• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artes 201 marka makınem ıgne kırdı

1NESE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2012
77
1
98
Antalya
Bayanlar merhaba
Ben asırı derecede acemıyım ama aldıgım artes 201 dıkıs makınesı ıle evde kızıma ve kendıme takım bluzlar falan yapabılıyorum ıyı kotu
Ama dun makınemım ıgnesı egıldı
Netten aradım ama hangı marka ıgne almam gerektıgını bulamadım.
Igneler marka ve modele gore degısıyormu bılmıyorum da
Yardımcı olursanız sevınırım.
Esımın eskı kotunu kendıme etek olarak cevırıyordum heryerı bıttı etegını kıvırırken makıne takıldı ugrasırken ıgneyı egdım
Etegım yarım kaldı yardımcı olun lutfen
Ne alıcam ben ???

slm bende dikişten anlıyorum annem terzı benım..birşeyleri degerlendirmen cok hosuma gıttı..evet dedıgın yerlerı dıkmek cok zordur..hangı marka iğne kullanmalısın bılmıyorum ama o sert olan yerlerı sert bı zemın uzerıne koy ve cekıcle yıpratmadan bırkac kere vur yıpratmadan kı dıkmesı kolay olsun...ve dıkerken o sert dıkıslere gelınce makınanın ayagına basmadan yandakı cevırme yerını elınle cevırerek yavasca gec ve sonra normal dık emınım ıyı sonuc alacaksın...

Teşekkür ederim yardımın için. Böyle pratik şeyler önemli tabi bende öğrenmem inş.

Is cikisi kendimi çarşıya attım. Singerin ignesi ni aldım her makineye uyumlu olduğunu söylediler :))

Yogunlukdan henuz degıstıremedım ama bu aksamdegıstırmeyı dusunuyorum
Dener denemez yazarım emın ol :)

Yogunlukdan henuz degıstıremedım ama bu aksamdegıstırmeyı dusunuyorum
Dener denemez yazarım emın ol :)

slm bende çok hevesleiyorum dikiş makinası ile bişeyler yapmaya ama hiç ama hiç biey bilmiyorum benm gibi acemi çaylaklarda kullanabilir mi.......

slm bende çok hevesleiyorum dikiş makinası ile bişeyler yapmaya ama hiç ama hiç biey bilmiyorum benm gibi acemi çaylaklarda kullanabilir mi.......

Ben makıne mı ılk aldıgımda o gune kadar elıme normal dıkıs ıgnesını bıle 3-5 kez ancak almıstım.
Hatta makınenın ıplıgının nereden gececegını alt ıplıgını nasıl gecırecegımı Esım ogrettı bana (annesı dıkerken gormus oda)

Once kızıma basıt bır elbıse dıktım sonra kendıme basıt bır etek :)
Sonra kızımla kendıme takım bluz yaptım. Hatta bugun kendıme yaptıgım bır bluzu gıyıp ıse geldım :))
Icınde heves varsa yaparsın dıye dusunuyorum :)

sıngerın ıgnesı benım makıneme uydu :) Zaten alırkende sordugumda her makıneye uyar demıstı
Sende yedek alsan olur bence.

nese selam kullandığın makinanın fotosunu atabilirmisin netten baktım ama gözüme çok ufak göründü şu minik olanlardan mı kullanıyorsun....

nese selam kullandığın makinanın fotosunu atabilirmisin netten baktım ama gözüme çok ufak göründü şu minik olanlardan mı kullanıyorsun....

Yok canım o senın gozune ufak gorunmemıs :) gercekten cok ufak :):):)
Cocuk oyuncagı gıbı ama benım ısımı goruyor.
Suan calısıyorum foto ekleyemem ama mınıcık. kırmızı dugmelerı olan modelı ARTES FHSM 201

Back