmaktan:(

yorumun icin cok sagoll...
allah tamamini erdirsin CANIM :nazar:

babam su an susuyor ama tepki göstermedi, o tepki de o soktandi aklinialirimsmile
zorluk cikaracagini sanmiyorum...
bende meslegimi aldim, 20 yasindayim.
askimin meslegi seneye bitiyor. babam birtek buna tepki göstermis. tepki terken ohoohooo demis kaydirigubbakcemile3
zaten seneye evlenmeyi düsünüyoruz, meslegini alinca.
simdi degil sositososito

bakalim neler olucak...
umarim anlasmazliklar olmaz....

annesi sözü kücük biyerde yapmak istiyor. bende sinir oldum. söz ve nisan kiz tarafina ait.
birsürü akrabaga cagiricakmis. olmazki. en yakinlarini cagir yeter....
bizim sülale allahtan kücük...
onlarin tarafindan bi 25-30 kisi gelirmis sempatiksalakcinni bizim taraf 15 kisi toplam...
bukadar insan nasil sigcak salona bilemiyorum :hulya:

Bizim sözde bir odada 60-70 kişi vardı :D Bol sandalyeyle baş ediliyor.

Bizim sözde bir odada 60-70 kişi vardı :D Bol sandalyeyle baş ediliyor.

ay iyiymis o.... ama yinede yaaa, kiz istemeye söz kesimine okadar kalabalik gelinirmi yahu olumunekankayizsmile
sandalye bulursam gelsinler tabi hehe

aylincim mrb naslsın hatırladnmı benı
cok sevındm cnm dılerm guzel seyler olr
oo hemso bulmussun kızzz hayırlı olsun :)
bnmde hemsom ve aynı zmnda uzaktan bı akrabmla sozlendm gormussndr belkı albumler bolumunde topıgımde resmlerımızı
canm okurken gozlerm doldu
bnm babamda ılk baslarda oyleydı
anneme sorardı hep
sonradan kabullendı ama zor oldu tabı
bı kac kez geldıler benı ıstemeye falan :)
duzelıyo ve hersey rayına oturuyo guzel bı sekılde mrk etme :)

aylincim mrb naslsın hatırladnmı benı
cok sevındm cnm dılerm guzel seyler olr
oo hemso bulmussun kızzz hayırlı olsun :)
bnmde hemsom ve aynı zmnda uzaktan bı akrabmla sozlendm gormussndr belkı albumler bolumunde topıgımde resmlerımızı
canm okurken gozlerm doldu
bnm babamda ılk baslarda oyleydı
anneme sorardı hep
sonradan kabullendı ama zor oldu tabı
bı kac kez geldıler benı ıstemeye falan :)
duzelıyo ve hersey rayına oturuyo guzel bı sekılde mrk etme :)

ayy canim benimm hatirlamazmiyim senii
iyiyim cok tsk ederimm
allah mutlu etsin tekrar, tamamini erdirsin..
resimleri gördüm tabiki görmezmiyim, hatta yorumda yazmistim.
senin adinada cok sevindim...
babam yumusadi, iyi artik konusuyor benimle...
önce salonu boyicaz, temizlik felan, 2 haftaya kalmaz davet ederiz onlari sanirim...
ALLAH HERSEYIN HAYIRLISINI versin canim...
mutluyum su an... ve söz elbiselerine bakiyorum...
önce REJIMMM tabiki... 2 ayda bi 10 kilo versem cok iyi olcak...

Back