Artan kozmetik fiyatları?

susu26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
199
76
98
34
Selam... bu konuyu belki bir derdim var başlığında paylasmak lazımdı, bilemedim.

Çoğumuzun ortak derdi artan fiyatlar. Temel ihtiyaçlara o kadar çok harcar olduk ki. Kozmetik ürünlerin fiyatı da iyice artıyor.

Ucuz olan ürünlerin çoğu temiz icerikli degil.kanserojen iceren ürün kullanmaktansa hic kullanmamak daha akıllıca.

Kaliteli ürünlerin yanina yaklasmak zor, bu arada çalışan biriyim. Bu konuda alternatif bi yaklaşım geliştirebilen var mı?

maalesef bi çözümü yok gibi görünüyor almak veya almamak arasında seçim yapmak durumunda kalıyoruz.avon da bile bir parfümü 100 altında bulamaz olduk.bi kızım var eskiden ona ayrı kendime ayrı alırdım şimdi bi tane alıp ikimiz kullanmaya başlıycaz.kişisel öz bakım ürünleri pedler falan bile aşırı zamlandı.

Kozmetiği iyice azaltma yoluna gittim. Bir sonraki kısıtlamam icin durumun ne kadar daha kötüleşmesi gerekiyor

az ama öz alıyorum. mecburum kullanmayı bırakamam. ama ucuz diye çeri çöpü de sürmem yüzüme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…