- 10 Aralık 2022
- 2.752
- 1.437
- 63
- Konu Sahibi Coksukurbugunume
-
Başında bekledim en başından 10.dakika bitene kadar negatif gösterdihayırlısı olsun canım ardimed beni çok yanıltı,5 dakikdan sonra çıkana inanma canım çünkü mutlaka biz çizği çıkartıyor
Sizi nasıl yanilttihayırlısı olsun canım ardimed beni çok yanıltı,5 dakikdan sonra çıkana inanma canım çünkü mutlaka biz çizği çıkartıyor
5 dakikda silik çizği çıktı canım ama negatifti maalesefSizi nasıl yaniltti
Şimdi ekledim kafa kalmadı kiGörsel eklememişsiniz
Bebek yokken silik mi çıktı ilk kez duydum bunu5 dakikda silik çizği çıktı canım ama negatifti maalesef
tatlım + çizgisi yoksa eğer tabiki test nagatif olur,at bakalım testineBebek yokken silik mi çıktı ilk kez duydum bunu
Attım yukardan bakabilirsiniz ekledimtatlım + çizgisi yoksa eğer tabiki test nagatif olur,at bakalım testine
tmama canım gördüm negatif sanırım pek bir şey göremedimAttım yukardan bakabilirsiniz ekledim
Teşekkür ederimArtımed hiç yanıltmadı beni
Pozitif misnzMerhaba ben 3.gun dondurulmuş embriyo transferi oldum 2 tane transfer edildi. Bugun 9.gun
Belimin bir tarafında ağrı var, günlerdir sırtım ağrıyor, göğüs ağrım var şiddetli degil, kasiklarimda ara ara ağrı var.
dayanamadım kan verdim bugün hcg kitleri yarın gelecekmiş. Artı med diye bir gebelik testi yaptım böyle cikti görseller.
Ne dersiniz güveneyim mi bu teste ya çok üzgünüm
Dün verdim kan 2 saat sonra çıkacaktı ama kitlerde bir sorun varmış şimdi aradım yine, daha gelmemiş kıt. 2 kere gebelik testi yaptım biri kaset biri erken gebelik ikisi de negatif çıktı.Pozitif misnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?