Artan alaçlarımızı buradan ihtiyacı olanlarla paylaşalımmı?

tamam pazar sabah 8 de acıbademde olacağım. ben senin lucrini bulduğunu sanıyordum. ondan sana bişey demedim.

merhaba benimde elimde ilaçlar var isimlerini yazıyorum
prengly catlama iğnesi 2X5000 lik
cetrotide iğne 3 adet
climara forte bant var
ilgilenen olursa bana ulassın. özelden yazın dicem ama özel mesaj bölümüm acık mı kapalı mı bilgim yok en kötü siz buraya yazın ben burdanda takip ederim

bende 5 kutu gonal f var yüzdesiyle verebilirim konyadayım ne zaman lazım 2010 tarihli

merhaba arkadaşlar bende puregon 600 arıyorum yüzdesiyle haberiniz olsun gerçi 2 tane 300 de olur ankara olursa çok daha kolay olur tabi ki haberlerinizi bekliyorum birde açıkça kaçtan vermek istiyorsanız yazsanız daha iyi olmazmı arkadaşlar

bende 5 kutu gonal f var yüzdesiyle verebilirim konyadayım ne zaman lazım 2010 tarihli

ramanda25,

Ne kadara vermeyi düşünüyorsun gonal-f'leri. Birde Konyadayım demişsin yaşağıdın yer İstanbul görünüyor. Tatilde misin yoksa? :uhm:

Arkadaşlar elimde uygun şartlarda muhafaza edilmiş ve açılmamış Lucrin var, ihtiyacı olana ücretsiz vereceğim.

Arkadaşlar bir arkadaşımıza çok çok acil gonal-f 450'lik (4 kutu) ve cetrotide lazım, elinde olanlar lütfen telefon ile irtibata geçsinler.Anlaşıp para karşılığı satsınlar hiç olmazsa onlarda yayalanmış olur.Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşın telefon numarası 0535.866 64 63
a.s

arkadaşlar benimde tedavim yarıda kesilmişti. o gün moralim çok bozulmuştu o sinirle kullandığım ne kadar ilaç varsa attım çöpe. istemiyorum sizi artık dedim ben kendi başıma hamile kalacam ilaçlara gerek kalmıyacak dedim.

işte insan o psikolojiyle düşünemiyor.

ve hala adet görmedim bugün 9. gün dün kanda baktırdım 1.00 çıktı ama hastalanmadım daha. o kadar zor durumdayımki anlatamam. ama hala içimde bir umut var pazartesi tekrar kanda baktırcam...

bellimi olur rabbimin mucizeleri çok deyilmi kızlar.....

Arkadaşlar elimde uygun şartlarda muhafaza edilmiş ve açılmamış Lucrin var, ihtiyacı olana ücretsiz vereceğim.

istanbulun neresindesin ben eylülde lucrine başlıycam eğer başkasına söz vermesiyden ben alabilirim lucrini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…