Artık 2010 Bütünleme Sonuçları Açıklansın.......

3. haftası cuma günü her sınav sonunda bekliyoruz inş açıklarlar artık da mezun olup olmadığımızı anlarız inş bitmiştir Allahım hepimiz i kurtar bu dertten...

amin ya inş.kızlar açıklanınca benim telime geliyor sonuçlar.o yüzden ben internet başında beklemiyorum sonuçları.iyi oluyor bu şekilde

ben büyük ihtimal kaldım zaten tek dersim vardı fazlada calısamamıstım
alttan dersim olmasını istemiyodum ama işte tembellik ettim

amin ya inş.kızlar açıklanınca benim telime geliyor sonuçlar.o yüzden ben internet başında beklemiyorum sonuçları.iyi oluyor bu şekilde

canım bende üyeydim bnmde telefonuma geliodu fakat nedense bilmiorum bnm telefonuma internette sonç açıklandıktan sonra geliyordu o yüzden iptal ettim.

yanii sonuçlar açıklandıktan hemen snra değilde bi kaç saat sonra geliyordu

bak ben ona hiç dikkat etmemiştim.yani aynı anda geliyor sanıyordum.senin dediğin gibidir ozaman .off ya bugün açıklanır inş.mezun oldummu olmadımmı kafayı yiycem.tek ders yüzünden mezun olamazsam artık ne yaparım bilmiyorum ya..inş burda bekleyen herkes geçmiştir:Saruboceq:

ya açıklansında bugün saati fark etmez razıyız.pazartesiye kalmaz inş yafisfisfis

5 gibi açıklanır sanırım bu sene hiç beklenen tarihte açıklanmadı ama açıklarsalar 5 de açıklarlar... bir yanım açıklansın artık diyor bir yanım ya kaldıysan diyor ufff korkuyorum ilk defa...

arkadaşlar eğer 1 dersten kalırsak sınıf tekrarı mı yapıcaz. (son sınıfım)
yani demek istediğim sadece 1 dersi 1yıl da mı vereceğiz.
ayriyeten af falan yok mu bir dersten kalanlar için bir sınav daha yapmazlar mı?

Yok canım işte bende mezun olucam onun için korkuyorum tek ders bile kalsa 1 yıl uzuyor...

ama bu tamamen saçmalık !!!
ne biçim yönetmelik bu((
örgün eğitim de bile bir ders için bir şans daha veriyorlar.
offff offff!!!!!!!!!!

gerçi bir dersten kalıp kalmayacağım belli değil.
hüsrana uğramamak için sınav sorularına bile bakmadım.
bi umutla sınav sonuçlarını bekliyorum...

saat 5 te açıklanacak galiba
inşallah hepimiz geçeriz derslerden:Saruboceq:

ben bi kaç sitede okudum aöf merkez bürosunu arayanlar varmış önümüzdeki haftayı takip edin demişler inş. uzatmazlar ya bugün açıklansın :sinifsinif:

artık her şey bilgisayarla oluyor.eskisi gibi değil değil yani
insanları bekletmenin ne alemi var anlamıyorum
sinir hastası edecekler bu gidişle hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…