How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

artık ağrılarım dinsinn lütfennnn cvp yazınn !!! :(:(

burcu19

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2012
9
0
16
Samsun
iyi akşamlar herkese lütfen yardımm edinn :( bu ay ilk defa klomen kullandım ve şuann nerdeyse ölmek üzereyim :( kasık ağrılarından ve miğde bulantısından ölücem nerdeyse :( bunun için bugün tekrar doktoruma gittim vekontrollde yumurtalıklarımın aşı halde büyüdünü söyledei herkezde görülen bişey değilmiş nadiren olan bişeymiş oda beni buldu :( böyle bişey yaşayan varmı neolurrrrr cvp yazınnn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(:(:

canım ben iki ay klomen kullanmıştım ama böyle bişey yaşamadım.başka ilaç kullanmışmıydın.

Son düzenleme:
iyi akşamlar herkese lütfen yardımm edinn :( bu ay ilk defa klomen kullandım ve şuann nerdeyse ölmek üzereyim :( kasık ağrılarından ve miğde bulantısından ölücem nerdeyse :( bunun için bugün tekrar doktoruma gittim vekontrollde yumurtalıklarımın aşı halde büyüdünü söyledei herkezde görülen bişey değilmiş nadiren olan bişeymiş oda beni buldu :( böyle bişey yaşayan varmı neolurrrrr cvp yazınnn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(:(:

ilk kez kullanmıstım benimde böyle olmustu hayya yatakta yatamıyodum bilee..
Ama bir ikikez daha kullandım hiçç bişey olmadı
sanırım ilk kez karsılastıgı seye tepki gösteriyor..
Catlatma iğnesınden sonra rahtlıcaksın...

günde kaç tane alıyordun...
belki fazla verdiyse doktor yan etki etmiş olabilir..
bende kullandım günde bir tane 5 gün kullandım sonundada çatlatma iğnesi vurulmadım..:26:

ilk kez kullanmıstım benimde böyle olmustu hayya yatakta yatamıyodum bilee..
Ama bir ikikez daha kullandım hiçç bişey olmadı
sanırım ilk kez karsılastıgı seye tepki gösteriyor..
Catlatma iğnesınden sonra rahtlıcaksın...

canımm doktor yumurtalıklarımın hadinden fazla büyüdünü söyledi :( iki gündür hastandeydim anca cvplayabidlidm :( şuan biraz dindi ağrım ama yumurtalıklarım hala çok büyükmüş :( ve gebelik şüpeside varmış :) bakalım inşlh küçülürler :(

günde kaç tane alıyordun...
belki fazla verdiyse doktor yan etki etmiş olabilir..
bende kullandım günde bir tane 5 gün kullandım sonundada çatlatma iğnesi vurulmadım..:26:

günde 2 tane alıodu.. bana iğne vermedi daha yumurtalıklarım çok fazla büyümüş buyüzden kesti ilacı 2 gün hastane de yattım bakalımm inşlh küçülürler :(

geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede normale döner bebek haberlerinide paylaşırsın buradan ..

Back