• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık 2010 Bütünleme Sonuçları Açıklansın.......

evet ya açıklansında şu korkulu bekleyişimiz sona ersin.ama cumadan önce zaten açıklanmaz.orası kesinde.haftaya kalmasa bari

açıklansın artık esperanza sz kacıncı sınıf hangı bolum

son sınıfım tek dersten bir senem yandım :( normalde geçen sene mezun olacaktım. ama olmadım. bu sene bütte olcam inşallah. o yüzden merak içindeyimkaydirigubbakcemile2

hayırlı olsun benımde bır sene kaybım var yoksa ben de 4 olcaktım darısı basıma

şu üniverste 50 yaşında biticek bu açıköğretim yüzünden:D

bence ya bu cuma yada pazartesi açıklanacak.umarım araya bayram girdiği için uzatmazlar süreyi. :sinifsinif:

dadlularım herkese gunaydın

acıklansa artıkda yolumuzu görsek ya offff cıkmazlardayım sankı hayatım bu sınavdan cıkıcak sonuclara baglı 2011 benım yılım olmalı Allahım dütfennnn geçelim sınıfımızı bızde lisans mezunu olalım :((

konuyla alakası yok ama 2.sınıf için bana Türk Dili ve Atatürk İlke ve Inkılapları kitap önerisi olan var mı acaba.tek kitapta 2 dersin de bulunduğu bir kitap yani.geçen gün Giresun'da baktım ama bulamadım acaba bundan sonra mı gelir?

çoğu sitede cuma günü açıklanır yazıyor.offf açıklnasın artık yaa.arkadaşlar aslında biz çok erkenden beklemeye başladık.o yüzden daha çok stres oluyoruz.

3. haftası cuma günü her sınav sonunda bekliyoruz inş açıklarlar artık da mezun olup olmadığımızı anlarız inş bitmiştir Allahım hepimiz i kurtar bu dertten...

3. haftası cuma günü her sınav sonunda bekliyoruz inş açıklarlar artık da mezun olup olmadığımızı anlarız inş bitmiştir Allahım hepimiz i kurtar bu dertten...
amin inşallah :)
yarın açıklanır diye bekliyorum bende umutla.akannehir

Back