- Konu Sahibi Kubranurca_
-
Inşallah seneye de sen güzel bir yerde bu duyguyu yaşarsın...Cok cok tebrik ederim.bende 3senedir cok calistim didindim ama klavye sinavindaki heyecan herseyi mahvetti.86 da kaldim.senin adina gercekten cok sevindim.hayirli olsun.darisi seneye benim basima..
adliyede çalışmak için nasıl özellikler şartlar gerekli acaba?Senelerdir çok uğraştım çok didindim sonunda oldu...
adliye sınavlarina girerken bile umudum yoktu her zamanki gibi girip bitsin diye düşünüyordum ama bu sefer oldu bu sefer kazandım artık 657"ye tabii biriyim...
24 gün sonra olacak olan düğünümün en güzel hediyesi bu oldu sanırım :)
adliyede çalışmak için nasıl özellikler şartlar gerekli acaba?
Tebrikler hayırlı olsun artık profil resminizi de aydınlatın yahu şöyle bir :)Senelerdir çok uğraştım çok didindim sonunda oldu...
adliye sınavlarina girerken bile umudum yoktu her zamanki gibi girip bitsin diye düşünüyordum ama bu sefer oldu bu sefer kazandım artık 657"ye tabii biriyim...
Tebrikler hayırlı olsun artık profil resminizi de aydınlatın yahu şöyle bir :)
kapı kapıyı açsın güzel günleriniz gelsin inşallah..:)
mülakat ta çok saçma zor sorular soruyolarmış diye duydum, doğrumudur? tebrik ederim buarada :)
tebrikler. aramıza hoşgeldin :)
Teşekkür ederim buna bende inandım artık :)Hayırlı uğurlu olsun nikahta keramet vardır diye boşa dememişler :)
Allah evlenene yardım ediyor her türlü :)
O da olur sonra bir bakmışsın yılların memuru olmuşsun. tekrar tebriklerTeşekkür ederim hoşbulduk birde başlasak daha mutlu olurum :)
Çok teşekkür ederim :)Hayırlı olsun canım senin adina çok sewindim
Senelerdir çok uğraştım çok didindim sonunda oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?